haha jag ljög igen!

det här blir sista inlägget innan 2009 ;) ..

håller på och fixar , sminkar mig just nu ..sen ska jag fixa håret efter att frida hjälpt lägga tillbaks min hårförlängning :)

Jag just nu ;



Det var Sminket, ni får se bättre sen när jag tagit med digital kamera! nu har jag ju svartvitt också ;] men aja gott nytt år folk :)

Sista inlägget innan 2009!

Hejhej! jag hann iallafall skriva ett inlägg idag : ) ..var just påväg ut med hunden..tänkte gå en liten promenad men det blev bara runt kvarteret han ville inte gå & jag orkade inte tvinga han för jag har så sjuuukt ont i magen..vet inte vad det är..hoppas inte magsjuka ? fast då hade jag noig haft en annan känsla, typ att man vill spy o det har jag inte..känns mer som mensvärk men det är ju det att jag inte har mens nu så ..hoppas det går över!

Det är ju sån satans storm där ute, fast det vart inte så jätte farligt nu när jag var ute men dom hade sagt på nyheterna att man inte kan va ute iallafall..så det kan ju bli värre senare..vi får ju se!.

Stackars alla hundar idag som kommer vara rädda för raketerna =/ ..iallafall min hund är det! vi brukar ha hög musik och låta honom vara här inne ofc..sen ibland försöka få honom ut och göra sina behov osv..får ta honom på en låååång promenad imorgon , fast grejjen är ju det att det är många mongisar som fortsätter att skjuta raketer flera dagar efter och många har börjat redan förra veckan vad jag hört..kan dom fan inte fatta att bara skjuta under nyår..fast alla kanske inte tänker på hundarna som är rädda dock..

aja nu ska jag avsluta, hoppas alla får en trevlig nyårsafton! Pusstjao.



Gokväll

idag vart det ytterligare shopping fast då i torne! , fan vad det var dåligt med kläder på Gina trico..hittade ingenting dära nejnej.

Hittade dock en klänning på vad hette det där stället nu..kommer ej på! men den kostade typ 500 kr, En svart ..som jag tror jag ska ha imorn med glittriga strumpbyxor som jag också köpte..köpte även ett par vita..

Det sket sig med att åka till luleå! får ta det någon annan gång då.

Imorn ska jag,Frida & Maria vara hemma hos mig, spela buzz, snacka skit & dricka lite drinkar och så ;) ..sen kanske man drar en sväng för bi kimmo eller nå? ..sen ute o cruisa sen får vi ju se vad som händer :) Hoppas det blir en trevlig kväll..ska försöka fota lite! hehe nåja jag skriver antagligen inget imorn eftersom hela dagen kommer man ha fullt upp..så får skriva på torsdag eller nå och sen lägga bilder :)

Gott nytt år folk!

Måndag 29:nde December.

Hej, kom hem för ca en timma sen från Luleå..vi vart lite sega för vi stannade överallt, eller ja S-M,Frida o P´s rökpauser..jag somnade ju i bilen! hehe..var så trött :) Var ju uppe till 04.00 , kunde bara inte somna, så var tvungen att ta Good night tea, det hjälpte faktiskt :o

Ja, nå i Luleå hittade jag inte så mkt :) , men köpte äntligen en ordentlig vinterjacka åt mig själv..har gått runt i min tunna höstjacka, fast den kan man ju ha då det är 0 grader + grader och så :). Men eftersom vi bor i kalla Norrbotten är det bra att äga en varm Everest eller Peak orwhatever & Jag köpte en Everest på stadium, en svart..längre modell..fast inte för lång hehe :P Det vart rabatt 25 % rabatt eller vad det nu var så fick den för ca 970 kr, Bra köp..

Sen hittade jag äntligen ett par jeans från G-star för ca 1300 kr.Bra jeans iaf ;)

jah vad köpte jag mer då..hm typ inget mer, jo juste en svart kuvertväska jätte söt..som man kan ha med till krogen då :P & Sen köpte jag en snygg tröija till Honey =) Thats it..köpte inge mer..hittade ingen snygg klänning eller nåt..lite tråkigt men så kan det gå.

Elin vart ju också med på stan :) vi pratade om att det hade vart kul om jag kom till Luleå o firade nyår där, och kanske frida hade kunnat komma med? =) & Sen hade man kunnat umgås med Anna också eftersom det var så jädrans länge seeeeeeeen . Emmelie skulle tydligen fira nyår här..så det vart ju synd annars hade allat kunna va i luleå! =)

Nåja vi får ju se hur det blir, jag ska iallafall imorn och köpa färdigt dricka till nyår..måste köpa lite champagne! och sen nå bra grejjer så man kan göra goda drinkar och så.

Bara man inte blir sjuk btw, både min och Janis morsa har fått magsjuka idag..& det hade min syster Johanna också och barnen Sofia&Benjamin =/ ..snart får väl jag också..får hoppas att det inte blir till nyårsdagen! annars äre ju förjävligt..

Aja har inget mer vettigt att tillägga så ska nog avsluta här, imorn ska jag här på staden en sväng då och köpa dricka åså ..får se vad man hittar på mer, lägger någon bild sen på väskan,jackan&Jeansen som jag köpte.

Pusshejs!

Hejhej :)

Idag har det inte hänt så mkt ( somvanligthaha) ..har varit en sväng med Frida,Madde & Erik på shoppingcentrumet o kollat runt lite, jag köpte en helsvart klänning från ginatricot för endast 70 spänn..mellandagsrea u know! ;D

Imorn åker jag,Frida & Saara-maria och tydligen så måste perra åka med...så vi åker till Luleå och ska kolla kläder osv, måste köpa massa jeans! tröijor,linnen och klänningar..ja allt, sen skulle jag vela ha en handväska men det kanske är smartare att köpa det utomlands ..eftersom man hittar snyggast där :) än här i norrbotten.

har just spelat buzz med älskling & pernilla, ska snart duscha och försöka lägga mig tidigt så jag orkar stiga upp vid 9 tiden eftersom Maria hämtar mig då ;p

Hoppas man hittar massa fint där borta ;D så kan jag visa här på bloggen vad jag hittat..hehe och måste också lägga bilder från julafton sen hit ;P


Niinpä, nu ska jag mysa med bejbi :) Puss -v-

Godmorgon ;D

vaknade först nu ;/ var meningen att jag skulle vakna vid 10 typ! hehe men nejnej, så här är jullovet man sover hela dagarna bara..

Jag vill tipsa om 2 bra ansiksmasker som jag ska försöka börja använda nu då man använder smink rätt ofta som inte är så bra för hyn, jag har varit 5 dagar helt utan smink nu och använt en gång mask..eftersom man ska max använda 2 ggr i veckan.

 

Lumene & Biotherm ;>

Jah vad händer idag då? , nå det var ju meningen att jag o Frida skulle till shopping centrumet men känns onödigt nästan nu eftersom det stänger 5 o det tar ju ett tag att äta frukost,sminka och promenera dit..men får se hur vi gör. :)

Ska försöka tvinga älskling att komma o käka frukost med mig för jag är faktiskt hungrrriiiiig .

Så vi får höras! adios.

Lördag!!

Hejhej alla fyllosar,Skönt att vara nykter & slippa bakis imooooooooorn . hihi ;) Var nykter igår också, satt bara och mysade hemma hos mig med min sötnos.

och idag ja då har jag sovit till 14.00, fan vad arg jag vart!! jag hatar att sova länge på dagen =/ ..nåja men direkt jag vaknade tog jag Robban och skrek till morsan att hon skulle följa med till Riekkola så for vi dit och släppte lös hunden och promenerade :) tyckte så synd om robban att han inte fått vara ute och klockan var redan så mkt så var tvungen att gå direkt hehe.

Sen när jag kom hem så åt jag frukost, då vart klockan redan 15.00 ..kolsvart ute, yeeee! fan vad Sverige suger :) 

efter det hoppade jag i duschen, sen beställde morsan,jag & Jorma pizza från Bacchus och morsan körde dit och hämtade pizzorna sen lämnade hon av mig hos Jani. :) Tog faktiskt inte den där ena pizzan jag alltid brukar ta med räkor,tonfisk & kebabsås..tog Amore :) Det var helt gott faktiskt ;p.

Nåja,var så less på all julmat där hemma så var tvungen o beställa en pizza..men nu är det slut med dom här fettiga godsakerna..ska försöka ta det lite lugnt så man inte blir hur stor som helst! 

har kollat på fullt hus idag haha, kom på tvn..den har man ju sett tusen ggr,..längtar till på Måndag då jag och Frida ska åka till Luleå & Shoppa,haha wow till Luleå...nå vem orkar handla här i tornio..mkt dyrare och inte så jätte bra kläder alltså nejnej, luleå har inte heller så bra nåmer..men man kan ju för skojsskull dra och checka.

Jag ska ändå på köpet köra bil dit, får man ju lite träning ;]

Yes, har pratat med pappa idag också när vi ska boka resan utomlands så han väntar på nå pengar o sen fråga han när jag ska ha teori prov och uppkörning osv, han tycker det är bättre att jag tar körkortet först, men får se när jag får min nya tid till teori och när dom hade ändrat på min körning så får se när jag får den tiden också..hoppas snart.Annars drar jag utomlands även om jag  inte fått körkort för jag har sån lust! :)

När vi var i Härliga Gran canaria ;) kom hem igår fast för ett år sedan!!!


Aja ska gå och lägga mig i sängen nu, kolla på nå britney special på mtv och försöka somna så man inte sover imorn hela dagen, har lovat att dra med frida till centrumet så..Men godnatt folk! vi höres :) 

Jag älskar min bejbi :) 

Då var julen över..

:) fick jätte roliga spel till ps3, fick både Buzz & Singstar så det var typ det vi gjorde sen efter all god mat så satt vi och tog lite öl och spelade..mysigt =)



lägger bilder sen när jag lagt in från mobilen och morsan o dom alla andra som fotade, för det var meningen att jag skulle ta med Janis digitalcamera men batteriet tog slut och sladden var ju hemma hos jani så =/ ..

Jah, vad mer fick jag i julklapp då ..pengar,godis som alltid ;) & pyjamas,sängkläder, ljus osv.

Sen efter att jag spelat en stund så ville Kimmo & Jani & Pernilla gå till Kimmo och ta nån öl osv, så for jag dit och umgicks ..sen skulle vi till krogen också, men det var så mkt folk så dom släppte in så segt så vi orkade inte vänta, sen åkte vi till mlund till Annika, sen senare for vi till Orre..det var absolut inte meningen att jag skulle festa så hårt på julafton , kom först hem 08 på morgonen! Men ska iallafall vara nykter nu under helgen och så, utan bara på nyår så ska jag ta lite grann, umgås med frida och äta gottgott.




God jul allihop! :)

har inte vart så aktiv här på bloggen på några dagar :) Men jag kan berätta lite smått vad jag gjort osv..fast jag inte gjort något speciellt men ändå.


i Måndags åt jag,syster & Elin på den nya vietnamiska restaurangen i Tornio, det var helt god mat, men Saigon & Tasty slår ändå..fast det är ju en smaksak men det var vad jag tyckte!

Nåja, efter det så gick jag & Elin till wanha mestari & tog en drink(eftersom Elin fyllt år), Pernilla for hem till Orre.

Sen efter det for Elin hem till Hanna och jag hem till Jani, och sen hade Jani svårt att komma hem så jag var tvungen o dra till Orre och umgås ett tag..det var väl rätt kul ändå ;P ..sen äntligen for jag och Jani hem så jag fick sova =)

Jah och igår mina vänner, då kom syrran,Jens och söta Sofia&Benjamin hem till oss eftersom dom ska vara här över julen då ;D ..

Benjamin har lärt sig att gå nu, fast det är inte så jätte stadigt men det funkar! hehe..så söta dom är =)

Aja idag då, så ska jag ju äta julmat och öppna paket 2 gånger :) Först hos bejbi & sen hemma hos mig.

Jag har redan fått min present av Jani :) Jag blev jätte glad och chockad för trodde absolut inte att jag skulle få det här ;o och inte av honom..för den var rätt så dyr..

Jag fick :

Ghd plattången & lite  annat smått och gott ;)


Gissa om den va bra?, jamenvisst den var jäääkligt bra..iallafall bästa plattången jag testat ;)

Tack älskling <3

Skriver sen senare när jag ätit klart,umgåtts och öppnat klapparna. Men hoppas alla får en god jul!

men tja hallå :)

usch vad kallt det är ute, var ute med Robban och syrran..gick i riekkola en swing.

sitter nu här hemma och chillar..ska sen iväg och köpa dom sista julklapparna så man får det överstökat =)

Elin ringde nyss och frågade om jag ville dra med henne och dricka nån drink på krogen..haha det är Måndag Elin! ;D ..fast en eller 2 drinkar skadar ju inte, men ändå :) Elin blev lite alkis när hon fyllde 18.hehe

Nå får se nu hur vi gör :) hon skulle ringa om hon får skjuts till stan så, annars får vi umgås någon annan dag ;>



Pernilla & Jag i lördags ..

TRÖTT!

Halloj, har sovit jätte dåligt hela helgen..i fredags festade vi ju till ca 6 på morgonen och sen vaknade jag kl 12.00...så då sov jag ju inte så mycket..& inatt var jag pigg som attans och la mig först kl 04.00 somnade ju inte ens då..somna kanske 7 ..och vaknade 12.20 ..konstig period jag har, kan inte sova ;s

Nåja, skönt iallafall att man har lov nu :) annars hade det ju vart skola imorn!

Igår umgicks jag med Pernilla hela kvällen, eftersom Jani var och firade med sin bror ;D ..

Vi kollade på Requime for a dream, har sett den förut ..men Pernilla hade inte sett den och jag tycker man ska kolla på den iallafall 1 gång i sitt liv så ;p

Ja vi var på en promenad också med robban och snackade massa bajs och så, sen efteråt beställde vi kebab special :D ..göttgött.

Idag ska jag bara chilla!! kolla typ filmer/serier eller nå sånt, och imorn blir det att köpa julklappar med Madde.

Mysigt med julen tycker jag, längtar som fan till onsdag då det är Julafton ;]

Tjao ;>

Halloj..

Vad ska man hitta på idag då? 
Elin kommer inte hit..så ska väl umgås med min bejbi :)
Om han inte börjar dricka då, eftersom hans brorsa fyller 30 idag, men dom tänkte att dom ska dricka imorn ..så hoppas han är nykter idag då ;D



Nåja nu göra nå annat ;) Adios!

Blondinbellas tv dagbok, flipp eller flopp?

Ja vad ska man säga? Grattis blondinbella, din blogg är Sveriges största och nu startar du ett program på tv..typ som en video blogg fast på  tv då.

Inte många som blir såhär lätt kända i Sverige och inte speciellt när man nyligen fyllt 18..och hon blev väl känd redan vid 14 års åldern vad jag har för mig.

kollade på 2 snuttar från hennes program..vet inte riktigt vad jag tyckte, kanske inget för mig? inget intressant precis..
Aja det kan ju bli intressant också man vet ju aldrig! inte för att jag ska börja precis följa programmet..men man kanske kikar på det nångång.

Här kan ni kika på det ena klippet.

Onsdag..

Tjenare, idag har jag varit i skolan..hejja Anza! ..haha.

& jaa vad hände där då? , nå det kom en gubbe från Hotell & Restaurang facket och pratade lite grann om Löner,och när vi ska börja jobba vad om är viktigt osv..så vi inte blir lurade, och sen att man absolut inte ska jobba svart! eftersom man inte tjänar på det & att det är olagligt.

vi slutade vid 13.00 tiden idag, och efter det promenerade jag,Frida & Lilli till shopping centrumet där Lillis mamma var..hon skulle köra oss till skolan..jag och Frida skulle på Religion..där jag för första gången på länge höll mig vaken! ..det var nog för att vi hade lite tävlingar och så.

Jag och Frida gick 10 minuter tidigare eftersom jag skulle köra med Gunnar och när jag och Frida tände cigaretterna så stod en bil där och vi båda tänkte men inte kommer gunnar väl nu redan? ..men såklart så var det han! så hann inte avsluta cigaretten men whatever ;p

Japp ..jag var nervös nu när jag övningskörde..kanske för att det är sista gången...kanske för att snart har jag uppkörning...körde lite skumt idag..men Gunnar sa att han vet att jag klarar det, han sa att jag kan köra hehe...så det är ju bra, får väl bara röka många cigg ´och försöka lugna ner mig innan uppkörningen! ..sen måste jag klara Teori provet som jag inte klarade då jag gjorde :(

Det var faktiskt jätte svårt..jag läste inte ens från boken, knappt ett kapitel..Ska försöka nu,nästa gång klara det!!! hoppas!

Så man få körkortet nångång :) Det är faktiskt jätte viktigt sen när man söker jobb speciellt..man ser på många så står det att man ska ha B körkort.

LIlla fritzo på ikea =)


Skum bild på mig ...från sommarn i sthlm, eller öh ojj kanske var mer höst..typ Augusti.


Nu ta det lugnt! höres..Pusstjao ;)

Jag älskar dig Jani föralltid :) Du är så söt & bäst. <3

Halloj :)

Hejhej, idag har jag inte gjort nånting typ ;o ..vaknat ..bara kollat tv och varit med bejbi..har endast varit ute och rökt två gånger idag , hmm undra varför? ..

Det här stället suger, vädret, allting ..Det är antingen mulet,mörkt,snöoväder ...man blir bara deppig här! Tur att man går ut skolan på ca ett halvår så jag och Jani kan flytta!! vi har planer, tänker då inte stanna här forever och bli en sur kärring..fast det är ju först om ett halvår ..

Nåja, snart utomlands iallafall :) Först ta det lugnt med familj / släktingar under julafton och så ..sen förhoppningsvis är jag borta på nyår eller så lite efter nyår åker vi..får nu se! längtar som fan iallafall..

Har funderat nu att kanske bättre att åka mot Thailand eller Maldiverna,..kanske brasilien.. där vart det är riktigt varmt :) ..för till Gran canaria kan man ju åka mot våren / Hösten då dom har sin varma  period.



 Coola drinkar :D

fan vad najs! längtar ;D;D ..

Nåja nu ta en rök och kanske en promenad om det inte stormar ute! ..Hejdå :)


Gokväll ;p

kollade just på en film som heter stepbrothers, den var helt rolig :) 

Idag har jag inte gjort heller mycket som sagt, gick på en promenad med Pernilla och Robban till Handlarn och köpte cigg, sen promenerade vi hem..sen hämtade jani och dom mig och sen har jag bara kollat serier och film hehe ..helt chill..man orkar inte mkt efter skolan ;/ 

Men på Torsdag får jag Jullov, så ganska härligt..får kämpa endast 3 dagar till..vilket går fort så ;D ..

Nåja :) Ska ta och borsta tänderna nu, läsa lite..och hinna gosa med min bejbi och ändå hinna få tillräckligt med sömn innan skolan imorn hehe, Så godnatt.

Jag älskar dig Jani <3

Goddagens

Var just och körde med Gunnar, han hade skrivit fel tid åt mig! Han hade skrivit att vi skulle köra 15:15 så jag tänkte att jag skulle hinna ta det lugnt, kom hem från skolan kvart över 2 så direkt jag kom hem käkade jag, sen kom Gunnar 14.30 , så jag hade tur där..hann äta alltså :P

Idag ska jag väl inte göra något speciellt..ta en promenad med hunden, duscha , sen fa till älskling..typ plugga teori..om jag har ork!

Juste Desperate Housewives har kommit idag också, fan vad nice...och imorn kommer chuck! :D skit bra serier alltså.

Nåja nu off, adios!

Godmorgon folket ;)

Honey är just nu och jobbar, han borde komma snart tycker jag ! ..

Nåja, sov till 11 idag..skönt :) ..sen har jag försökt få tag på Monika på ungdomsmottagningen men hon är typ på nå jobb grejs och kommer först på Måndag..men igår när jag ringde, ja då sa telefonsvararn att hon återkommer imorgon, alltså idag!
Men nej, så var tvungen att ringa sjukhus mottagningen och fick en tid kl 13.20 då en sjuksköterska ska ringa mig så får väl säga till henne så hon fyller på mitt recept på p-piller..annars blire illa ;D

Nåni,vad händer idag då?..Elin kommer hit så ska umgås med henne typ ta en fika på stan och så :) längesen vi umgicks! ..Sen på kvällen ska jag vara med min sötnos och titta på idol finalen..man vet ju redan vem som vinner..men iaf, så det händer väl inget speciellt idag.Vill vara nykter ihelg iallafall!

Jeppsjepps, var just inloggad på facebook såg att några hade addat mig, whats the point with facebook? det är typ som myspace..fattar inte så mkt ännu av det..men.äsch får väl vara oftare inloggad så jag lär mig den sidan..

Ja, då återstår det att se ikväll, whos gonna win?

En mängd bilder på mig..från nutid och förr

 Jamenvisst,brunt har man testat på också :D

  very old..typ 2006.


förra vintern någon gång, om jag kommer ihåg rätt..


R.I.P min piercing, tog bort den för den var pain in the ass !










( med min gamla hårförlängning som var skit )



tror faktiskt jag trivs bättre i sån här frilla än med lugg..

vad tycker ni? så som på bilden..eller lugg? som bilden där längst nere.






Äsch nu orkar jag inge mer...hittade inga roliga bilder ;( men aja nu ska jag hänga tvätt! Ciao.

Gratismakeup.se

Det här är liknande som GratisBio, samla poäng och få presentkort eller gratis makeup, skit bra va?! ;D

Direkt du blir medlem får du 50 poäng..så lets go!

 Bli medlem här : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125183

GratisBio.se

Bli medlem på GratisBio, du samlar poäng genom att värma folk och skriver du in mitt användarnamn som värvare så får du 75 poäng i välkomstpresent som du ser här nere! Sen kan du byta in dina poäng mot presentkort på t.ex H&M eller biobiljetter, och det funkar verkligen..så varför inte bli medlem och försöka samla så mkt poäng som möjligt? bara gratis pengar ju!

Bli medlem här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=57211


Good luck

Julklappar..

Någon som har nå tips vad man kan köpa för julklappar?

Jag har jätte dåligt med pengar nu också så det kommer bli tråkigt att handla när man måste snåla ..=/

vad ska man köpa till sina syskon? ;O Ge nå tips! vill köpa nå roliga grejjer ;p

Jag vet redan till jani hihi ;) och morsan, hon ville ha nå  glas från ittala ;p

Haha jag vet knappt vad jag själv vill ha! ...får väl tänka ut något ;o ..

Den här

ghd IV Pink Styler 08

plattången skulle inte sitta dåligt ;p




Eller en digital camera från Canon..


Eller en LCD tv!!

Jag är nöjd vad jag än får haha! men dom här skulle va extra roligt att få :) hihi , sen vill jag väl ha massa grejjer som är bra att ha när man flyttar hemifrån, som ex Tallrikar osv..Jag har redan fått en elvisp så ;) eftersom jag tycker om att baka hehe.


Nåja ska fråga om Frida vill följa med och köpa lite julklappar någon dag så man får det också överstökat!

Adios , Love my bejbe <3

Giveit to me bejbe!



visst är den söt..jag vill ha den! ;D

Ledig dag :)

härligt idag är man ledig från skolan också! ..pågrund av att då när vi hade mässa för 2 veckor sen så var vi ju i skolan till 7 på kvällen så.

Yesh, känner mig helt slut fortfarande efter Lördags haha, kom ju hem på Söndag 7 på morgonen och det blev ju nästan att man sov hela dagen också, rätt slitet..Men helt kul kväll var det iaf :)

Ja snart ska jag ta och kolla på Desperate housewives nya avsnitt :) Sen måste jag hem och byta kläder och så, för imorn är det ju skola :p 

Jess..nu titta DH ;P Tjao =) 


Tävling



var med och tävla om dom här trosorna,
http://pinkordead.blogg.se/2008/december/tavling-vinn-snygga-trosor.html

Tävlingen avslutas 16/12

skön låt :)

Lat på att blogga!

Fan vad jag har blivit lat på att blogga, orkar inte nu heller skriva så mkt! men jag ska lägga en bild så ser ni hur mina slingor blev..och Frida o Perra klippte lugg på mig också ;O

men iaf skriver mer imorn eller nångång ihelg när jag har ork!

  there u go!


adios amigos =)

Halloj ;>

Kom just från dansen, fan kunde inte dansa så bra höll på att svimma hela tiden kändes det som :( ..men nu är jag hos min bejbi och han gör macka åt mig så blir väl bättre efter den och mkt vatten..

Btw så kom mina uggs idag!!!!!!!!!!!!!! och dom var snygga & storleken var bra! ;)

Frida & Pernilla färgade ju också mitt hår igår, blondt och mörkbruna slingor ( som just nu ser svarta ut ) ..sen gjorde dom en till sak :O Klippte lugg på mig!!! :O jag vet inte riktigt om jag trivs i det ännu, måste väl bli van..det var ett tag sen jag hade lugg så..Men alla som sett säger att " det är skit snyggt " tror inte precis dom ljuger? så får väl lita på dom hehe.. :)

nu kolla vänner..lägger in en bild sen på mitt hår, Pussis

Jag älskar dig Jani.

Ringde just

till posten och frågade varför mina uggs inte kommit?, så kollade han upp mitt namn osv ..så sa han att dom hade haft nå krångel där men att han skulle skicka iväg dom idag!! Äntligen :) , borde ringt förra veckan så hade jag haft dom nu..men jag trodde ju dom var påväg..nåja men nu vet jag ju iallafall.

Så på Onsdag eller Torsdag får jag dom :) my lovely uggs!

en bild på mig från igår och den tröijan jag köpte från Gina tricot..den var helt söt..inge sådär speciellt  :)



Haha och här har vi en "Dagens outfit"


En bild från igår när jag och syrran var i riekkola med sötnosen..men dålig kvalite..min mobil kamera är inte den bästa!

Här är sötFrida från igår när vi åt på Tasty!

& här är syster Pernilla.

Måndag 1 December

Hejhej :) Sitter här i datasalen och håller på med projekt arbete, vi gör ju alkohol undersökning så vi skriver och jämför i såna här tabeller ..

Ska väl strax ta och gå hemåt när vi gjort färdigt dom här frågorna..Sen ska jag väl ut med Robban och så,sen kommer Frida efter hon vart på historian så ska hon färga mitt hår..hoppas det blir bra ;p

Jah men nu ska jag fortsätta med detta arbete, Tjao

RSS 2.0