Dancing

2008-05-08, 14:07:19 / Kategori: Allmänt
Japp idag blev det ingen praktik för mig då, skulle börja kl 15.00 men är tvungen att åka till Kemi och dansa så kan ej.

fan också att vi ska dansa så snart..kan ju fa inte :( , inte så bra som dom andra!
Får väl se ut som en tönt på scenen :)

Sitter & käkar flingor Med yoghurt är hungrig som fan men det fanns ingen mat :@ som det fan aldrig finns heller nuförtiden här hemma ;p nån äter som en häsT?!

Borde börja sminka mig och göra i ordning inför dansen, måste åka 15.15 så det är ca en timma kvar.


Reggaeton (även stavningen Reguetón förekommer på spanska) är en musikalisk genre som växte fram i Latinamerika under början av 90-talet. De musikaliska influenserna är reggae, dancehall, hip-hop, electronica tillsammans med de latinamerikanska musikstilarna bomba, plena, merengue, bachata, cumbia och mambo. Den karaktäristiska rytmen som kännetecknar genren kallas Dembow, och refererar till Shabba Ranks låt "Dem Bow" som först gjorde rytmen populär i tidigt 90-tal. Idag associeras genren oftast med Puerto Rico, eftersom det var här som den fick sitt starkaste fäste och då det är landet som en större del av genrens stjärnor kommer ifrån. Men Panama betraktas generellt som landet där reggaeton uppstod, även fast det finns en viss diskussion kring musikens rötter då det exprimenterades väldigt mycket i hela detta område under denna period. Det var för att särskilja den från all den spanska reggaen som då producerades, som genren fick sitt namn under mitten av 90-talet i Puerto Rico,men även Colombia sägs ha haft inflytande på dagens reggaeton.

image133


KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?