Gokväll :)

Gokväll kom just hem, har varit i torneå först var jag ensam med syrran där och leta lite kläder och när vi var på gina trico och provade så höll dom just på att stänga..för det är ju söndag så då stänger dom ju tidigare så hann inte hitta nå mkt, men köpte en helt vanlig tröija bara söt var den..och sen köpte jag gråa strumpbyxor.


Frida ringde när vi var i torneå att hon ville käka på tasty kinamat så hon promenerade dit och sen for vi till Tasty då och jag kan säga att det var sjukt gott och billigt!! ;)

efter det gick vi till coop och jag köpte två hårfärger ska färga imorn..ni får se då hur jag har färgat hehe ;)

Nånii alldeles strax ska jag ut med robban en liten promenix och sen blir det väl bara att chilla och försöka sova tidigt eftersom jag har skola imorn då..jipiii..

Aja ciao

Godmorgon 1:a advent idag..

Godmorgon..kunde inte sova, hade svårt att andas så vaknade såhär tidigt :(

fyfan vad sick!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3886124.ab

Ännu att sånt händer här också!! jävla cpn sluta fan kidnappa folk..Hoppas man hittar henne.

saturday- no alcohol

Skönt att vara nykter för en gångsskull! ;)  ..Har pluggat lite teori..haha fast blev nog mer att jag kollade på tv än pluggade, men lite grann fick jag väl in i skallen hoppas man..

Tidigare vart jag på en promenad med Robban 3,3 ..och sen har jag tvättat kläder osv, bara varit allmännt duktig..vilket jag annars inte är..

Nåja ikväll ska jag väl inte göra mkt mer än att gå på promenad, duscha och sen sova! sen imorn ska jag köpa mina jeans, orkade inte dra idag :) så imorn ska jag iaf ;p ..

Yesyes har kollat lite på stjärnor på is, ska dra nu ..Tjao =)


Svikare!

morsning!

Igår var det meningen att vi skulle ha en tjejkväll hos Madde i seskarö, jag köpte chips och dipp och dom andra köpte också goda grejjer & hyrde film osv.

först var vi och åkte runt med Saara.-Maria i väntan på att skånemadde skulle vara klar, hon var rätt seg, hon kom ca halv 8 tiden och hämta mig,frida & madde.

sen ringde Håkan att vi skulle beställa 2 familjepizzor och ta med dom dit till Seskarö, som vi gjorde så det första vi gjorde när vi kom hem till Madde var att käka pizza, och på dagen hade vi redan ätit maxmat så tur att man tog ett minimål! 

aja men sen efter att vi åt pizzan for vi ner till maddes rum och jag började mänkka min chips o dipp hehe och frida o skånemadde käkade också från min, sen var madde där på datorn och snackade med Erik..


så det blev så att vi började köra mot Kalix och träffa Erik, vi for hem till han en swing, sen vart Frida så less & grinig så hon tjatade om att åka hem osv ;) och jag var också jävligt trött...så vi började åka tillbaks mot seskarö och lämnade madde och erik dit, sen for jag hem till bejbi och frida hem och skånemadde hem till sig själva såklart ;) 

idag måste jag plugga lite grann till teori för snart gäller det och jag kan knappt nånting :( känns som att jag inte komme klara provet första gången =/ ..men man får ju hoppas,sen måste jag verkligen tvätta kläder & städa mitt rum och kanske julpynta det lite grann ;)

sen blir det väl att gå till shopping centrumet med honey, han har inte hunnit dit ännu så han ville se det och sen ska jag ändå köpa mig ett par jeans!!



aja men nu frukost höres! =) Pusstja

Godmorgon ;)

Sitter i skolan just nu här i Tornio, Sussi & Gina sitter och kollar på hihi :)

Idag ska jag gymma efter skolan med Madde & senare ska jag till folketshus och se på när min syster ska uppträda:) eller sjunga ska hon ;p ..Nåja nu ska jag hjälpa Sussi att göra en blogg..Pusshej.

Tjena :)

Känner mig trött som fan, kunde inte sova bra inatt..vet inte varför (!?) ..men nåja kom hem från Kalix för ett tag sedan, Halkbana ..det var rätt kul det..men jobbigt var det att va så länge för var så jävla hungrig , kunde inte äta på morgonen så..

och måste ännu till skolan och servera, yeeeeeyy sen ska jag ännu gymma..orkar fan inte ! ;P vill sova!!! =)

aja men sånt är livet nu ska jag drao, adios!

Monday morning

For inte till skolan idag, FAN VILKEN SKOLKARE JAG ÄR!!!!!! -Skärpning nu på mig, Imorn är jag också ledig från skolan fast då har jag ju skäl till det, men ändå...har vart borta nu alldeles för mycket, fick min andra varning också..men aja ska får ta och skärpa mig iaf..

Igår kväll orkade jag inte skriva,jag myste bara med jani och kollade en film som heter Dorm daze den var helt rolig, en komedi äre :) ganska gammal är filmen också..

Ska snart hem och sminka mig sen dra och promenera med Frida..sen senare ska jag dra och gymma med Madde, sen ska jag köra med Gunnar också. :)

mina uggs kommer nångång denna vecka ju,och jag hoppas verkligen att dom kommer imorn iaf!, ska hem och kolla om dom kommit idag redan men det tror jag icke, fick ju lappen i fredags då att jag måste skicka kvittot och jag mejlade kvittot till dom då så dom skickar nog iväg skorna idag, så dom kommer imorn eller onsdag..

fan, det hade inte kommit någon DH nu :( ..kommer först till nästa vecka..bajs också.

och sist men inte minst måste jag skriva GRATTIS ÄLSKLING! som  fyller 21 år idag :) <33

Hejhej!

Igår vart jag och drack , hihi (nu sluta med det också ett tag) , har druckit två helger i streck så ;p

Det var rätt kul igår :) träffade massa folk där osv ;P

Fan igen var man uppe hela natten också ;p ..så är lite trött nu, vaknade vid halv 12 sen har jag bara sovit en halvtimme under dagen så ;P

Sen måste jag skriva att Madelene är en skit bra vän! ;) <3 Love you girl.

Godmorgon folket ;D

Igår var det en jävligt rolig Fredag ;) Jag for till Jani vid 2 tiden och vi beställe pizza, tittade på topmodel(som jani hatar) osvosv..

Sen for jag och Madde till stan,vi promenerade först till jala och jag köpte en present till min bejbi! :) Jag kan redan avslöja vad det är för jag gav honom den igår :) Jean paul Gaultier, det var både deodoranten och parfymen i en sån där låda (musicbox) spela musik hihi ..Han blev iaf jätte glad ;)



nu har han redan fått två presenter i förväg, ska ge den tredje ikväll :) sen får det räcka, han får vänta till julen då jag har en present han aldrig kan komma på att jag köpt ;) som är skit bra! :D

Aja, efter Jala så gick vi till gymmet då var klockan 18.30, vi gymmade, chillade nån enstaka minut och fortsatte träningen och snackade massa skit, sen tog vi en liten rökpaus..rökte bara 2 ggr också, sen gymmade vi till 21.30, alltså ca 4 timmar,
fan vad duktiga vi är ;) haha men vi gjorde det pågrundav att hennes morsa sluta först då och vi behövde ju skjuts så  =) Det var rätt kul för vi var ensamma i slutet så vi hade rätt högt musik och spelade bra musik ( ingen heavymetal ) som annars brukar spelas, tycker inte det är direkt nån bra träningsmusik..man ska typ ha bodywork på :D

Har käkat smörgåstårta till frukost också, jätte gott =) , ska ju hem på ett tag och duscha och sminka mig och fixa håret, sen kommer Pernillas kompisar och käka tårta osv, så måste äta tårta hemma också..det blir dubbelt firande ..hoho.

Nästa vecka blir det skärpning med det här gottigott ätandet ;D ..ska träna istället och käka nyttigare =)

Nåja kan först skriva imorn grattis Pernilla eftersom det är då hon fyller & Bejbi först på Måndag ;)

yeey!

fick ett brev att mina uggs är i Sverige nu :) var tvungen att mejla kvittot till dom innan dom skickas till Haparanda..så jag får nog dom på Måndag eller Tisdag! Men det dåliga är att det kan tillkomma tull avgift :( vi får ju se!

FRIDAY!! ;D

Tja, var just och körde runt ett tag medans pernilla var hos tandläkarn, sitter nu och mänkkar chips o dipp ;o ..gott!

Ska väl på ett tag sminka míg sen dra på en promenad med hunden óch ska dra till lite affärer, sen gymma ikv :) pusshej

Goddagens.

kom hem från skolan för ett tag sedan, käkade mat just ..Idag har det varit en väldigt chill dag,Esa läste lite ur boken sen fick vi läsa själv sen slutade vi och sen var jag och övningskörde och Gina & Lilli kom med =)

(dom var ju tvugna att röra på sig så bilden blev suddig;) )


vi åt donuts ;) sugen nuva? ;>
       
En rätt sliten bild på mig idag, men det är ju såhär man ser ut på skoldagarna!


Ska strax ut med hunden,adios :)

Gokväll ;)

Har varit och övningskört för ett tag sen, sen vart jag också en sväng på Ikea med syrran & hon köpte en fin svart hylla som jag också vill ha :( ..hon fick den för att hon fyller ju år på Söndag,och Min bejbi fyller på Måndag! :) <3

Får inte gratta ännu ;) , I skolan provade vi studentmössor osv, jag fick ta en rätt stor mössa eftersom man ska fixa håret "stort" lockigt och volymigt och så :) ..Beställde också mjukis kläder med mitt namn på och hotpants,Jag som skulle köpa endast mössan bara, men neej dom vill ju alltid sälja massa krimskrams så jag beställde för ca 1500 kr..sen kunde man köpa champagne glas haha jag sa att jag tar eget hemifrån ist :) Billigare!

Efter skolan for jag och körde bil en sväng, sen hem igen..for på en liten promenix med Robban..sen slocknade jag och sov i ca 1 & en halvtimme.Skönt var det ;P

Yes ännu en skoldag imorn sen ledigt! :) har ju inte skola på Fredagar nåmer då jag hoppade av min enda lektion jag hade..Historia.Pallade inte riktigt med det, pallar knappt med att gå till skolan så det får räcka med dom kärnämnena.

mina uggs har fortfarande inte kommit buuhuu :( hoppas det inte tar alltför länge..fast det stod ju att det kan ta längre tid mot vintern..fan också, men vi får ju se :) man vet ju aldrig om dom dyker upp imorn..nåja bara att vänta.

Skrev ett mejl förresten till Cesar Millan,Vet ni vem det är? ;D ..Den där Hundpsykologen från Usa, som verkligen är bra på att förstå hundar.., skrev till honom om Robban ( min hund ) eftersom han blivit rädd för att gå ute i mörker, och kan även få sina ryck på dagarna att han vill hem och det är omöjligt att få honom att fortsätta promenaden, så det är ju inge kul...,Läste på en svensk sida att när hunden ser "faror" som i dens hjärna är faror, t.ex barn,nåt skramlande ljud eller vad som helst..så känner hunden att den har uppgiften att "skydda" sin matte eller husse och försöka så fort som möjligt att komma hem..,så det här är rätt svårt för jag har ju försökt allting, försökt dra honom, lugna honom , prata snällt..exakt allt man kan tänka sig ..så därför tänkte jag att skulle vara kul att få information från någon som kan det dära,Fast det kan dröja länge att få svar från honom så tänkte leta om det finns någon bra hundpsykolog i Sverige..för här behövs det hjälp, min hund är verkligen rädd och det finns inget jag kan göra..eller inget jag vet vad jag kan göra, därför behöver jag vägledning, någon som vet nån ni kan rekommendera?

TJenis..

Sitter nu i skolan, har projekt arbete men frida och Maria har tagit över det så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva blogg..

igår var jag ju på ikea och sen Jysk, jag köpte sängkläder och så :) mysiiga grejjer ..haha.

Det blir visst ingen träning idag, Maddde är sjuk :( om  inte hon kommer till stan sen då :) ..får ju se.

Annars får vi iaf imorn träna! har käkat så mkt skit nu denna vecka och drack just en FANTA ..så nu måste jag träna bort det ;P ..

Idag ska jag övningsköra med farsan :) ..och sen får jag se vad som händer ;p ..undra om man ska skolka religion? ..så tråkigt ämne..blä

Nåja nu off. Tjaaobejbe

IKEA

körningen gick bra , nu ikea TJAO ;)


Ice ice bejbe

Idag är det verkligen halt ute, snön har smältit bort och regnet har gjort allting till is, så ramla har jag ju hållt på flera ggr idag.

Väntar på att Gunnar ska strax hämta mig för att köra,sen efter det ska jag bara ta det lugnt hemma, och sen är det ju dansen ikväll som jag inte tar det lugnt på ! hehe..

Efter dansen ska jag hem & duscha byta nya kläder m.m sen blir det väl att åka till min bejbi ;) & KOLLA PÅ CHUCK!

Förresten en rolig komedi serie jag kan rekommendera om ni har tråkigt är :ITS always sunny in Philadelphia ! :)

jappjapp, fan mina uggs hade inte kommit idag heller =/ men man förstår ju attt det tar lite längre tid från Australien, läste att det kan ta upp till 30 dagar ;O ..hoppas mina kommer senast nästa vecka! helst denna vecka! ;)



Nu köra bil! Puss.




Hej!

Idag har jag fan promenerat mycket :) gått från mlund osv, sen vart i jala det blir en hel del promenerande vilket bara är bra. Ska ännu promenera till mlund idag..fast synd bara att det är så kallt :( ..


dom få fotona från fredag.






Ser helt trög ut, haha magen tittar fram ; )

Natta ja friiida.


Sen blev det väl inge mera :( så dålig på att fota när jag dricker, nästa gång då ska jag försöka va aktivare :))

Godmorgon!

Sitter och kollar resor till Gran canaria nu, Janis pappa sa igår att han ville dra över julen så att vi skulle boka nu, men både jag och Jani vill va hemma under julen och dra typ nån dag efter jul istället så kan man vara där under nyår :) Härligt..

men får se hur det blir! ;P ..Mina uggs borde komma i veckan ..nu när det kommit snö så var det bra tidpunkt jag beställde dom hehe.

Nåja, orkar inte skriva mera nu. Ska väcka bejbi som ligger och snarkar här brevid mig i sängen..har laptopen här hehehe...Nåja tjao!

Nu

Ska jag baka chokladbollar med älskling & sedan titta på Transporter ;)

Gokväll!

Igår var jag,Madde,Frida & Natta och drack!  vi började hemma hos Madde i Seskarö..det var trevligt :)

Sen åkte vi till stan vid ca 11 eller halv 12 tiden tror jag, tur att det inte va kö utanför umppis hihi,kanske en halvtimme efter vi gått in så rusade det in massa folk så vi gick ju in en bra tid.

Blev bjuden på drinkar också så det var ju tur för mina egna pengar hade tagit slut :( ..

Jag tog inte så många bilder igår, kanske 3-4 lägger in dom imorn. :)

Efter umppis for vi till Sepa och hade en liten efterfest, sen promenerade jag o Jani hem på morgonen till mig och vi var framme vid halv 9 ,därför har jag inte orkat skriva heller idag! har varit så trött ..och sovit och vilat :) skönt att man inte hade bakis iaf ;P ...Undra om Naatta har? :D det verkade som hon hade kul iaf ;) hihi..

TJAO!

 I Love you honey <3

Tjabba!

idag blir det att dricka, vi firar Natta en vecka senare ;P ..

Men ska ta en massa bilder denna gång för det brukar inte bli så att man fotar men nu ska jag fan ;D ..

Btw, det var någon fegis "anonym" som hade skrivit att jätte sjuk man är om man har feber och kan dra och sola, men flicka lilla(för det är du garanterat, en tjej alltså) vad bryr du dig?, Kanske tog ett piller och mådde bättre sen.

men orka bry sig!! hihi , ikväll ska det bli kul, det blir jag,Madde,Frida & Natta och kanske andra Madde också får se ;P



ADIOS


btw

första snön kom idag !! yeeeh(säger yeeh nu men inte efter jul då vill jag ha sommar) ,nu längtar jag till uggsen ;)

frågor!

Hittade på Annas blogg lite frågor så snodde dom och tänkte göra eftersom jag inte har nå speciellt för mig nu så :)

1. Tre namn jag lyssnar till:
Ansa, Ann-Sofie,Bejbi,haha ja det finns många om man räknar med vad jani kallar mig för.
2. Någonting jag tycker om med mig själv:¨
átt många kan lita på mig, sen tror jag väl min rumpa är ok! den är inte för platt eller för stor haha.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

utseendet så är det rätt mycket(dåligt självförtroende) & sen hatar jag att jag har astma och allergi.

4. Detta är jag rädd för:

hmm..det måste väl bara kryp och ormar och det skitet..kommer inte på nå annat iaf.
5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Min hund,älskling,vänner..+ bra hunör
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
absolut inte hoppa fallskärm!(SÅHÖJDRÄDD) & sen vara utan min bejbi en endaste natt, det går bara inte..:(

7. Detta tycker jag om att göra:
Dansa<3,umgåsmedvännerna<3umgåsmedälskling<3träna<3resa!!<3 thats what i like to do.

8. Detta vill jag göra just nu:
bli glad..

9. Bästa känslan:
Den bästa känslan är när dagen blir såå bra att man bara feel good det är en bra känsla,en helt problemfri dag helt enkelt.

10. Värsta känslan:
att må dåligt.vara ledsen m.m
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
snäll,omtänksam,bry sig om sin tjej,social,trevlig,positiv.kommer ej på nåmer, men det där är väl bra egenskaper tkr jag:)

12. Är jag kär just nu?

Ja det är jag.

13. Jag vill gifta mig?
Jag vet faktiskt inte haha, vi får se!

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
gå ut skolan,flytta till spanien & lära mig spanska,öppna eget och tjäna bra med pengar,resa jätte jätte mycket,ha barn (max 2),och ha ett jävligt bra liv!! , och en sak skulle inte skada, att bli miljonär, biljardär haha ;)

15. Min käraste ägodel:
Hm,datorn och mobilen!! , man kan inte leva utan sådana saker. :D

16. Något jag vill ha i present:
massor med pengar så jag kan köpa dom sakerna jag vill ha, kläder och så.Sen vill jag ha en bra digital camera :)

17. Detta har jag på mig just nu:
rosa mjukisbyxor och ett rosa linne,vita sockar och underkläder då.

18. Favoritkläder:
strumpbyxoroch någon tunika typ.+ mjukis kläder det är soft!

19. Favoritdjur:

Hund och katt & kaniner är jätte gulliga ;)

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Rnb,reggaeton.

21. Favoritlåt just nu:
DARiN FT. KAT DELUNA - BREATHiNG YOUR LOVE,daddy yankee-no me dejes solo,eddy love-ya tu no vales la pena. 

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste hm,finns väl inge roligt det roligaste är väl praktik ;D

23. Stjärntecken:
tvilling.

24. En bok jag älskar:
läser inte böcker, men måste väl säga pojken som kallades det, läste dom förut.

25. En film jag älskar:

the notebook hade anna skrivit så skriver den också för den var bra och sen taken! ;>

26. Tv-program jag gillar:
Desperate, prisonbreak,2 and a half men,top model.

27. Favoritdoft:
Janis egen lukt. :)

28. Detta äter jag gärna:
chinese,choklad.

29. Dricker helst:
fanta,jaffa,loka,ramlösa,bobsaft!

30. Favoritgodis:
Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
miami beach + fler ställen i america,maldiverna,spanien,sydamerika!! brazil,dominikanska republiken osv :)

32. Färg på mina ögon:
blue.

33. Min längd:
163.

34. Jag tror på:
Gud.

35. Jag spelar:
 ps3 ibland.

36. Person jag beundrar:
Natacha peyre. Hon har så kul liv : )

37. Så här bor jag:
hus.

38. Antal döda krukväxter i hemmet?

Inga, morsan sköter dom som sina barn.
39. Det här tänder mig:
fråga jani.

40. Det här gör mig avtänd:
massa saker.

41. Favoritfärg:
rosa,rött,blått,vitt,svart,blått,orange,turkos det är fina färger :)

42. Favoritcitat:
hm Anna hade redan skrivit den men typ att lev din dag som om den vore den sista i ditt liv.
43. En hemlighet jag vet:
många men dom säger jag ju icke.
44. Bästa present jag fått:
Jag vet inte riktigt,Min hund måste det nog vara!!! :) <3

45. Senast köpta skiva:
haha ojjdå, det var ju länge länge sen! kommer ej ihåg!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
läpparna,röven kan man väl säga..kommer ej på nåmer.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

att jag är fet och sen massa annat.
48. Udda förmåga/egenskap:
Jag ser alltid om nån människa mår dåligt eller döljer något :)

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
då skulle jag vela vara en fågel och kunna flyga överallt,eller en panter! :)
50. Vad lyssnar du på just nu?
reggaeton , fyfan vad bra!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) love it

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Jag har vaknat, ätit marabou..förtjänar det för är deppig just nu annars har jag planerat att minska med det men ja.vad jag ska göra idag är träna,sola och sen fara till jani.

52. Var är dina föräldrar födda?
Morsan kommer från pärjänsuo som ligger nära Oulu i Finland,och farsan är född i Armasvaara vid Övertorneå.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
vafan var det? typ ett program som är som paintshop.

54. Vilken är din favoritrestaurang?
en tapas restaurang i Puerto rico! har aldrig ätit så god mat i hela mitt liv som jag åt där.

55. När badade du i en pool senast?
Hm, förra året i Gran canaria.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
näe.
57. Hur många barn vill du ha?
Två max känns så just nu iaf.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Det måste nästan vara punk.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
jo.
60. Vad har du för TV-kanaler?
Dom flesta.
61. Har du åkt moped någon gång?
haha joh,och kört också,äger ju en så.
62. Har du busringt någon gång?
jodå..några år sen men ja ;P
63. Har du fått felparkeringsböter?
näe.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Aldrig.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Gran canaria.
66. Har du en egen trädgård?
japp.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
simpsons,family guy.
68. Kan du alla orden i nationalsången?
haha nä.
69. Badkar eller duschkabin?
Båda
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
taken
71. Favoritpizza?
räkor,tonfisk & kebabsås pizza.
72. Chips eller popcorn?
Olika beror ju på vad jag är sugen på osv.
73. Vilken färg på läppstift använder du?
brukar inte ha det.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
ööh nä, brukar man göra det också..
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej det har jag inte.
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin,men helst ingen juice överhuvudtaget.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
perra,kimmo,jani..jag åt Friterad kyckling med ris o sötsursås.
78. Favoritchoklad?
belgisk choklad, sån där lite "finare" ;)
79. När röstade du senast?
har aldrig röstat...fyllde 18 denna sommar så.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
vetej.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej det har jag inte.
82. Är du bra på matlagning?
jodå,hyffsat.
83. Klarar du att tanka själv?
jao
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nej,har många gånger börjat tro på smörjan dom säger där men sen tänker jag alltid att juste tv shop finns just för att det är saker som ingen köper!! .
85. Pepsi eller Coca Cola?
tycker inte om cola eller pepsi, kan väl nångång dricka deft men inte ofta och om jag ska välja så blir det väl cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nej, bara kockkkläder och servitris.
87. Vad var det senaste du handlade?
underkläder.
88. Har du kräkts offentligt?
Ja tyvärr.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Kärleken har jag redan, så pengarna tack!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Det kan säkert hända.
91. Har du ringt något betalnummer?
japp..
92. Kan man vara vän med sitt ex?
beror väl helt på hur han är och vad som gjorde att det tog slut..men jag skulle kunna vara vän med exet.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Det var väl Johanna när hon födde benjamin :)
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
när jag föddes hade jag en endaste lock på skallen, haha.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Det kommer bara "du har kommit till röstbrevlåda"
96. Vad har du i din väska?
P-piller,skolgrejjer,deodorant,parfym,ibland smink också, mobil, nycklar´..det kan finnas mkt dära!
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
mysa..eller gosa som jag säger hi´hi; D
98. Vad har du att vara tacksam för?
ja du, det är väl familjen,vänner,och pojkvännen.
99. Var hittade du den här listan?
http://aaaannaa.blogg.se/
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Frida,Lilli,Emmelie,Marie och alla andra som har lust!

Hej.

det blev ingen skola för mig idag, mår inte riktigt bra..så orka inte dra dit och må ännu sämre av att sitta där och tänka på allt + att nu kollade jag febern och hade lite feber så då var det ju också ett bra skäl till att stanna.

Idag,ska jag och Madde dra till gymmet..och sola, det borde göra mig lite gladare..hoppas jag,efter det ska jag väl till Jani och sen vet jag inte vad jag ska göra, typ chilla bara.

ihelg, vad ska man göra då? jag ska fråga Elin om jag får komma dit eller nåt...eller bara dra till Luleå, orkar inte vara här nåmer.Eller så får jag väl sova hela helgen...

aja orkar inte skriva mer är lite deppig nu så, men höres..tjao

Tjeniss :)

Idag har jag haft nationella prov i svenska på morgonen..jag klarade inte förra året så var tvungen att göra det skriftliga idag, och jag klarade det! ;) bra anza.

Sen for jag hem och sov en timme och sen var jag på en timmes promenad med robban ;) ..och sen promenerade jag till gymmet och gymmade ett tag med Madde.

efter det promenerade jag hemåt där bejbi satt och väntade på mig, morsan körde mig,bejbi,perra och kimmo till saigon fyfan vad gott det var! var hungrig som fan också ;D..

Jag köpte en kinderbuena och vi åkte hit till kimmo och nu har vi spelat Rockband, king äre! bättre än guitar hero.det roligaste är trummor och att sjunga, fast jag har inte provat på att sjunga men ja trummorna var king iaf. :)

Ska väl hem på ett tag och bara chilla med sötnosen ..sen blir det väl att sova. :)

orkar inte skriva något mera ;P TJAO

you are my superstar

Hej! idag for jag från skolan tidigare för skulle till t-skolan och prata lite stuff, sen var jag och Madde in till jonas ;P och pratade om det dära med praktik utomlands, om det fortfarande går att det inte är försent att ansöka, så han skulle ta reda på detta denna vecka så vi får ju se :)
Jag hoppas verkligen jag och Madde får dra iväg på praktik utomlands det skulle vara en upplevelse.

om vi inte får åka utomlands då ska vi ha praktiken i Stockholm istället och bo hos Maddes moster där..det skulle också vara jätte kul! :)

Nåja, efter det så promenerade jag hemåt..for ut med Robban och sprang i ängen en stund,
Sen skulle morsan åka till Luleå så jag åkte med henne till skolan igen , då jag hade sån där svenska grejs..Har nationella imorgon, jippii!
nämen skönt att få det gjort ! :)

Har någon testat denna parfym btw?

Läste nån hade skrivit att den var den bästa parfymen hon testat, så blev lite småttsugen på att själv skaffa en sådan..får väl göra det när man har mer money! hoppas den är värd pengarna också ;)


Frida är just nu och övningskör och efter det nångång skulle vi ta en promenad :) tänkte att vi kunde promenixa till Ica och hämta ut mitt paket! :)  Har beställt till Min honey som snart fyller år.<3

Sen senare har jag ju dans! fan vad jag längtat var ju inte förra veckan p.ga att jag var sjuk så nu ska jag dansa så golvet ryker haha .

Nu ska jag sluta svamla ! tjao.

Hallo :>

Idag,var det rätt jobbigt att stiga upp..ville absolut inte lämna min bejbi ensam i sängen ;(  dessutom var det svinigt kallt tyckte jag! ;D ..

Men ja man måste ju tvinga sig, så jag steg upp..morsan gjorde gröt..så käkade jag det och chillade,Sen sminkade jag mig..ringde Frida som hade "försovit sig" men kom aldrig till skolan utan skolkade istället hemma ;) haha..

Det var rätt chill i skolan idag ändå, vi satt bara och skrev lite..sen fick vi dra till nya shopping centrumet och kolla på dom här olika matställena där, gu vad trög jag var..det fanns visst en sån där finare restaurang där, men inte har jag fattat det..trodde det var nån sorts krog :D haha.

Nåjeh, nu ska jag plugga teori! Puss

farsdag :>



Congratz daddy! ;> ..

har just �t go mat och t�a! fyfan ��u 2 bitar s��er p�tt spy snart ;O ..

men gott var det :)





tur att det finns några rika som är generösa :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3726935.ab



Imorn är det farsdag, då ska vi göra go mat hemma & äta tårta osv..:)

aja nu titta på Las vegas, adios amigos.

Shosan!

Beställde idag dom där uggsen, Classic tall med färgen Sand,beställde från Australien hoppas hoppas det inte är någon crap sida! men jag läste folk som beställt därifrån så chansade och gjorde samma sak..för vill verkligen ha såna! varma och sköna skor ;) ..slipper jag bli sjuk iaf!

Har just beställt pizza, vart så sugen! nu sitter jag här hungrig som fan..och väntar på pizzabilen! :D hoppas den kommer snart :)


Idag ska jag väl inte heller göra nå speciellt eftersom jag är sjuk så bättre att ta det lugnt..fast jag varändå på en promenad med Robban tidigare, det regnade ju och allt, när jag kom hem så märkte jag att jag hade feber så..kanske inte var en så bra ide! ..

Ska ta och kolla på TAKEN,hörde att den var Sevärd och hörde också utrycket att den var SKITBRA! Så ska nog ta och se den ikväll :) ..vad ska ni göra? ;)


CIAO

hihih

var just tvungen att ta konjak åt min halsont! vi hade ingenting annat hemma..så tog en liten snutt av jormas konjak, och jag kan säga fyfan vad det bränns!, höll på att kräkas hovva :( ..

ska gå och lägga mig typ nu :) ska bara få bort Robban så jag kan börja bädda!


Ska förresten beställa mina Uggs ÄKTA UGGS ;) haha..imorn ska jag beställa dom..



Pussnatti. älskar min bejb! <3 HASTA LA VISTA BEJBEEE

Gokväll!

kollade just att vafan? har inte skrivit  blogg sen i morse, och inloggad har jag nog vart flera ggr på bloggen..har ju gjort om lite desing..haha, så får de se ut ett tag nu! :)

Under kvällen har jag och bejbi gått på en promenad med robban :) klädde på mig mycket kläder så skönt var det, vi promenerade inte alldels för långt, men en liten bit.

Sedan har vi kollat på idol och så , och nu börjar Gothika så ska nog gå och kika på det!, har sett den tusen ggr..men kan väl kolla den igen..och mänkka fazer..först läsa fritzos blogg! puss natti.

Gomorron folks!

Fortfarande lika förkyld är jag :( tråkigt värre, förlåt Nathalie! hade verkligen velat fira dig ikväll!! ..får ta om det en annan gång! :)

Förresten måste jag Gratta Skåne-Madde! Grattis till körkortet girl ;)

Dådii , nu läsa andras bloggar! sen dra och handla, Pussaaaaaaar .




MTV EMA 2008

Har just kollat på MTV , där katy perry var host , det var väl en helt bra show, fast har sett bättre! :)


Hade en "vanlig" människa kört rattfylleri..och ännu grov så hade dom inte vart sådär snälla :) ..ganska orättvist, man ska behandla folk likadant ..
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1360257/polis-domd-for-grov-rattfylla

Var tvungen att ta bort min header, gjorde ju en med massa bilder på mig och älskling men han tyckte han såg idiotisk ut på ena bilden så var tvungen att ta bort :(  fixar det sen!

Nu ska jag borsta tänderna,lägga mig i sängen och mysa med min sötnos!..Natti ;)

Janjihh <333




haha jag orkar inte!

Bloggen får se ut som den gör just nu , så whatever ;)

varför fick han

Rösten och inte jag?

Härligt..

Kom just från duschen, nu luktar jag skit gott! haha..Christina aguilera Body..luktar så gött.

Jag fryste jätte mycket i duschen fast jag duschade i jätte varmt..nu har jag iaf klätt på mig mkt kläder..

Såg just att jag hade fått brev från vägverket, tider o räkningar för teori prov o uppkörning . ;)

Så nu gäller det för mig att plugga och lära mig så mkt som möjligt..fan vad surt´om man kuggar teorin =/ ..


Nåja , nu göra nå annat..höres!

xoxo/Anza

HEJHEJHEJ!

Nu har jag gått och blivit sjuk! :( ..eller har ju varit förkyld hela veckan, men nu blev det värre..halsont & feber..icke kul! :(

Natta som vi skulle fira imorgon också! , kan nog inte göra det =/ ..känns bäst att dra till luleå..köpa uggs, sen åka hem o vila! ..
borde faktiskt dra till Luleå..fast orkar inte när man är sjuk..men borde köpa varma skor så jag blir frisk nångång..

& hittar inga uggs här inte så ..

Nåje, baby är och jobbar nu vet inte riktigt vad jag ska hitta på att göra nu, borde gå och duscha ..kanske kolla lite tv :) fan klockan är redan halv 2, den tickar hela tiden den saken , känns som att tiden går snabbare när man har bytit till vintertid..konstigt ;D .

Usch,känner mig så sugen på allt sött just nu..jag och Frida var i shopping centrumet igår och då käkade vi på hesburger, fan vad jag fick ångest..jag som skulle sluta äta det dära nästan varje dag! Nu är jag sugen på godis..så nu ska jag bita ihop, göra en smoothie istället och sen kunna vara stolt! :) hihi .



Syster,jag,emmelie :)


jag säger bara en sak, fyfan vad hur jag såg ut!


Äsdch det får räcka, hoho ..nåja nu smoothie! puss -v-

Älskar dig Jani föralltid!
du är bara så  bäst :)

Utmanad

Blev utmanad av Lilli då ;P

Regler:
- Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. -
-Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. -
-Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

-Har slutat röka
-Jag älskar choklad & Jani ; )
-Jag hatar när någon smackar!!
-Jag vill flytta utomlands
-Jag dansar salsa/reggaeton och tycker det är ett av det roligaste som finns att göra.
-Jag har 2 syskon
-Jag har astma & allergi mot pälsdjur,pollen.


Jag utmanar : Anna.S !! Emmelie!! Marie!! och alla ni andra som kollar in bloggen.

Morning ;)

Vaknade vid 10 idag, for inte till skolan idag heller, är så förkyld..så orkar inte sitta i skolan då, speciellt idag när vi lagar mat..

SKa köra med GUnnar också på dagen..,så ska promenera hem på ett tag :) har börjat promenera  mycket nu, för det har blivit för mycket god mat på sistone, och godis och alkohol..inte bra! hehe..eller försöker iaf gå så mkt som jag bara kan ..

Säkert därföör jag är förkyld nu också, för fryser som fan i mina skor!
MÅSTE SKAFFA VARMARE SNART :)

Såg att Lilli utmanat mig hehe ;P så ska göra det nästa gång jag bloggar,vad man nu skulle göra, skriva om sig själv och så :)

Pusstja -v-

Sådär

Nu har Halloween varit! Jag drack ju hos Madde i Seskarö, vi var,jag,Frida,Madde & Natta som också kom o hälsade på! Bjussade drinkar till henne också , hon fyller 18 nu på onsdag! så det måste man fira nästa helg. :)

Det var helt kul hos Madde, utom några gubbar som vart för fulla och började svamla massa, men ja..Sen åkte vi in till stan, stannade en sväng hos Kimmo o kollade läget dära, Sen drog vi till Clubone, där vart det rejält mycket folk, inte just då vi kom, men ca en timma efter översvämmade dansgolvet och barerna, jag har nog aldrig sett så mkt folk dära, Utom då den helgen dom öppnade :) .

Kvällen var väl helt ok!, jag umgicks typ med Madde hela tiden och träffade Jani då och då, Frida försvann ju med sin bf , och så ;P Men nog hade vi kul tsm, vi pratade massa skit..sen när vi for därifrån gick vi där ute runt och fortsatte tjejsnacket haha, och sen vidare till Max! FÖR HUNGRIGA VAR VI! , men maten gick inte ner sen ;o ..kunde äta en halv hamburgare och några strips, kände mig ruskigt depp eller nånting ett tag..Har sån lust att bara dra från det hära stället..Det är bara ett skitställe!

fast vännerna vill man ju ha med också, men tyvär så går det inte att ha med dom överallt :( --

Nåja, måste väl gå klart skolan innan jag får tänka ens tanken på att dra härifrån..

Kommer lite bilder också sen från Halloween :) ..

Japp, idag har jag inte varit till skolan, känner mig förkyld och orkade bara inte , jag och bejbi sov typ till 11 :) sen åt vi frukost, sen promenerade vi hem till mig!! & SEN ÄNNU 3,3 km i riekkola...så duktiga vi vart..Nämen det var skönt att promenixa för det var inte så kallt ute ändå så ;)

Men nu dra
vi höres, Puss!

Jag älskar dig Jani bejbi :) <3

Happy halloween!

Idag blir det att dricka hos Madde i seskis! , sen blir det att dra till stadt & clubone! :) GHoppas denna kväll blir rolig ;>


Ha en bra halloween gott folk, nu ska jag till duschen , Puss!
RSS 2.0