Piteå ;P

Sholeen,Idag har jag inte gjort mycket mera än att vakna och dragit till skolan fast vi hade bara en lektion så ganska onödigt...Det var en tant från Luleå swedbank som var och snackade om massa banklån och om aktier och om att flytta hemifrån osv.Jaaah, sen ringde jag till bejbi att komma och hämta mig från school och så gjorde han det..frida kom också med och vi förde hem henne, sedan for vi till mig..å jag packade lite saker som jag skulle ha med mig till Elin :) ..sen brännde jag en cd skiva, och efter en stund for vi till stan och köpte bärs och cigaretter till mig och elin :D ..sen gosa jag med jani ..sen var jag tvungen å lämna han :( bussen for förfan 13.35 och var framme 17.40 ..helt sjukt, sen som fan varen, satt över fyra jävla fitt timmar i bussen utan å röka ett enda bloss ganska fittigt..nåjaa sen kom jag fram iaf äntligen! ;) och då tog Elins mamma mina väskor och jag och Elin for till Piteås nya galleria :P ..det vart ganska fint där faktiskt...hoppas det kommer liknande till happis,jeshjesh, sen har vi väl inte gjort mycket mer än att vi promenerade hem till Elin och snackade osv, sen badade vi badkar haha =D ..och sen nu snart ska vi ta en liten promenix och röka.Sen sova! Elin har ju skola imorn,  hon vill att ja följer med..så måste väl gå dit och nöta på hennes lektioner ;D...hoppas bara inte samma konstiga lärare är där :D som läser sagor för vuxna människor. aja..nu börjar jag bara svamla hära.,..nästan likadant som Frida brukar vara när hon är på hispigt humör ;P ...HEHU saknar dig Jani!!!!!!!!!!!!!!! so much ..men vi ses på lördag iaf :) ..Älskar dig !! Pusshej alla barn ;D

jee.

Halåå ;D idag har jag varit på skolan!, fast missa sista lektionen..för vi hade håltimme innan den och då somna jag hemma så missa den :/ men shit the same..idag fickjag veta att jag kommer å få studievarning ..hade ganska hög frånvaro det var 25.7 % ..måste börja bättra mig alltså.Jepp, aja sen efter jag vaknat så kom jani hit och vi for å käka på Hesburger..sen for vi hit och sen efter ett tag for han till Joni.SEn har jag varit på en ganska bra promenad med Frida och Robban :) skönt vare, nåmen nu ska jag vänta på att jani ska ringa mig.HEjdå

Kom just från..

duschen, har gjort lite slingor igen :) , ska bli blond..men ska tare lugnt så man inte blonderar sönder håret som jag gjorde alltid förut ;).Yesh, Vi hade salsa idag 2 timmar, alltså en timma extra..hellvette att man var slut efter det, man får typ mest verk i armar och mage och rygg, måste shaka så mkt egentligen dansar vi tre danser, det är salsa,cha cha cha och sen Cuba dance...men det är bara bra träning!..har lust och börja med fler danser,kanske Streetdance? skulle säkert sitta fint det.Jaja, vad ska man skriva nudå? ..ska nog gå och röka med Jani eller någe ;> ..Pusshejs

image14

Tisdag!

Tjoh ;) idag blev det ingen skola, for till torne men våran lärare är så trög så alla for hem därifrån, utom dom andra som har valt andra linjen som hade nåt å göra.Bra Frida att du int ekom till skolan, helt onödigt ;) ..Jepp..Är med min bejbi just nu, har gjort lite chokladpudding som står i kylen och väntar på att den ska bli helt klar ;D ..
Sen vid 3 tiden kommer säkert madde komma till mig, sen blire å fa och dansa =D ..wiiiiiii ;) jävla king dans.

bonita mamacita senorita ;)



Adios skriver kanske senare ;P

frågor och svar ;D

Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: trött,sliten,förkyld haha
 Favoritgodis: chocolate
Är det nåt du absolut inte äter: kål och sånt där konstigt och äckligt =D
Kläder just nu: en brun tröija och svarta mjukisbraller och ett svart vitt linne.
Musik just nu: Det är väl typ Timbaland feat Keri hilson & Nicole scherzinger-Scream..finns inte mkt bra nuförtiden.
 Vad sa du senast: Nå jag sa Hejdå till min älskling :)
Favorit-hangout: Hos jani ;D
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hm jadu ingen aning..kanske vikinga tiden så kunde jag "uppfinna" en massa saker som finns redan nu och då skulle jag vara känd ;D typ som einstein och sådana människor.
Bråkar du och dina syskon ofta? Nå min äldre syrra bor ju inte hemma och vi bråkar faktiskt aldrig mer,Min yngre tröga syrra bråkar jag ganska ofta med..men det är ju för att hon har allvarliga psykstörningar.
 Saft eller alkohol: Båda är goda ;D
Längd och vikt: tjock och kort
Hur många kuddar sover du med: har 4 stycken, men jani snor ju alltid två :P
 Favoritväder: Soligt, åska är också mysigt ibland ;P
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: haha lol..om jag var fast på en öde ö så skulle jag inte bara ha 3 saker då skulle jag ha flera väskor eftersom jag åkt dit...daah
Spelar du nåt instrument:  Nah, men har spelat Gitarr när jag var yngre.
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
 Vem är viktigast för dig: Jani och vännerna och så familjen såklart :)
Bästa film: Jadu, det finns ju några stycken ..
 Tror på liv på andra planeter: varför inte? om det finns på denna så finns det säkert nå andra saker som lever i en annan planet.
 Kommer du ihåg din första kärlek: jovisst
Älskar du henne/honom fortfarande: nope.
 Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet om iallafall ;P eller jo den där ena bögen i torne skolan..:Dfast han vet inte om att han är min vän :)
Tror du på mirakel: njaa, inte direkt.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Klart,om man verkligen älskar personen så är man inte otrogen.
 Ser du dig själv som tolerant mot andra: öhhm nä?:D
 Ser du på kärleken som ett misstag: inte för tillfället iaf.
 Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 räcker.
 Bio eller promenad: Promenad är nyttigt
 Är du kittlig: Haha jo :D
 Snarkar du? Nångång då och då ..men snarkar inte så hårt som jani iaf ;P
 Stjärntecken? Twin
 Rädd för insekter? JAG HATAR ALLA INSEKTER
Största svaghet: öh vet inte vad man ska svara på den..
Pratar du några andra språk? nå förut snacka jag finska dygnet runt,men nu är suger jag på det så håller mig till Svenska, pratar engelska också om det behövs typ utomlands.
 Det här är jag bra på: Baka säger vi , kom inte på nå annat ;p
Bästa bok? läser aldrig böcker.
 Vad vill du jobba som? höhöö ingen aning ännu.
 Chips, morötter eller godis? Chips och godis.
 Pizza eller hamburgare? Nå det är olika,ibland är man sugen mer på pizza och ibland på hamburgare.
 Skriver du dagbok? nej, bara blogg. Har du nån flickvän/pojkvän? jaoo .
 Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? kanske
 Var nånstans? får se då om jag tänker göra det
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m) stökigt!! alltid.
 Gungar du på stolen? jo iallafall på kökstolarna :D
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? no fucking way, kanske om jag fick några miljoner.
Vilken hand håller du gaffeln i? left hand
 Hur är din drömtjej/kille? Som Jani !
 Hur många syskon har du? 2
Solar du ofta? om jag är utomlands eller solarium ibland!
 Vad är du mest rädd för? vet inte riktigt.
 Är du rädd för blod?nää
 Saltar du på maten? nej,tycker inte om salt
 Gillar du att sjunga? ibland, när jag är på bra humör så ;D
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? HR2,därför att den var intressantast av alla linjerna man kunde välja,dessutom kunde jag komma in med mitt dåliga betyg ;P
Anser du att du är stark? haha..har inga muskler så nej
 Vad har du för mobil? Nokia n72, less vill ha en ny !!
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten eller håller för andan ett tag ;P ibland hjälper det å ibland inte.
Hade du mycket hår som liten bebis? jo ett hårstrå
När besökte du ett sjukhus senast? hm? det var nog då jag vaccinerades mot hepatit a och b..innan vi skulle till thailand..så det var nog i october.
Röker du? mjo lite grann,men vill sluta..
 Snusar du? blä fan heller
Använder du knark? jå men det är ju klart, skoja bara ta det lugnt.Dont use that shit
 Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet?öh näe inte vad jag kommer på iaf.

fan vad kallt ute..

Tja kom just hem, jag och jani var ute med robban i skogen..fyfan vad kallt seriöst :( typ 12 - äre väl där ute..Är ju fan sjuk också men var tvungen och gå med honom eftersom alla andra är på jobbet osv..gick bara en halvtimme, fast robban fick ju mycket motion för det..han springer ju runt där i skogen alltid som en galning ;P ,aja Jani for nyss med Joni ..dom skulle till stan och göra ngt.Sen kommer han väl hit.Får nu se vad jag ska göra undertiden..känner mig inte precis så pigg heller, men är nog tvungen att dra till skolan imorn..morsan är så arg för att jag har vart borta så mycket..sen vill jag ju också fa och dansa! :)..jeojeo, borde kanske städa mitt rum..har inte gjort det på väldigt länge..morsan städade då jag var utomlands vid jul ungefär..men jag är så bra på stöka till det fort.Äsch ska kanske spela kimmos wii ett tag eller något :) var länge sen man spela det..

Jajaaaaaaaaaa Tjao babes ;P ..

Love you honey ;) <3

Här är en bild på mig och jani som jag tog i skogen haha :D ganska sliten men inget å bry sig om,och sen en bild på min söta hund Robban :)

Tjoo ;D

Hejsan,idag har jag inte gjort mycket mer än kollat film med jani, har gått och blivit sjuk igen :( ..har feber och förkyld !!! jobbigt värre..ska nog inte dra till skolan imorn heller..palla sitta där och snora :P , aja just nu sitter jag här med min bejbi ;) vi har just vart å bastat ;P..

Aja, finns inte mycker mer å skriva...men ha det så bra allihopa


Jag älskar dig Jani ;) <3

Hejdåååååå !!!!!!!!

Shubre :)

Tjabba ;P sitter just nu framför min dator och lyssnar på musik och dricker saft.Jani for nyss,han skulle skjutsa Sepa och köpa pizza och sen hämta ps hit så vi kan spela gh senare ;D ,Idag ska morsan göra pizza :D namnam haha...
Ja och igår var man å drack igen ^^ ..men hade faktiskt kul ;D ..jag,gina och frida började hos Jani , fast frida drack bara två öl =) ..sen åkte vi med tonis epa till Henna och drack där ett tag , sen cruisa vi epa haha :D  och sen drog vi till Linda var där ett tag..sen blev det å dra å käka pizza på Turk kalles ;P fy vad gott...allting är så sjukt gott när man är full :D . Nästa vecka på fredag är vi ju lediga och såklart helgen och sen Måndagen därpå , så det blir en lång helg!..planerade kanske att åka till Elin i Piteå och hälsa på ;p ..fast vet inte om man orkar sova utan sötnose så länge ;D det blir ju 3 nätter :( ..får ju se iaf det går bra för hennes föräldra också ;P ..Men det skulle vara roligt faktiskt att komma bort härifrån några dagar :) ..happis är så tråkigt..

Nå nu vettefan vad jag ska skriva :D ska läsa ginas och fridas blogg nu !

Hasta la vista bejjbee

frågor

Namn: Ann-Sofie Julia Nilsson
 Födelsedag: 1 Juni
Ögonfärg: Blå
Hårfärg:  Just nu har jag typ mörkblond? ljusbrun  med blonda slingor typ.Ska bli blond igen.
 Längd: 164 cm
Stjärntecken: Tvilling

Skostorlek: 38
Är dina föräldrar skilda: Jaa.
När du går & lägger dig: Olika.
 Antal killar du kysst: inte räknat, men inte så många ;)

Antal tjejer du kysst: vet inte!
 Antal syskon: 2 st
Antal piercings: 1 i ögonbrynet.

där med Antal tatueringar: ei yhtään

HAR DU NÅNSIN Varit kär: Jao, är just nu.


Blivit dissad: inte vad jag kan komma på.

Skolkat: några gånger
Sovit utomhus: jeo
Gråtit i skolan: jo när jag var yngre ;P
Varit otrogen: nejnej
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: juuda
Druckit alkohol: MEN JA
 
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
 
Du nuddade: Jani :)

Du pratade i telefon med: jani
Du msnade med: fridha,gina
Du kramade: Jani
 Du skällde på: Nå morsani

VAR ÄR DU


Vad ser man utanför ditt fönster: från mitt fönster ser man våran bakgård och sen lite till stora vägen där.

Lyssnar du på musik nu: inte just nu faktiskt.
Om ja, vad? nothing

 Vad har du på dig: Rosa linne och svarta mjukisbraller
Vad är det på din musmatta: nå musen
HAR DU NÅGONSIN Blivit kallad hora: javisst!
Ångrat att du har haft sex med någon: noway
 Ljugit om din ålder: inte vad jag kan komma på.
 Bråkat utan anledning: jo,ibland äre bara kul å fittas för skojsskull.



SORRY FRIDA SNODDE DEN AV DIG !!!! ;D

Hola.

Sitter hemma just nu, väntar på att Jani ska komma och hämta mig.Men en viss av hans polare är så jävla seg =) ,nåmen idag har jag inte gjort så mycket..varit hemma,pluggat lite grann och varit med jani och kolla tv..har varit lite deprimerad några dagar men det börjar bli bättre nu ..har inte ätit idag mer än frukost och igår en varmkorv med bröd.Man är bara inte hungrig då.På Fredag ska jag nog till Gina efter skolan..vi ska göra tacos osv, sen kom jag på att jag snackade ju med Frida också på msn om att jag skulle umgås med hon och linda om dom nu skulle laga mat på fredag,Då hade ju jag och Gina kunna dra dit ;) ..det skulle va kul, käka go mat kolla film osv. :D ..Jaja nå vi får ju se vad vi hittar på då ;>  ..Imorgon efter skolan ska jag hem umgås med Jani :) sen ett tag med Gina, sen med Jani igen =) . Jag hoppas verkligen att Madde & Madde får börja dansa dom med,Gina fick ju och jag får också..det var seriöst en rolig dans som jag vill hålla på med i framtiden ;> ...bra träning äre ju också =D .
Yeshyesh, men har inget annat in my mind just nu som jag vill skriva hit så får väl ta och avsluta ;D ..

Jag älskar dig Jani :) <3 och mina vänner betyder så mycket för mig allihopa..tack för att ni finns. <3333
image8Frida & madde <3image9Jag och Älskling  :)image10GINA <3

Wiii ;D

Tjenafan.Jag,madde,madde & Gina var och dansade salsa idag, fyfan vad kul det är ;) vill bli lika bra som läraren ;D king är hon...nu inget mer å skriva BYEBYE :D

Moro.

Tjoooooooohhhhhhhhh  ,  Just nu sitter jag bara här framför datorn, väntar på att jani ska komma..han var i torne med hans polare.När han kommer tänkte ja att vi kunde chilla å kolla film...har sån jävla mensverk så orkar inte göra något annat just nu =( ..ja iallafall..var i Lördags och drack med gina,frida,linda & madde.Sen for vi på fest hos tomi.Det var en lyckad kväll,utom att jani tjura litegrann..han var så full :D ..aja finns inte mycket mer å säga ..men hejdå..image7Jag och madde <3

Lördaaag

Tja! ;P igår var jag hos natta med skånemadde,chillade bara och kolla film..vi kollade på im legend,somnade typ efter halva filmen var så trött ;D ..nog var den heltokej.Jah, just nu sitter jag här och lyssnar musik..ringde nyss och väckte frida..och Jani for hem en sväng och hämta sin bil å duscha och såna..sen kmr han hit och då ska vi laga käk, inte för att jag är så hungrig men blir säkert inom en timme eller två :D ..jaah,idag var det ju meningen att jag skulle umgås med frida och gina :) och sen ville madde också vad med oss, vi får se nu hure blir..gina sa igår att hon ville dricka om hon får sovplats och madde ville dricka bara det gick bra för oss alla att hon är med då.men frida hade ingap engar..men hon kan ju försöka fixa nånstans ifrån ;) om ja inte dricker ska jag nog bara stanna hemma...eller umgås nykter med dom eller så vara med min sötnos :) ,Så han slipper umgås med ett pucko!.Den där fittan kan också gå och hänga sig,om jag ser henne i fyllan så får hon en flaska i skallen så sant :D ..hon försökte ragga på jani ;P fatta inte ens när han säger till. Aja det är tur att man har en pojkvän som man kan lita på osvosv.Det skulle faktiskt vara kul och ta några drinkar och ha en tjejkväll, fast frågan är ju vart..kanske hos linda?;D eller hos nån.Ifall vi ska dricka tänkte ja försöka få med natta ;P.
jeeajeeeee vad ska man skriva, finns inte så mycket mer än att fittan och bögen kan gå och hänga sig ;) och

ATT JAG ÄLSKAR JANI !!! and he*s mine <3
image6


ganska gammal bild tagen i höst ;P okej nite jätte gammal men ändå..hade mörkbrunt hår där :P

fyfan det var länge sen sist ;p heh

Såg på msn att Frida hade gjort en blogg så tänkte för skojsskull komma och skriva lite..hade nästan glömt bort att jag hade en blogg :) Yeahyeah, idag vart jag inte i skolan, men imorn ska jag.Imorgon börjar jag äntligen å dansa igen ;P wiiee.....Gina och madde x2 ska också börja med mig! kulkul.Ihelg har jag druckit båda dagarna..fredan vare chill med frida å linda, lördag vare fest ända till sju på morgon..först i stan sen i mlund :P nåja nu äre såhär att jag ska fan i mig ha en lång paus! har inte ens råd att hålla på å supa såhär mycket ;P ,..fan har tre prov också denna vecka..har inte börjat läsa änn och har inga böcker..det går fan inte alls bra för mig i skolan,borde skärpa mig och plugga på helgerna osv =) är bara så jävla less på skolan och allmänt lat.Jaajaa alla är inte födda till pluggisar.Hohoh ska nog snart gå och lata mig framför tvn med jani, han sitter redan där så :D hehe..ska börja vara aktivare här på bloggen ;p ..aja men nu dra..Ciao Bella.
image3Sötnos <3 image4och sen en smile bild på mig :P
RSS 2.0