Lördag=myskväll :)

Hejhej!

Är jätte sugen på chips & dip :) & det är ju ändå Lördag så då får man unna sig något gott.

Jag älskar vitlöks dip men tar alltid det så känns som att man vill prova på något man aldrig smakat förut så idag tänkte jag & Jani prova på Cheez dip, Jag älskar ost dip till strips så borde gilla det här med!..& såklart ska vi ha vitlöksdip också..ifall det inte är någon hit den dära cheeeez.



Ska kolla om man hittar Yesman! filmen med bra kvalite dvd rip osv :) så kanske man kan kolla den ikväll, annars får man väl se någon annan film.


Nåja nu avsluta hära, har ingenting mer att tillägga så :) Tjao !

Tjo ;)

sitter här och håller på o hungrar ihjäl! ..hade lust att äta skräpmat, typ pizza eller max..,men janis mamma gör också god mat så vi får se nu om jag ids beställa.

Igår var jag ute o cruisade med Elin,lilli,Frida & Maria, det var faktiskt kul :) Sen senare på kvällen drog vi på krogen o dansade och minglade :D...kulkul.

Nåja orkar inte riktigt skriva mera nu men vi höres..Tjao ;D


Jag älskar min sötnos <3

jag vill ha sommar!!!!!

Så man kan gå med klackeskor ;) leggings,kjol short s & linne osvosv! så less på vinterkläder..
Längtar till sommarn :)



var ju tidigare på en 2 timmars promenad med Heli & Robban :) Vi promenerade till coop, sen runt på stan & närsta osv.

Sitter nu hos älskling, han är hos sin bror & hälsar på så jag sitter här ensam och läser lite på nätet osv..Ska kanske ut en sväng med Frida & Maria sen och antagligen åka bil hehe..

Imorn kommer Elin :) wieee  ;D

Tjena :)

Idag har jag vaknat klockan 7! Gunnar ringer och säger att jag kan få köra upp klockan 9 redan, hade annars tid 14.30..

Jag är så jävla glad att jag klarade uppkörningen var nervös som fan! ..men nu är det över..endast teori kvar då! :) ..hade 4 ifrån Godkänt sist så nu ska jag då klara det så har jag körkort och slipper stressa över den saken.

Har nyss vart o käkat på frasses, farsan ville bjussa mig o Jani innan han skulle åka iväg till Luleå :) ..

Har varit på promenad tidigare med Roppsi och funderar på en till nu medans det är ljust ute eftersom min lilla björn har fått mörker trauma igen!!! :O månne vad det är med honom :( ..det fungerade skit bra ett tag och han gick som vanligt fast det var mörkt ute men nu efter nyår har han fått spel igen...jävla raketer.

Nåja idag ska jag inte göra något intressant haha, utom att ta en till promenad p.ga skräpmaten och sen måste jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, sen ska jag tvätta kläder :)

Duktig Anzaaaa!! ;D.

Tjabbaa .

Idag har jag käkat så god buffe på saigon idag :) Så har hållt mig mätt hela dagen och är fortfarande..ska väl käka lite smått på en timma eller så.

Idag har jag inte gjort mkt mera än o varit på en promenad med Robban i skogen & sen kört bil, ja och sen åt vi ju då, sen en sväng hos kimmo..sen har jag varit på en liten promme med Heli & sen kört runt igen ;D ..

Ska ta och gosa med bejbi nu hehe ;) Pusstja!


Tja ;>

Har varit ute och kört i flera timmar nu :) kul var det för det var så länge sen jag körde bil hehe ;p

har ätit marabou med bubblor i & en nougat ;O Nu måste jag sluta!!!! åt igår också!! sen blire kinamat imorn också..fyfan!

Var tidigare på promenad med Robban :) & ska alldeles strax igen med Frida o Robban.



Salsa Salsaaaaaah hell yeah ;)

har inget mer o skriva, jag vet jag är tråkig! men whatever..ska ut nu så inte frida blir för rastlös!..Tjao :)

Gokväll ;)

ska snart ta o kolla beck haha, vilken beck nörd jag blivit :) Nämen jag tycker filmerna är bra så ;p ikväll ska jag o Jani se på 
Beck det tysta skriket.

Här är lite bilder :)






ser lite rolig ut sliten efter bussresan hahaaa..provade kvällens kläder.





På lilla Sofia, stackarn var sjuk ;/

Benjamin stackarn hade allergi(dom röda fläckarna på kinden)
 han snodde en choklad av mig o han tål ju inte mjölk så :/



Halloj :)

har just varit med mamma i affärer och så, vi var i torne på tamppis & city market..sen på netto och ica.

Hon handlade skor till Sofia & Benjamin och sedan grisöron till Robban hehe ;) + en massa mat då

borde strax dra på en promenad, var några timmar sen jag var...vid 12 tiden..

nåmen iallafall, har inte så mycket att skriva just nu utom att jag inte mår så bra så därför jag inte orkar gå till skolan..men vi får nu se hur det kommer bli, måste ju orka gå färdigt när jag går sista året nu..

nåja hoppas det blir bättre snart, nu ska jag inte skriva något mera .

lägger kanske inte lite bilder senare..

Tjao

Gokväll ;)

fyfan vad jag har varit trött hela dagen, har kanske inte sovit så bra ihelg så måste vara därför, stackars ,lilla Sofia vaknade 02 tiden inatt & bara skrek för fullt! ..hon hade 40 graders feber och drömde mardrömmar stackarn..fast Johanna gav en alvedon så blev det bättre sen :)


nåmen iallafall , jag kom hem från Luleå vid ca halvfyra tiden ..sen kom min bejbi hit och vi båda var så trötta så vi somnade nån timma ;) ..sen har jag käkat banan split :D mummaaaaaaa.


nu duscha..hejdå

Tjenis ;D

Kom just till Johanna,har vart & käkat pizza med farsan & hans brorsa och hälsat på hos dom, för farsan behövde hjälp med datorn så okunnig som han är haha .,nämen alla kan ju inte allt ;)

har vaknat klockan 10 idag ..fast jag festade till ca 03.00 inatt, det var kul! :) Kul o träffa Emmelie,Anna & Elin o massa andra folk man lärde känna oså :)
skit nice..lägger in bilder sen när jag kommer hem ;) imorn eller så

idag ska jag vara barnvakt till Sofia & Benjamin..Elin ska komma o hålla mig sällskap :) Kul ska det bli, måste gå och köpa chips o dip & lite godis!

nåja skriver lite senare ;p Hejdå! :)

saknar dig sötnos!

Lång promme!

Halloj, har just varit på en lång promenad med Frida..vi var säkert över 2 timmar ;p..

synd att robban inte vågade gå, tog ju med honom först men sedan var det nån skadad ungjävel som smällde en smällare och min björn till hund är ju jätte rädd för sådant så han började dra och till slut kom han lös från kopplet och sprang hem...så jag o frida var ju tvugna och gå efter honom så att jag kunde låsa in honom dit hem eftersom ingen annan var hemma.

sen gick vi till ica och sådär gick lite runt överallt, skönt väder var det..inte för kallt :) ..vi pratade om massa som vi alltid gör hehe.

köpte endast hårspray,ramlösa & cigarett..testar taft denna gång (den gröna), har testat rosa förut och den vart helt ok!..

den bästa hårsprayen jag någonsin testat är från Matrix!

nåja väntar nu på att min honey ska komma hit har ju inte sett honom på hela dagen när jag varit i skolan & han jobbat så :(


ska nog ta och titta på beck ikväll, har på datorn några så..det är alltid så intressant när dom löser mord så det är kul o kolla..eller det är väl inte alltid om mord men nästan varje gång :)

Nåja nu ska jag avsluta kommer icke på något mera att berätta hära ;) ..eller jo en sak till
Grattis Anna på din 18-årsdag :) <3

btw så här långt blev håret

 
till naveln! ...lite för långt ;O men whatever..det är bra till imorn så kan jag fixa najs frisyr, eller inte jag då! utan elin :)


trött

som fan är man! .. har nyligen kommit hem från skolan, trött och hungrig var man..åt just god mat som morsan hade gjort :) ..

jag har sån lust att sova men måste hålla mig vaken för annars kan man inte sova på natten och det är skit jobbigt det..

Kanske borde ta och plugga lite teori eller nåt! fast har tröttnat på det , jag kan ju ganska mycket redan..men tyvär så måste man nog kunna allt..

Yesyes, undra när min sötnos slutar jobbet, han sa att han bara skulle ha halvdag men han har tydligen inte slutat ännu..han skulle till boden och jobba så dom borde va hemma snart tycker man!!

jag tror inte jag hinner få min klänning till imorn så måste nog gå och handla något, men det kanske jag kan göra i Luleå..en snabbis ;p för här hittar man inte så bra tyvär :( eller inte sist jag var iaf ;p

ska försöka fota så mycket som möjligt imorgon hehe ,eftersom jag aldrig gör det på fester..glömmer typ bort,men imorn ska jag försöka ;P

fan att man inte hittar såna där fodralklänningar nånstans, dom hade förut på gina tricot typ förra vintern/våren..men så dum som jag var så köpte jag ingen ..så nu får man leta som ett psyk på nätet vilket inte heller går så bra för alla verkar ju tagit slut, fast det går ju att beställa från usa, men orkar inte betala så mycket frakt för ett plagg.

borde åka en sväng till Stockholm och kolla på American apparel där borde dom ha, men har liksom inte tid o fa nu ! men om någon läser det här och har sådana och sälja så skriv!! ;)

Nåja nu har min sötnos tydligen slutat! skrev just på msn hehe..

skriver senare ;p pusssis

Tomorrrow ;)

Godkväll ;)

Idag har jag hållt på att lägga hårförlängning på Heli! det blev jätte fint på henne hon passar verkligen idet ;)
Lägger bilder in imorgon på henne.

Jag har själv lagt på mig idag, 60 cm..shit vad långt ;o jag hade för mig att jag hade 60 cm sist men jag hade visst bara 50 så nu har jag ännu längre! ..nåja ska prova hur det är att ha det..om det är för mycket ivägen så får jag lägga tillbaka den gamla.


Har just kollat top model också och såå...måste sova tidigt inatt så jag orkar vakna imorgon tidigt.

nåja och på fredag så är det Luleå som gäller :) ..ska bli kul.

Aja pusstjao :)

Halloj!

Kom just från en promenad ;p det var bara -3 ute så rätt skönt, utom att det blåste och snöade..

va mer då..Har en lektion idag som börjar 14:20 så ska dra dit och vara duktig hehe ;P

Nu sminka! :) Ha det bra. Puss

TÄVLING! kicks 500 kr

                                                            vinn 500 kr present kort hos kicks

                                                                            
  
                                                                     Det du ska göra är att :
                               1.Länka min blogg och skriva att du är med & tävlar om 500 kr presentkort på kicks.
                               2.Sen skriver du kommentar till mig och du måste fylla i email adress

                                                         v
innaren dras nästa vecka på tisdag.

                                                                         Lycka till!

Lacoste love of pink



fick ett litet "smakprov" med mig när jag var och köpte puder och den luktade rätt gott faktiskt :)

Goddag.

åt just mat och innan de var jag & frida ute med hundarna :) ..

ska ta och tvätta kläder snart när jag vilat mig eftersom jag inte tvättade igår så..


på Fredag åker jag till Luleå då ska bli kul och träffa alla vännerna där också :) Min kompis Anna fyller 18 så, får skriva grattis först då ;) hehe.

jag ska ta och ändra min header också någon dag den är så tråkig och hela min blogg är tråkig! men få försöka komma på något snyggt..

Nu ska jag dunka lite music hihi , Byebye bejbeee

Godmorgon :)

Har just ätit frukost och funderar på om jag borde börja promenera hemåt och sen ännu ta en promenad med hunden ;) det skulle va bra motion..


imorn ska jag väl till skolan..känns inte alls som att jag orkar, så jävla less!


Jag måste köpa en ny puder idag också min är slut så ;(

Jag använder True match med färgen Honey.



igår hade jag 150 läsare totalt..vi får se hur många jag får  idag då :)

Höres senare, pussis ;>

Hårförlängning

Hej nu har jag beställt hårförlängning till mig & Heli nicenice ;>

Jag ville ha sånt här löshår med självfall men jag är inte riktigt säker om man kunde ha det med microringar och det är ju det jag använder så...

ser ni vad fina våger :) så vill jag ha! ;)


men jag beställde inte det nu! tar det en annan gång ;p..

Vet någon förresten om clip on håller bra?

Skriv era åsikter om vilken hårförlängningsmetod som ni tycker är  hållbarast och bäst osv :)

Det finns ju då :

Nail Hair :
-Dela upp en bena. Fäst skyddsplattor, och dra ut det egna håret från hålen.  Lägg Nail hair slingan under ditt eget hår, och värm ordentligt, så keratinvaxet blir genomsmällt. Avsluta med att trycka fast och forma keratinvaxet med fingrarna i det egna håret. Viktigt att det sitter fast MED håret och inte runt håret.

Limma träns :
-Bena upp håret. Klipp en tränsbit i önskad längd. Limma på tränsbiten samt på ditt egna hår (ej i hårbotten). Tryck sedan fast dem mot varandra. Tryck länge och hårt. Du kan också värma med hårtork eller plattång för snabbare verkan både för latex och akryllimmet.

Stick hair:
Bena upp håret. Trä en mikroring över mikroringsnålen/kroken och kroka sedan runt en bit av ditt eget hår. lås fast, och dra sedan håret genom  mikroringen. Stick in en stickhårs slinga i ringen, och kläm åt med din hårtång! Du öppnar ringen genom att klämma åt andra hållet

clip-on&off:
Bena upp håret. Clip-on settet innehåller 7 delar. Du börjar längs bak i nacken och arbetar dig uppåt. Tupera gärna i hårbotten, om du har väldigt glansigt eller halkigt hår. Öppna clipset, genom att böja dem lätt, fäst dem i ditt eget hår, och slut fästet genom att vika igen. Det går snabbt, syns inte och är mycket enkelt att göra hemma själv

Loop-ring:
-Börja med att bena upp håret. Tag en slinga av ditt eget hår i plastringen. Drag längst ut i platsringen, och ditt hår följer med genom den fastsatta mikroringen. Kläm sedan åt med din hårtång! Snabbt och enkelt! 

Silikonträns:
-Klipp en bit ca 3-10cm. fixera PU ytan med liquid gold lim, och fäst sedan silicontejpen. Tag sedan ett tunt lager av ditt eget hår och lägger på följande vis: Löshår+lim+tejp+ ditt eget hår+ tejp+lim+ löshår. Tejpen skall alltså mötas, och du avslutar med att värma på låg värme med plattång. Tejpen och PU ytan är väldigt känsligt mot oljeprodukter, och om silicontränset skall återanvändas eller har fått på sig olja (tex fingrar, balsam) så måste PU ytan spritas med alkohol innan det fästes igen. 

Du tar bort det genom att använda remover, för bästa resultat använd både keratinvax och liquid gold remover, samt pinkam. 



Dem sämsta metoderna (skadligaste för håret) är lim & keratinvax & Dem minst skadligaste som faktiskt inte alls skadar håret är Stickhair (med microringar ,vilket jag har) & sedan clip on.


Nu ska jag äta lite fil och flingor! ;) Puss -v-

Tjena :)

Var på en timmes promenad med Robban, pratade med Elin i telefon hela vägen så jag inte skulle ha så tråkigt  ;) ..

just nu gör jag inget speciellt ..har just Käkat så sitter och vilar en stund.

ska se desperate housewives sen senare :) Sparar det bästa till sist ;P ..

ska kanske ta och tvätta kläder och sen åka till min bejbi om vi nu skulle sova där inatt :) eller så får han komsi hit ;P ..

o juste ska ta och beställa hårförlängningen nu!..så vi får höras, Pussstja.

ojjojj, har ni läst om bloggbråket?

mellan Blondinbella,Carolina Gynning & Katrin Zytomierskas.

se och läs här:  http://www.expressen.se/noje/letsdance/1.1435006/blondinbella-i-tarar-efter-tv4-braket


Kära blondinbella

Ingen är perfekt, inte ens du eller jag. Jag tycker det är tråkigt det du skriver. Jag har sålt 200 000 exemplar av min bok Ego Girl. När den kom ut använde skolor den som underlag för diskussioner, i boken skrev jag hur det verkligen var och försökte inte framställa mig själv på ett bättre sätt. Jag tycker att det är tråkigt att du som "modern förebild" ska vara så präktig. Det jag föraktar mest är människor som är skenheliga. det handlar inte om integritet. Många tjejer i din situation tar på sig en roll som förebilder och sedan anpassar de/ du dig till vad samhället tycker är rätt.

Jag vill inte samla pluspoäng på att vara politiskt korrekt. Jag vill bygga ett långsiktigt förtroende hos mina bloggläsare/fans som baseras på 100 procent ärlighet. Om du fullkomligt ignorerar bantning och står för det till hundra procent så är det cool. Men jag har aldrig träffat en kvinna som aldrig tänkt på vad hon stoppar i sig.Och som aldrig någon gång mått dåligt över sin vikt på något sätt. Jag tycker det är tråkigt att du som är ung och smart? ska gå på många journalisters dåliga undersökning om mig och andra Tv 4 profilers "vanor". Jag tror att du ska sätta dig ner och verkligen tänka efter vilka signaler du ger ut som en "fejk" förebild. Istället borde du ta hand om alla dina underbara blogg läsare och ge dem en ärlig sida av dig själv. Ingen kommer i det långa loppet att vilja ha en "Heliga Birgitta" som idol. Nej! Blondinbella ta dig i kragen och rannsaka dig själv innan du nämner mitt och andras namn på det sättet du gör

/Gynning



Bulimikern Bella

Så jättekul tycker jag att det är så många som engagerar sig i bloggbråket om bantning. Det är så många som engagerar sig så det faktiskt är helt omöjligt att släppa taget om det. Sen fortsätter Blondinbella att mala på om att jag och Gynning är dåliga förebilder jadda jadda...

Men nu har fröken präktig trampat i klaveret. Igen... Stackars lillan.

Tack vare Lisa fick jag ett bevis på att Blondinbella lider av hetsätning och svält. Precis som vi alla andra dödliga!

Här skriver Blondinbella hur hon hetsäter för att sen svälta sig till nyår. Ha ha...enjoy...

/ katrin zytomierskas

På tal om Blondinbella

jo men det var det här med Blondinbella. I fortsättningen när journalister och unga människor frågar mig vad man ska göra för att öka sina läsare på bloggen så ska jag svara "Bråka lite med Blondinbella". Jag hör Blondinbella i en intervju på Mixmegapol. Hon säger att allt som hon gör är medvetna pr-strategier. Ja ha...tänker jag då. Bra...tänker jag då. Hennes senaste strategi är att snyfta i tv om att hon vill rädda unga flickor från denna dödliga sjukdom som anorexi är. Hon väljer, medvetet enligt henne själv, att blanda in mig och Gynning i den sörjan. Ok...tänker jag då.
Bra...tänker jag då.

Men jag undrar bara en sak. Hur tänker hon att hon själv gynnas av detta? Är det sympati hon är ute efter? Vill hon ha röster till Let´s Dance? Förmodligen. Funkar det? Mycket bra! Bravo!

Blondinbella har även börjat engagera sig i ett nytt projekt för att bli älskad av folket. Hon går runt på stan och sätter små söta lappar på bajskorvar. "Skäms! Plocka upp efter din hund!", skriver hon på lappen med lila spritpenna. Det är så sött. Och så förnuftigt. Men det är ju sån hon är. Allas vår Bellush.

/katrin Zytomierskas


Jag vill utnyttja blondinbella

Oj oj. Så slitsamt det är att dricka alkohol och trippa omkring i höga klackar och dansa och vara uppe sent. Gamla tanten är trött idag. Men jag blir så glad när jag går in på bloggen och ser en massa folk som skriver att jag är omogen och beter mig som en tonåring. Tack. Va fint.


Jag tänker mig att bråka vidare lite till med Blondinbella. Naturligtvis av en endaste anledning och det är för att hon har en blogg som läses av nästan en miljon människor och den här pressen som som man får av att bråka med henne är otroligt gynnande. Sen gör jag allt jag kan för att dra nytta av hennes kändiskap också. Kan jag rida lite på hennes våg. Kan jag få lite media med hjälp av att bråka med henne så gör jag naturligtvis det. Hon är ju en av våra största stjärnor idag. Hon har åstadkommit så mycket.
Hon bloggar, hon har en videodagbok på tv400 på tre minuter och hon är med i Let´s Dance. Herregud. Hur har hon hunnit med allt kanske många undrar. Jag undrar också... Det är så imponerande. Det enda som stör mig är att hon genomskådat mig. Hon säger i expressen att hon förstår att jag startar bråk med henne eftersom det är ett lätt sätt för både mig och Gynning att hamna i media.

Och hon har ju så rätt. Både jag och Gynning har problem med just den här biten. Vi brukar faktiskt prata om just det när vi ses och fikar.
Så här låter det:
Gynning: Fan, Katrin. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får aldrig vara med i media. Vad ska jag göra...?
Jag: Asså Gynning. Jag fattar vad du pratar om. Jag har samma problem. Jag gör faktiskt inget annat än att fundera ut vad jag kan göra för att de ska skriva om mig i kvällspressen.
Gynning: Men vad ska vi göra. Jag blir galen!
Jag: Visa tuttarna kanske...Vika ut oss kan vi göra...
Gynning: Men det har vi ju redan gjort. Ska vi kanske göra det tillsammans?! Lebbutvik! Ha ha ha... Fy fan va bra!
Jag: Ska jag kanske göra tuttarna då? Eller färga mina tänder blåa? Jag har hört att det är det senaste.

Gynning: Nej nej nej. Helt sjukt. Jag tror att jag just kom på värsta idén. Lyssna på det här. Vi svarar på ett inlägg som Blondinbella gjort i sin blogg om att det enda vi gör är bantar och skriver om det?
Jag: Men sluta! Ditt lilla geni. Du skojar! Tror du att vi kan få press på det?
Gynning: Asså jag tror att det finns en chans för lite media här.
Jag: Vaddå?! Rida på hennes våg?
Gynning: Asså jag tror det. Jag är inte alls säker, men kanske. Ska vi testa?
Jag: Men shit. Fy fan va ball du är! Vi kör. Ok. Hoppas hoppas nu att du har rätt.

/katrin


Blondinbella din skitgris

Jag blir informerad av er läsare att Blondinbella skriver att det enda som jag gör är att banta. Jag blir intresserad vad den lilla skitungen skriver om mig så jag går in på hennes blogg.

Och här kommer mitt svar till Blondinbellas moralpredikan om att ALLA bantar och att hon är så trött på det:

Blondinbella. Du är en hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo. Det är fantastiskt kul för dig att du har blivit en förebild för en massa unga flickor och jag tycker att du är svinduktig som har den överlägset största bloggen i Sverige. Jag är imponerad dock mest fascinerad. Ofta ser jag att du uttalar dig vettigt i olika debatter och det som du skrev om skolsystemet var imponerande och beundransvärt. Tycker jag. Men när du rabiat skriver om att du är trött på att alla bantar och vill vara smala så ger du dig ut på djupt vatten. Av två anledningar. Dels för att ALLA vill vara smala. Så enkelt är det. Sen hur man går till väga för att bli smal är upp till var och en och de av dina vänner som har anorexi är rubbade i huvudet och det är inte inget som är normalt. Men det är väl en åldersgrej. Att sträva efter att vara smal är inget fel. Tvärt om. Det är snyggt.

Den andra anledningen till att du ska hålla käften är att du är den människa i Sverige som förändrat sitt utseende mest av alla på kortast möjliga tid. Man känner ju för fan knappt igen dig längre. Från en halvmullig Miss Piggy till en spinkigare version av samma gjisdocka. Jag vet inte vad du gjort och det skulle du förmodligen inte erkänna heller, men din näsa är mindre, dina tänder är för fan blåa, din hy ser numera ut som en jävla infinity pool, du väger säkert tio kilo mindre nu är för bara några månader sen, dina naglar liknar pomperipossa. Dessutom är det enda du tjabblar om hur fula folk är, hur äckligt det är att folk luktar illa på bussen, dina kläder och dina jävla gaddar.

I det stora hela tycker jag att du verkar ha en hjärna i ditt bubbelgumshuvud och som sagt, jag tycker att det är kul att du finns. Du kryddar Sverige som annars är ganska smaklöst. Men du ska fan passa dig innan du ger dig in i en match med en 31 årig bitch. Du ligger 13 år efter...

/Katrin Zytomierskas


Om expressens löp idag

Jag började gråta igår mitt under en intervju,när vi pratade om en ämne som ligger mig nära. Jag var inte beredd på att mitt under Lets Dance att börja prata om vikthets, anorexia och ge svar på tal av de Carolina Gynning och Katrin kallade mig igår; "En hycklare" "Lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo" I förrgår skrev jag ett inlägg om hur jag ogillade att kända personligheter som Gynning och Katrin Zytomierska normaliserade vikthets och svält i sina bloggar. Gynning som ger Skinny Tips i bloggen, skriver om att man alltid ska dela måltider tillsammans på fullaste allvar.

Att jag blir påhoppad av dessa kvinnor spelar mig ingen roll men jag har svårt att förstå varför dom väljer att driva en debatt där dom framstås som att vara positiva till en dödlig sjukdom. Gynning och Zytomierska försöker romantisera sitt bantande och självsvält som om det skulle vara ett intresse, när det troligen vilar ett extremt självdestruktivt beteende och ångest bakom. Båda kvinnorna säger att "de aldrig har träffat en person som inte vill vara smal och inte får ångest över vad dom äter". Och jag tycker att dom har otroligt fel, alla strävar inte efter att vara smala och alla får inte ångest. Jag strävar efter att leva ett hälsosamt liv och där räknas inte ett matintag på minusnivå varje dag, eller ha dåligt samvete för att äta mig mätt. Det är inte okej!

Carolina Gynning och Katrin Zytomierska får leva sina liv hur dom vill, det som gör mig oerhört ledsen och arg är när dom låter unga människor som lätt påverkas, få ta del av deras hjärnspöken. Jag är trött på att dom hävdar att dom inte är några förebilder, för hur man än vänder och vrider på det kommer folk se upp till dom. Och att dom går på så hårt mot mig chockar mig. Men det är klart, är man så självdestruktiv mot sig själv är självkänslan låg och då tar man åt sig vad alla säger om en. Att min kropp har ändrats är inte så konstigt eftersom jag är 18 år gammal. Och det går inte att jämföra en tandblekning med självsvält Jag dessutom medverkar i ett program där vi dansar oss fem timmar per dag. Men ska jag behöva gå upp 20 kilo för att visa dom att man kan vara framgångsrik och nöjd med sig själv utan att vara size 0, ja då gör jag det utan tvekan.

/blondnibella

ja vad ska man säga? löjligt brååååk!!! tycker jag..

Gokväll ;]

Kom just från duschen, har tagit bort hårförlängningen..såg så knasigt ut när jag tappat slingor osv, sen tänkte jag att det är bra för håret att vara utan ett tag och jag ska beställa nytt!, men frågan är..vad ska jag ta? keratin vax? tejp? eller stickhair or what..finns så mycket att välja mellan.Fast en sak är säker ALDRIG MER LIM! NEVER EVER.

Jag funderade också på om man skulle ta hår med självfall, kanske skulle va snyggt :)..men får se ska kika lite på vad som är minst jobbigt att lägga på och ta av.

Ja idag har jag varit på 2 promenader iaf, först gick jag med älskling & Robban i riekkola..sen for vi hem och morsan o dom hade beställt pizza så smakade en bit..fast jag ätit igår också ..hihi, sen for jag med frida och robban..vi promenerade runt industri området.

Sen när jag kom hem så kollade jag och Jani på beck,& sen lagade vi mos & köttbullar och åt det..gottgott.

Juste fan kom just på att jag har glömt att prova Philip B Deep conditioning creme rinse, har fått den i julklapp och philip B ska tydligen vara skit bra för torrt/slitet hår, och det hade ju passat bra nu när jag tog bort hårförlängningen, nå jag får väl försöka komma ihåg det till nästa dusch ;p



"Gör ditt hår silkeslent! African Shea Butter, vetegroddar, sojaprotein och eteriska oljor ger styrka och fukt till det mest torra hår. Reder ut och gör håret glänsande och lätt."

Det finns att köpa på http://www.eleven.se/

60 ml 99 kr.
178 ml 279 kr.
947 ml 850 kr.



nåja, ska ta och lägga en ansiktsmask..Tjao =) I love my bejb <3
 

Hellou ;)

Godmorgon, vaknade just! så jävla skönt att sova hade kunnat sova fler timmar men försökte tvinga mig upp eftersom imorgon är det skola så måste kunna lägga mig tidigt så jag orkar vakna upp också..

Ja i Fredags var jag & drack med Frida & sen körde s-m bilen, vi for sedan till Umppari..vilket var sådär kul, vi dansade och minglade runt...men jag kände ändå att "fyfan vad less jag är" .

Det händer som ingenting..alltid samma sak, så nästa gång jag ska ut så blir det någon annanstans.

Yes, och igår då chillade jag & bejbi..var ju helt slut efter fredagen..vi beställde pizza, kollade film m.m :)

Nu sitter jag och väntar på att sötnosen ska nångång ta sig till duschen så vi kan käka frukost och sen åka till mig, vill så fort som möjligt för jag hade min lilla krog väska med mig och där rymdes ju inte astma sprejjen så har svårt att andas..eftersom jag inte tagit sen fredags.

Tjabba!

Yes imorn äre fredag!! skönt med helg, haha fast har ju inte varit i skolan både idag eller igår , men ändå jag orkar bara inte!!! ruggigt less...vill bara sluta skolan och flytta härifrån :)

måste bara kämpa till jag tagit studenten om några månader bara..sen blir det att flytta äntligen :) se världen osv, finns ju så mkt mer än den här lilla hålan & hela Sverige överhuvudtaget..

Nåjeeeh, vad har hänt idag då..inte så mkt men har varit på promenad med Frida, Robban & Nelly.

Sen for jag,Jani & morsan till ica och handlade, jag & jani köpte ju smörgåstårta och for hit till honom och mumsade hihi, sen har jag även käkat chokladpudding..värsta tjockisen ;p

Men det är så gott! =)

Yesyes..älskling är just nu i duschen och jag håller på nu och budar på lite saker på Tradera! det är rätt så bra sida..fast man måste ju dock vara försiktig med att folk kan lura en på pengar.Det är bra att Payson finns ;) om ni inte vet vad det är så är det ju bara att googla och läsa om det.

vi ska kolla på die hard 3 tror jag, för vi började kolla den i förrgår men jag vart ju så trött efter skolan så jag slocknade bara ;p hann se en halvtimme hehe så får ge ett försök idag då.

nåja nu vann jag en sak som jag budade på !! så ska ta och skriva lite med säljaren,  vi höres..Tjao :)

Glass&pluggg

Tjena, har pluggat nu några timmar, är ju helt slut i huvet...var tvungen att ta lite marianne glass som belöning hehe ;)

Borde läsa lite till..fast orkar man? ..ska nog lägga mig tidigt också så man är helt utvilad imorgon..



Aja har inte så mycket mer att säga men Godnatt & sov gott allihopa! skriver mer imorgon ;)

Jag älskar min bejb! <3

Godkväll ;)

usch vad kallt det är ute..-15 =( ...jobbigt speciellt när man har astma, det blir så tungt att andas!

Jag var på en promenad med hunden & pernilla tidigare, mina fingrar domnade bort helt kändes det som, fast jag hade vantar.

Jag fick en inbjudan till Lillis fest..Hon ska ju ha den med sina 2 andra polare..och man skulle tydligen klä sig i svart eller vitt eller både och, så jag funderar på en sån här:



Godmorgon! ;D

Jag stannade hemma idag från skolan, kunde inte sova nå bra..glömde astma sprejjen hemma och den som var här var slut! fan vad sur jag var så har ruskigt svårt att andas, men sen när jorma ska skjutsa mig till tandläkaren så får han komma med en astma sprej :) ..


nu måste jag äta något, pussis

vilka kan detta vara?




HMMMM???





SVAR:


Frida & Jag!!! ;D

lite bilder från olika tillfällen.

Julafton

Mickel
(morsans mans barnbarn ) & den lilla tomten är lilla sofia,min systerdotter ;)


Jultomten!

Benjamin, syrrans andra bejbis! so cute :)



Blir så dåliga bilder med kameran på min mobil, & min digital camera dog ju på julen så kunde inte fota eftersom jag inte hade sladden, men morsan och dom har fler bättre bilder. :)



Älsklingen tar en tupplur haha ;p


tröija ginatricot..vad blek jag är.


 Danny var i Luleå då för några veckor sen när var med mina polare dit, sen var också Kevin (vinnaren från idol) , men jag brydde mig inte så mkt om dom , eftersom jag inte riktigt är något fan av dom..

Goddag

fick sluta tidigare idag :) Kvart över 12 nångång.

Igår kollade jag & baby på en film om det som hände i New york World trade center..för ganska många år sedan.Tiden går så fort, filmen var sorglig och ännu mer sorglig eftersom det var sann historia.

Här kan ni läsa om den:
http://www.imdb.com/title/tt0469641/

Sitter nu och tar det lugnt efter skolan & ska på ca en timma ta en promenad med hunden & Frida :) sen får man se vad man hittar på ;p kanske dra till älskling och  plugga teori..:)

Juste tidigare idag hade jag tid hos tandläkaren, jag hade en från Portugal :) Hon kunde inte sådär jätte bra svenska men förstod lite grann iaf.Hon sa hela tiden "perfecto" haha så jag hade väl bra tänder ;) Fast hon sa att jag hade en fraktur i en tand..den var av på något ställe så det ska jag nog fixa. Har tid dit imorn också ;p

Jag & Frida fikade idag i skolan ;p

Hallo!

fyfan vad trött jag är ska jag säga! är inte van att vakna så tidigt nu när man varit van o sovit länge under lovet :) ..f y så skönt det har varit, önskar man hade några veckor till julllov hehe! .. Nåja Thailand snart & då blir det o chilla 3 veckor ;) .

skönt sen när man gått ut skolan då får man göra vad man vill, välja om man ska chilla ett bra tag eller jobba eller börja plugga nånting..jag ska fan ta det lugnt ett bra tag innan jag gör nå & unna mig saker som jag tycker är kul osv! ..


Får kämpa några månad till!


Börjar bli dags att bestämma sig över vilken balklänning man ska ha! för dom flesta har redan fixat , förra terminen eller nå år sen, men det har inte jag som vanligt är jag så seg ;)

Jag har ingen aning alls om hurdan jag ska ha? , vilken modell..kort eller lång? vilken färg osv..nån som vet nå snygga balklänningar? :)





svårt att veta ! ;P ..Nåja ska dra nu, höres.Tjao



Gokväll!

Tjenare, ska alldeles strax ta och basta..har inte bastat på jätte länge så ska bli skönt.

Idag har jag inte gjort mkt mera än att rensat mina garderob och underkläder osv, vikt fint :) Känner mig duktig, tvättat kläder har jag också.

Sen gick jag på en timmes promenad med Frida..det är typ det jag gjort ;p

måste försöka somna tidigt idag så man orkar vakna till skolan imorn..

Jag & bejbi ;) sötnosen ser lite rolig ut med sin grimas ;D

skriver kanske lite senare ;p pussis


Jag älskar dig honey!

Godmorgon ;)

Har käkat frukost just, vaknade först vid 13.00 tiden,Kommer ha väldigt svårt att vakna till skolan imorn..

Min första skoldag efter jullovet är ju imorn eftersom jag var sjuk förra veckan..nåja ska väl bli kul att träffa allt folk man inte träffar på fritiden ;P

Idag ska jag inte göra nå speciellt mycket, ska iallfall tvätta kläder & ta en promenad med hunden of course! 

Jag skriver senare. Pusstja =) 

rörigt

Äschhäsch blev inte så najs med ipoden men skit samma orkar bara inte fixa det nu! ;P Så får vara så ett tag..ska väl på ett tag med saaramaria & Frida en sväng om nu s-m kmr till stan.

Efter det ska jag väl till min bejbi och titta på die hard 2 :) ..men får se nu hure blir ;p


Aja Puss -v-

Älskar dig honey <3

Gammal låt men bra. :)

hejhej

Har just varit på massa affärer med Frida :) , köpte deodorant & cigaretter och sådär..sen vart vi bara o kikade på stadium o skopunkten.
Sen kom min bejbi & mötte mig och nu är vi hemma hos han ;>
ska snart ta och käka kyckling och ris med curry sås, namnam ;) ..

Skriver sen om jag har något roligt att komma med . Adios!

little different animals

Ormen "we" som den kallas..föddes med två huvuden & är över 6 år gammal, den säljs tydligen på ebay nu haha och utropspriset ligger på 1000000 kr! köpa? :D



2 hövdad kisse,kunde äta från ena munnen men jama från båda, dog när den var 3 dagar




De ryska fiskarna höll på att hoppa överbord när de drog upp det här monstret.

- Fisken rullade med ögonen och stönade som en ångestfull människa, säger de.


Den mest spektakulära teorin: En utomjording som bodde i en underjordisk stad på havsbotten.

Eller en fisk som har muterat på grund av all radioaktiv förorening i vattnet.

Ingen har rätt.

- Det är en broskfisk släkt med hajar och rockor, säger Bo Fernholm, professor i zoologi vid Naturhistoriska riksmuseet.


Läskigt!

Nånsin sett så stor kanin ? ;D
67-åringen från Tyskland avlade ifjol fram landets största kanin Robert, 10,5 kilo.


Källa: Aftonbladet

Thailand here i come ;)

Nu är det bestämt det blir Thailand i feb!!! ;) ;) ;)

Howdie.

La just i tvätten,duktig jag är :) , jag orkar inte vara sjuuuk! så försöker göra en massa, tänkte gå ut med hunden också fast ingen bra ide när man är sjuk och när det är så kallt ute, men jag gick och mötte syster..gick bara ca 15 min och fick feber & börja nysa direkt..fittigt alltså.

äsch hoppas man mår bättre ihelg för då kanske det blir Eden eller Kuusamo skulle va trevligt att komma bort en liten stund härifrån..1-2 dagar =)

För det är som först i Februari jag kan åka utomlands, det är iaf snart :) längtar som bara den även om man ändå kommer tillbaks därifrån men skönt så länge det varar.

Efter man gått ut skolan så kan man ta och flytta härifrån ;P det är bara några månader kvar..ca ett halvår!..

Jag & Madde ska åka någon dag och titta på lite balklänningar, annars om man inte hittar här någonstans eller på nätet så får man kika utomlands då det kan va billigare också. :)

Nåja nu 0ff. Pussis









blandat med bilder.



Jag & Fritzo på nyår ;P

Erik & Madde =)


Saaramaria =)


Här är min varma same jacka som man nu inte ser så bra på bilden men iaf & mina uggsssss


min sötnalle & hanns vovvsing ;)




Robban morrar åt raketerna som skjuts där ute


min party väska som jag köpte i luleå för endast 99 kr ;)


mina jeans från G-star , suddig bild :P

Morning

Ja idag börjar skolan här i Haparanda iallafall, och jag kan ju inte gå ...har svin ont i lugnorna och världens hosta & halsont.När går det här över..hatar att va sjuk.

Ut kan man inte heller gå , flera minus grader förfan..man blir bara sjukare.

Ojjsan läste just på baksidan av burken av dom pillrena från apoteket som jag håller på å knarkar eftersom jag har så halsont så står det " 1 sugtablett får långsamt smälta i munnen varannan timme" haha undra på att min tunga domnat bort!
voivoi im so smart ..

Jag & Frida hade tänkt dra till kicks och noppa & färga ögonbrynen dära , det kostade visst 12 euro.Hoppas dom gör det bra också,  vi hade tänkt fa idag men eftersom jag fortfarande är sjuk får vi dra dit en annan dag :) .

Någon annan som färgat/noppat där och vet om dom är duktiga?

man vill ju inte precis se ut som hej kom & hjälp mig efter besöket dära..

Goddagens

Hujja har fått den där vinterkrälsjuka eller vad den nu kallas, fick den igår kväll & har spytt hela natten har intekunnat sova en blund förräns på morgonen.

Sitter & Dricker cola för det är ju tydligen bra mot magsjuka..jag har inte spytt nu iallafall på några timmar, skönt!

Hoppas det går över snart iaf, nåja men nu ska jag kolla på melrose place. Pusshej

Godkväll!

Har just färgat håret på morsan :) Sitter här occh tänkte ta och kolla på DH som har kommit idag ;) ..Älskling & kimmo for till affären och skulle köpa lite gott, fast just nu är jag inte sugen ,..mår illa och har jätte ont i magen ..men man kanske blir sugen sen eller nån annan dag.

Jani glömde ta med kamera sladden så det blir åter inga bilder då, nåja whatever..fårlägga sen när jag har tillgång till den ;D ..

Nu titta på dh, Pusstja! =)

Hejhej!

kom just från en 2 timmars lång promenad i skogen med hundarna, jag & Hanna var ute med hennes hund Neo och min Robban. :)

Idag ska jag inte göra alltför mycket! har lovat morsan och hjälpa och städa vardagsrummet & sen städa mitt eget.

Men nu först måste jag ta och äta något har inte ätit alls idag så är väldigt hungrig,
Sen kommer Honey hit också :)

Lägger bilderna sen för älsklingen skulle nu ta med kamera sladden så ;p ...Tjao!

snygga skor.



Vill ha såna där overknee, skit snyggt ju ;p

 & Dom här gråa var också jätte söta..ska ta och köpa mer mot våren eftersom nu äre uggs som gäller här i Nordpolen haha ;D

Tvillingarna

Kollade för skojsskull på kärleksmatch på min & Janis stjärntecken såhär stod det om oss :

Kärleksmatch mellan Tvillingarna(Jag) och Skytten(Jani)

När en Tvilling och en Skytt träffas kan det bli en spektakulär relation. Dessa två är extremt kompatibla, vilket hinder de än möter kommer de smidigt att övervinna detta med minsta ansträngning. Tvillingen kan ge Skytten den frihet och oberoende som han/hon behöver i en nära relation, då Tvillingen har samma behov. Båda älskar nya erfarenheter, människor och sinnesintryck och de har stora förutsättningar att uppleva fantastiska äventyr tillsammans.

Det bästa med relationen är deras gemensamma intresse att bygga kunskap och omvandla den till handling. De matchar varandra väl när det gäller entusiasm, energi och drivkraft. Gemensamma intressen och personligheter gör dem till ett kompatibelt par.


Kort om tvilling:

Din Färg är Gul
Din Tursiffra är 8
Ditt tarotkort nummer är 6

Alla Tvillingar har speciell tur under 24 September-23 Oktober.

Om du är född 21-30 Maj så är dina lyckodagar : 21-30 Januari,21-31 Mars,24-3 Augusti,23 September-3 Oktober.
Om du är född 31 Maj-10 Juni så är dina lyckodagar : 31 Januari-9 Februari,1-10 April,4-13 Augusti,4-13 Oktober.

Om du är född 11-20 juni så är dina Lyckodagar:10 - 19 februari,11 - 20 april,13 - 23 augusti,14 - 23 oktober


Karaktären:

Du som är född i Tvillingarnas tecken pendlar hela tiden mellan att vara barn och vuxen. Nyfiken och snar att pröva allt som kommer i din väg lär du dig ständigt nya saker, men åker också på den ena blåsningen efter den andra. Men det tar du gärna och glömmer förresten ganska snabbt alla olyckor som drabbar dig för att ge dig i kast med nya upptåg. Du är mycket aktiv och rörlig. Både i att ge dig av på upptäcksfärder i tankens värld som att resa. Nya idéer och arbetssätt lockar dig, och du har ingen svårighet att finna det nya själv. Ett lugnt och stillsamt liv är ingenting för en Tvilling. Det skulle bara göra dig sjuk.

Den som råkar en Tvilling blir ofta konfunderad. En del tycker nog du är ombytlig i dina åsikter. Ena dagen tycker du kanske en sak, nästa dag en annan. Men det betyder inte att Tvillingen inte står för vad hon säger. Du gör det nämligen precis i det ögonblicket du säger det. är du fullt övertygad. "Man kan väl ändra sig", tycker du.

Den lekfulla och mycket intelligenta Tvillingen tillhör luftens element. Du behöver mycket syre och stora ytor att röra dig på. Dina rum är alltid ljusa med så få möbler som möjligt. Du är ingenting för att samla på dig en massa onödiga prylar. Detsamma gäller även det själsliga. Du låser dig inte vid någon bestämd åsikt.

Du är mycket intelligent, men det visar du inte alltid. Du kan ibland tala om en sak så att man varken vet ut eller in, somliga upplever dig nog som bara ett skal utan innehåll. Ditt nytänkande gör dig dock mångsidig, samtidigt splittrar du dig själv genom för många projekt. Stress kan då bli ditt problem, för du jäktar verkligen runt i livet.

Du är ett rörligt tecken, obunden av det förgångna med sikte på framtiden. Därför är du för det mesta ett steg före när det gäller trenderna. Först med senaste modelooken. Först att läsa de nyutkomna böckerna, att uppmärksamma nya musikstilar och att snappa de senaste uttrycken. Du är förresten oerhört verbal och har lätt att uttrycka dig. Det är nästan alltid en Tvilling som får sista ordet, som vinner diskussionen.



Yrkesval:

Att få jobba med andra människor är ett måste för dig.
Som journalist, författare eller lärare har du nytta av din förmåga att förmedla ord och kunskap till andra.
Som försäljare kan du prata för din vara som ingen annan. Och inom PR och reklam kommer din uppfinningsrikedom till sin rätt.


Tvillingarnas Positiva sidor:

Du är en människa med många skapande intressen. Du är idé rik, klar i tanken och verkligt duktig i att lösa även de mest invecklade problem. Du har också en fin intuition som talar om för dig att du kan vara nära en lösning, även om du inte vet lösningen ännu.

Du har goda förutsättningar för att överföra kunskap till andra.

Du är en glad natur, ibland rent av sorglös och tycker om att synas. Du bör arbeta för att göra det, för det mår du väl av. Du är känslig och mottaglig och umgås helst med personer som kan mer än du. Personer som kan ge din kunskapstörst näring.

Omväxling betyder mycket för dig, liksom att känna friheten att göra det du själv vill. Eget ansvar bör vara en självklarhet för dig, då du är energisk, duktig och klarar även de svåraste föresatser väl.

Tvillingarnas negativa sidor:

Man bör akta sig för att bli osams med en Tvilling! Blir man det kan det nämligen hända att du gör en skandalhistoria av saken. Antingen för du den vidare från mun till mun eller också lyckas du få den på pränt i svart på vitt. Skvaller och elakt förtal är Tvillingens specialitet när hon sätter sin sämsta sida till.

Du har svårt att erkänna misstag. Du utnyttjar den självklara rätten att byta åsikt, men vill inte låtsas om att du ändrat kursen.

Tvillingen saknar ibland helt takt och ton. Du kan vara vansinnigt påflugen och det kan hända att du stjäl din tilltänkta mitt framför näsan på någon annan.

Nyfikenheten hos en Tvilling kan ibland ta sig smått abnorma uttryck. Du frågar och frågar, ibland om de mest intima detaljer i en människas liv i total avsaknad av respekt för andras personliga integritet.

Värst drabbad blir Fisken som utan att tänka sig för gärna blottar hela sitt känsloliv för denna frågvisa Tvilling. När du hör Jungfrun gnälla blir du väldigt uppretad och biter ifrån dig ordentligt.

Ditt stressande genom livet gör dig nervös och lättretlig. Du kan uppträda reserverat och kallt, ja, till och med okänsligt. Fast inte mot din partner.


Försonande drag:
Du har lätt för att be om ursäkt.


                                                             Hälsa&Fritid:

Tvillingen älskar att kommunicera och pratar ofta i telefonen, vanligen i en mobiltelefon eftersom du vill vara tillgänglig var du än befinner dig.
Att läsa och skriva tilltalar dig, och du kan sitta timmar och skriva brev. Ord fängslar dig, och korsord och Alfapet är några favoritsysselsättningar. För många Tvillingar är fritiden en möjlighet att studera, och du har talang för att lära dig språk snabbt.

Att gå ut tillsammmans med dina vänner ger dig mycket nöje, och du har oftast ett livligt och aktivt umgänge. Barer, dansställen, biografer och gallerier - du uppskattar många olika slags nöjen och du älskar att dela dem med andra stimulerande människor. Du intresserar dig för medierna och håller dig à jour med de senaste nyheterna. Med din smak för variation och mångfald är du en idealisk abonnent på kabel-TV och satellitkanaler.


Du tycker om tekniska och elektroniska redskap, och många Tvillingar har stort nöje av sin dator, i synnerhet av att surfa på Internet. Global information 24 timmar om dygnet är drömmen för en Tvilling.

Sport & Träning:

Tvillingar lever vanligen i ett hektiskt tempo och försummar därför ofta sin hälsa
. Av den anledningen har du mycket att vinna på regelbunden fysisk träning. Segling bör vara en idrott som passar dig. På vintern kan du skridskosegla.
Du gillar tennis och squash, och du tycker bäst om att träna med människor omkring dig. Att bli medlem på ett gym och träna tillsammans med andra är mycket roligare än att ge sig ut och springa på egen hand.

Du är mentalt mycket aktiv, och ibland kan du ha svårt att stänga av tankeverksamheten. Meditation och mjuka former av österländska rörelser, till exempel yoga eller tai chi, kan hjälpa dig att varva ner och finna ett inre lugn.

Hälsotips:

Tvillingar lever vanligen i ett hektiskt tempo och försummar därför ofta sin hälsa. Av den anledningen har du mycket att vinna på regelbunden fysisk träning. Segling bör vara en idrott som passar dig. På vintern kan du skridskosegla. Du gillar tennis och squash, och du tycker bäst om att träna med människor omkring dig. Att bli medlem på ett gym och träna tillsammans med andra är mycket roligare än att ge sig ut och springa på egen hand.

Du är mentalt mycket aktiv, och ibland kan du ha svårt att stänga av tankeverksamheten. Meditation och mjuka former av österländska rörelser, till exempel yoga eller tai chi, kan hjälpa dig att varva ner och finna ett inre lugn.



Så står det om mitt stjärntecken :)

Halloj!

Nu mår jag lite bättre för en stund så jag orkar skriva blogg :) Har tagit en tupplur på 2 timmar så..sen kollat American Idol , det är så kul och se såna som skämmer ut sig..man undrar ju om många man verkligen kan va sådär retard som vissa är :D hehe..

Så idag är det Fredag..jag har käkat chips & Dip med min bejbi :) Testade en ny dip för en gångsskull annars käkar vi alltid Vitlök! det är så gott, idag testade vi Parmesan ost & Vitlökssmak..det var helt okej..men vitlök är ändå vinnaren hittills ;)

Jajjemännsan, sitter här och funderar på hur jag ska göra om min blogg är så less på min design..vet inte alls vilka färger och så jag ska ha :) ..Kanske brunt tema? :) aa vi får se, funderar på att lägga tillbaks ipoden som jag hade tidigare.Fast ofc så att man själv får lägga på / stänga av musiken för jag hatar verkligen när man klickar på någons blogg och så börjar en låt spela..speciellt om det är såna låtar man inte diggar.

Yes, ikväll ska jag inte göra allt för mycket..gå och duscha iaf sen funderar jag & Bejbi på om vi ska kolla på Freedrom writers, den hade fått bra betyg och så :) igår kollade vi på en film som heter Not without my daughter, den är baserad på en sann historia om en Amerikansk kvinna som är bosatt i Amerika med sin man som är från Iran, dom har en dotter tillsammans..och hennes man vill åka och hälsa på hans familj i Iran, han säger att han inte sett dom på 10 år osv, men den här kvinna var inte så sugen på det eftersom hon visste att i Iran så har dom helt annan religion & att kvinnan behandlas som skit där, men hennes man svor på Koranen att inget skulle hända dom & att dom skulle vara tillbaka inom 2 veckor..och enligt deras religion så bryter man mot lagen om dom svär på koranen och sen inte håller löftet.

Men såklart hon trodde på sin man, hon älskade ju honom & han henne och dom hade ju en liten dotter tsm.

Hon åkte dit och ja det är väl det den handlar om, vad som hände..hur han bröt löftet, hur han förändrades & började behandla henne.

Den var faktiskt helt bra :)

Nåja nu ska jag mysa med min bejbi! btw så har vi varit tillsammans nu i 2 år och det känns jäävligt bra, jag älskar honom såå mycket! :) & Hoppas vi kommer vara tillsammans föralltid ;) <3

Jag älskar dig!

Godmorgon ..första inlägget 2009.

Jes, igår vart det helt trevligt..i början..sen borde jag ha stannat hemma för resten av kvällen vart sådär..och blev lite värdelös att slösa min nattsömn på :D

Var ju på krogen också en sväng..det var rätt så kul! :) Träffade mycket folk och så..

Jag har sovit jävligt dåligt om man säger så, var hemma kvart över 7, och vaknade vid 12, jag är sjukt trött..men kan inte somna om :( ..& en sak till, jag har ännu feber..jag hade ju feber igår på dagen men jag tog sån där Panodil så det kändes bättre..men nu igen :/


Så idag blir det att vara hemma då ;/ ..Mitt nyårslöfte är att jag ska vara nykter i en hel månad..jag vet, det är inte så mycket egentligen, men här i happis så är det en väldigt lång tid, därför för här är det vanligt att festa Onsdag,fredag & Lördag...(jag gör inte det) MEN DOM FLESTA GÖR! & det har varit lite för mycket på senaste
Så jag tyckte det vart ett bra löfte.

Jes..aja vi höres.Tjao.. :)
RSS 2.0