Jadu

filmen var väl helt ok ;P lite smått rolig hihi.. men nu ska jag ta och duscha, sen kolla film med honey och perra & kimmsaaan ;D ......

IMORN FEST! =>

ADios amigo

Bio :)

Hejsan! , idag har jag slutat 20 över 12, eller slutar ju varje torsdag vid den tiden.Ja och då kom farsan och hämta mig från skolan åså for vi och hämta Jani ;) sen for vi till mig, lagade mos och köttbullar..sedan somnade jag nån timma,
Sen for vi ut och gick med Robban, och nyss har vi också käkat och ska på ett tag hämta madde & Natta så ska vi på bio, eftersom det är gratis och jag älskar Bio popcorn ;D

det är Se upp för dårarna , har hört att den är bra..men den verkar inte bra !haha men shit the same det är ju gratis iaf ;)

image68


Berättar senare vad jag tyckte om filmen ;p

XOXO

sötnos

Anna, saknar dig jätte mycket..måste ses snart !!!! <3..

här en fin bild på söta Anna som har färgat håret blondt :) eller nästan! mycketfint!

image67

jes mina kläder ;>

var nyss och hämtade mina kläder, ett linne ett par braller och sen en bh, jävligt dyrt ..men dom var fina :)

här är bilder på det, men syns inte så bra..tagen med min dåliga cam.

Bild på linnet, man ser inte den så bra men, sen det enda negativa var att den var tajt där vid pattarna så den trycker ner dom, inte för att det gör nå men det känns lite oskönt haha ;D

image64

image65<- BRALLORNA.
image66.frammifrån ..

Ja och har ingen bild på bhn , men den var helt fin! ...nu måste jag gå och laga ,mat har bara ätit lunch idag :P

Hejdå!

OnsdaGh :)

Tjosan ;p idag är det onsdag, fan vad skönt..snart Fredag och då betyder det att det blir sportlov :) , fan vad hääärligt, behöver verkligen lov nu! :D

Nåjee, idag ska jag umgås med skånebon som är så trevligt :P...väntar på att hon ska bli klar med att passa hennes syster.
Farsan kommer och hämtar snart,då ska vi till Jani och hämta min sån där AVI så jag kan hämta ut mina kläder :)

har beställt ett par svarta brallor,en bh,ett linne...hoppas dom passar! ;P

skriver sen senare!
XOXO ;)

Älskar dig jani

B.O.R.I.N.G !

har tråkigt, Jani är ute med sina polare..han var med micko, topi & den tredje kommer  jag inte ihåg ;P

Men tänkte därför bomba lite här på bloggen istället..tänkte skriva frågor & svar fast! ;D


1.Vad tänker du på just nu? SVAR: skönt det skulle vara å ha en ledig dag imorn. :)
2.vad har du på dig? SVAR: svarta mjukis brallor & ett svart linne som är syrrans.
3.vad tänker du göra efter att du svarat på dom här frågorna? SVAR: vet inte, läsa en tidning, sen duscha.
4.vad har du för en cam,om du har en. SVAR: Nån Logitech, ganska bra är den..eller helt okej iaf!
5.vad äter du till frukost? SVAR: hm olika, oftast blir det macka och oboy eller macka och multivitamin typ.
6.när du surfar vilka sidor brukar du besöka då? SVAR: Oftast är det Lunarstorm,blogg,bilddagboken & Aftonbladet..förut var jag också på en sida som heter ii2, det är en finsk sida..men den är inte så bra.
7.hur ser din ytterjacka ut? SVAR: den är svart med päls på luvan, köpt från finska vero moda.
8.dina favorit jeans? SVAR:Det måste nog vara dom från sthlm,sitter bra och sådär.
9.färg på tapeten i ditt rum?  SVAR: Ljus blåa med nån bord där uppe, jävligt less på det, har haft tapeten i flera år nu!.
10.har du en pojkvän/flickvän? SVAR: Jadå det har jag, och han heter Jani & Är bäst!! <3
11.vilket schampo&balsam använder du? Svar: det är olika, brukar ha Dove(den lila) eller fructis för färgat hår, sen har jag testat tony&guy och björn axen och nå från Loreal.
12.vad köpte du senast? SVAR: Nå senast, jag har ju beställt kläder..men har inte fått dom ännu.

Jaja, nu ska jag nog ta och duscha.  XOXO ;>

Jag älskar dig Jani -v-



choklad

är så gott! :) sitter här nu och mumsar en sån där twist påse ;D haha direkt efter träningen, stabilt!.
Men nu när jag inte röker så mycket så blir jag extra sugen på sött, jag har rökt 2 cigg idag.Duktig jag är..
borde sluta direkt, har köpt två tuggummi paket som jag istället ska bli beroende av haha, får se om det funkar, tugga tuggummi medans mina polare röker! :) ..

bom digidigidi bom digibom , Ice mc-think about the way som sjunger hehe, lyssnar på den just nu Gammal låt men ändå rätt bra :)

Titta nu vad god den ser ut !!!!!!!! MUMS!!!!!!! ;D , fast man skulle inte orka käka mycket av den, så mättande..men mums! ;>

image63

tisdag då.

Hejhej! har just käkat mat, sov från 13.00 till kvart över 3..kunde ju inte sova längre eftersom är tvungen och hinna käka och vakna innan salsan hehe ;)..jessjess så nu sitter jag här och skriver bloggg ja.

Skickade just ett sms till rundgren och frågade vars hon håller hus osv ;> ..Usch vad trött man blir av skola,har ju vaknat 7 idag också..som tur är det vanlig tid imorn, 8 som gäller! weeeiii ;D


ojj vad tiden går fort, redan 15.50..börjar halv 5.ville hinna lyssna musik och skriva blogg ett tag, kanske hinner skriva i tio minuter till ;)

lägger på reggaeton så man blir på rätt stämning till dansen.:D Jag tycker sån musik är bra ;> ..

Jag villl ha en ny mobil!!! min har börjat krångla så mycket, fast är också annars bara allmännt less på den..har ju en Nokia n72 nu.

skulle kunna ha en sån här http://www.nokia.se/n96
eller kanske denna http://www.nokia.se/A4546342

Nåmen får se sen, vill faktiskt ha en rosa ;o men om det inte finns någon rosa bra så får jag väl ta en annan färg ;) får se sen farsan skulle köpa till mig senare kanske inom 2 månader eller så :)

Ja idag så kommer det väl inte hända nåmer än att jag ska dansa sen kanske ett stort KANSKe om jag orkar så tar jag en promenad med min söta hund.Hinner fan aldrig gå med stackarn nu förtiden känns det som ;/

Imorn kan jag iallafall, morsan eller nån annan får gå idag.

Ja men det blir typ dansen sen hem och duscha sen är jag väl så slut att jag inte orkar göra nå annat än glo på tv med sötnosen eller nå såndat ;) ..Aja men ska ta och avsluta, kanske skriver senare eller så imorgon.

XOXO alla glada!  ©


måndag,linda fyller 18 idag ;)

GRATTIS LINDA PÅ DIN 18 årsdag :) hoppas du får en trevlig födelsedag.

Ja idag har jag inte gjort nå mycket, suttit hemma ...städade inte som ja lova..eller städade lite, plockade bort massa kläder och saker från golvet och sorterade lite , men dammsuga och sånt tråkigt får jag göra någon annan dag.
Idag har jag också gått och rökt en cigg :( fan vad dum, men jag blev irriterad ..så det kändes som att det behövdes..fast man kan ju inte alltid gå å röka en cigg när man blir irriterad..men det var sista gången nu.

var på en liten promenad med robban också, fast orkade inte gå långt alls..så kallt + att känner mig inte så frisk..

snart ska jag dra till Honey och käka middag :) , imorn tror jag att jag ska till skolan ..men får se.

skriver nog lite senare..ADios


JJJJjjjjjjjjjjAaaAnNNnnIIii <3

Chillidilli ;>

snart ska jag kolla family guy med honey :) imorn blir det ingen skola för min del då, eftersom jag fortfarande har ont i lungorna så morsan tyckte det var bättre att jag stanna hemma.
Hoppas det går över snart,
faktiskt tråkigt att bara vara hemma, men jag har lite planer imorn, ska städa mitt rum!!!!!!!!! och det lovar jag, jani tror inte på mig ;) men han får se.Sen ska jag övningsköra om farsan orkar ! ;D fast han måste orka.Sen ska jag köpa trisslotter istället för dom pengarna jag skulle köpt cigareettter :) eftersom jag inte röker nåmer så ska jag slösa det på sånt jag kan vinna pengar istället..för jag tjänar ändå på det, en triss kostar 25 kr och en ask minst 40 typ, så vad väljer man? TRISS!!!!!!!!!! ;D yes, ska lägga lite bilder som jag tagit idag..lite bilder på när det snöar ute och sen på mina våfflor jag gjorde idag, MUMS!

sen på min söta hund och söta pojkvän ♥



Sådär, där har ni lite bilder ;) nu kolla på family guy , hooh..höres sen!

Byebye <3

3 dagar

Utan ett enda bloss, har inte ens fått länna lukten av en cigg...................oooooooh nu börjar det kännas jobbigt,eller det började redan igår.I Fredags tänkte jag inte alls på cigg, hade så problem med lungorna, nog för att jag har ont nu men nu börjar suget vara värst tycker jag ;o , höll på å smsa med Frida också för ett tag sen..eller vi smsar fortfarande..bara att jag tog lite frukt så har inte ännu svarat / läst hennes senaste sms ;p nu läste jag det, det står att hon ska börja käka nyttigt osv..jo det ska jag också Frida! ;) , dom flesta som slutat röka säger ju att dom får mer sug av att käka mat hela tiden och onyttigt, att man går upp i vikt genom att sluta röka..men om man håller sig till nyttigt så då gör man väl inte det ;P eller man får väl ibland käka något onyttigt,

1 gång i veckan iaf! ;D normalt käkar jag choklad varje dag.Det är så jävla gott!!!! aja, får väl kämpa hårt så jag inte börjar röka igen eller att jag börjar gå mer upp i vikt..behöver då inte gå upp mer iaf inte.

Idag händer det väl inte nå speciellt,
Tänkte ta och gå en promenad med min söta Robert :) min doggy asså ;D haha, jamen får inte va ute egentligen..men ingen här hemma kan gå ut med honom , morsan är i Ö-tå, perra har lung inflammation..Jorma har cancer..så alla som är hemma är sjuka.Men jag ska nog ändå gå med honom...tycker synd om björnen när han sitter där med sina söta hundögon och kollar så gulligt på en :) hihi.
Sen måste jag nog tvätta kläder också, känns som ja inte gjort det på länge..var nog 3 dagar sen sist fast har ju rena kläder i skåpet också haha.

fan vad tiden går fort, tycker dom här veckorna bara rinner iväg.. :D ..nog för att det är bra, längtar till sommarn! :) inte för att jag fyller 18 bara, utan för att slippa skolan och bara ta det lugnt ..fast sommarlovet är alldeles för kort tycker jag..hinner knappt andas sen börjar skolan igen   ^^

Jee..vad ska man skriva nudå? ..i dunno i dunno..kanske skriver lite senare :) Hejdå!

J <3

sjuk

Tjenaretjenare


Idag har min dag handlat om att vara på sjukan, eller nästan hela dagen iaf..från 12-16.00 , ganska jobbigt :/
Men fick veta vad mitt problem var, Astman har blivit värre..sedan hade jag någon virus i lungorna.Så jag fick andas
i en sån där inhalations mask, det kändes lite bättre..men fortfarande tungt, Nåja..han sa iallafall att jag måste seriöst sluta röka om jag vill leva längre än 10-15 år , och leva normalt och inte med en respirator.Så tack och adjö till cigg, jag kanske nångång kan ta en party cigg, när man dricker..men inte ofta ..måste tänka på min egen hälsa.

yesyes, nå ihelg blir det bara att ta det lugnt, Jani är ju också sjuk..så vi båda får sjuka tsm.. :D ..

Aauuuw..jag vill ha en egen lägenhet nu !!!!!!!!!! och en vovve ;D ..har ju en redan men vill ha en till :) dom är så gulliga ;D;D;DD i love animals..iallafall hundar ;)

men nu ska jag kolla på saker på internet, sen sova..är helt slut ;/

Hejdå allihopa!

Love you bejb! <3

Torsdag ;P

Hejhej!! , idag har jag bara varit i skolan på en lektion sen hade vi teater, nån jävla rockpojke,tråkig..fast budskapet var väl sådär bra men tyckte den blev för tjatig osv.Nåjee, min astma blir nog bara värre hela tiden, känner mig så jävla sjuk just nu så det är inte sant! , om jag mår lika dåligt imorn så måste jag besöka sjukan, blir nog inte heller skola för min del.Ja sen har jag väl inte gjort något annat speciellt idag, varit med sötisen och lagat mat , vilat, kollat film..pallar inte göra något annat, känner mig så jävla svag ;s ..yeahyeah, imorn äre helg också..ska nog vara med bejbi :) fast om han drar och jobbar & jag känner mig bättre så kan jag ju umgås med frida också ;) typ bowla or something like that ;> .Damn it, mina kläder jag beställt, jag hade valt helt fel..jag skulle ha postförskott men hade tagit förbetalningsnånting vafan det nu kallades, och då har dom skickat mina kläder till någon annan nu :( eftersom ja inte pejja, så får väl hitta nå andra fina fan ;( ..

men nu orkar ja inte skriva mera..Tjaos..

Älskar min Jani.H. <3

Hälsodag

Idag vart det hälsodag på skolan, vi lagade ju frukost osv..fast inte för att jag gjorde nå mycket än att lägga fram juice och stå å kolla att ingen tar mer än 1 macka.Jah, det var jobbig morgon för mig , eftersom jag vaknade hade jag skit ont i huvet och lungorna, kändes som jag snart skulle få någon astma attack..vi slutade ju 10 idag, efter skolan gick jag hem & vilade ca 3 timmar, kändes lite bättre..men vet inte om det blev så mycket bättre.

Kanske måste gå till sjukhuset ifall det inte går över.Jepp, snart helg igen!!!! weeey, då blir det bara å mysa med jani =] , har fan lust att åka nånstans men vart? och m ed vilka pengar, thats the question.Nåjaa får börja spara istället för att slösa ;P ..nu är det ju slut på krök och kanske för cigaretterna..verkar som det! så då kommer jag bli miljonär. :D

Jaa, idag ska jag inte göra något speciellt, ska vänta på Jani & sen gå ut med hunden sen bara ta det lugnt..eftersom mina lungor och skalle inte mår så bra nu ;P ...Skriver kanske senare ;) Pusshejj

Btw EN BRA LÅT! : The birthday massacre-Red Stars.

Honey, i love u! <3

hejhej!

Idag har det varit en jobbig dag!, vaknat tidigt för börja ju skolan 7 på morgonen :) men jag trivs faktiskt bra med inriktningen jag valt ;P bättre än kock! , fast skämdes som fan idag när jag skulle föra mat till ett bord så spillde jag sås på en gubbe :( , men sånt händer ju! , även om man är proffs händer det väl.Nåja..efter skolan for jag hem och chillade med honey, sedan var det dags för dans, det var jävligt kul idag på dansen ! :) har faktiskt börjat fatta dom där stegen osv ;> om 1 år eller mindre så dansar man ju som shakira ;} haha. Nämen dom som dansat ett halvår dansar faktistk jävligt bra, så får se om man själv blir sådär king efter denna terminen, i hope!..yesh, Jani gh nörden spelar guitar hero för fullt :) ..asså det är fan svårt, kommer aldrig kunna spela på hard, noway.Om en halvtimme börjar mina,jag och irene på tv..ska nog kolla det :) Fast kommer somna! är så trött, imorn blir det ju också å vakna tidigt ..eftersom det är hälsodag så ska vi Hotell&Restaurang laga nyttig frukost till eleverna i skolan, vi börjar sju då igen men slutar vid tio. :) ..sen som belöning blir det kryssning till Åland, det låterkul :) har aldrig varit där.Yesh, hoppas mina kläder som ja beställt kmr imorn, ett par jeans och en tröija :) ganska dyrt, det gick på 800 spänn det redan.Men så äre ju, dom såg jävligt heta ut på bild där men får se sen irl ;P hoppashoppas.Jaa nåmen nu kommer jag inte på något vettig å berätta så ska avsluta, Hejdåå!

Älskar min bejbi Jani!!! :)
<3

Yeahyeah

Orkade inte skriva igår eftersom jag var bakis.Det var ingen lyckad lördag inte, eller före jag fick snefylla vare väl helt ok!, man får ju skämmas hoho..aja ingen mer sprit för min del.Inte alkohol över huvudtaget förrän jag själv fyller 18.Ni ska få se !! tro det eller ej ;D ..

Idag palla jagi nte dra till skolan, orkade bara inte vakna ;/ ..men imorn ska jag..måste börja ta skolan på allvar..

Idag ska jag väl inte göra något speciellt, umgås med jani och så :) ..
finns väl inte mycket mer att säga just nu får skriva senare..

Pusstjao, älskar dig jani !! du betyder jävligt mycket för mig <3

passade på att ta lite foton

medans jag väntar på skånischen som verkar seg med sin "snabba dusch" ;D

som ni kan checka in på http://ansa.bilddagboken.se/

finns ju massa gamla bilder också.

JAh det blir då fest idag ! :) ..Hejdå skriver säkert först imorgon.


Älskar dig Jani <3

Gomorrooon ;>

Tja! , idag har jag vaknat halv tio på morgonen, tog en dusch , gjorde nyttig frukost ( GI metod )
banan smoothie så här gör du det :
Mjölk&banan, mixa det , skit enkelt =) , jag lägger alltid en hel banan sen mjölk på måfå, sen stekte jag ägg och la på mackan, man ska käka 2 mackor till frukost enligt den metoden och jag orkar ju knappt en halv , så nu tvinga jag i mig..jag gjorde en dubbel macka sen ägg och massa sallad,gurka osv dit mellan : )det blev gott faktiskt.

Aja efter det så gjorde jag hål i öronen på jani :D ajj det såg ut å göra ont och det gjorde det ju också, han har på sig mina lilaörhängen, hade inga andra, men vi ska väl till jala sen å köpa andra så han får byta :) typ på måndag eller någeee.JAH

Det blev inte å dricka igår, skönt :) chilla med honey istället, kanske blir det idag iställte, fårsefårse..

skriver senare ;P PUsshej
                                                           

Skönt med helg :)

Tjahallå ;> , tänkte lägga in två bilder på min söta syster dotter Sofia :) är hos farsan nu så har inga bilder på Benjamin så får lägga in senare eller en annan dag ;P ..ihelg hade jag planerat att vara nykter, men som sagt fyllde ju skånisch 18 igår och hon kanske ville dricka med mig ifall hon inte skulle till krogen, så vi får se om det blir att vara nykter idag! ..

image45

image46Måh, she`s so cute!

Skriver mer senare när jag har mer och berätta :) Tjaoo!

BTW lite frågor och svar här nere :)

ALLMÄNT
1. Vad heter du? Ann-Sofie
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? : hm ingen aning faktiskt bryr mig inte så mycket, Ansa kanske eftersom jag kallas för det så det är som att jag heter så ;)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Nå Julia var meningen, och ifall jag hade blivit kille så hade jag hetat tommi haha ;P
 4. Vilket stjärntecken är du? tvilling
 5. Vilken årgång är du? 90:a
6. Vart bor du? Haparanda
7. Bott utomlands? nej.
8. Flyttat antal gånger?  jesss
 9. Vart skulle du vilja bo? någon trevlig stad i sverige kanske nånstans vid stockholm eller så GÄRNA UTOMLANDS!!!!!
 10. Yrke? Skola
UTSEENDE
1. Hur lång är du? 1,64
2 . Hur mycket väger du? hemligt ;)
 3. Hårfärg och frisyr? Blondt  till axlarna
. 4. Ögonfärg? blåa!
 5. Mest nöjd med? ingenting, inte vad jag kommer på iaf ;P
 6. Minst nöjd med? vikten, utseendet
7. Skostorlek? 38-39
8. Glasögon? Nepp.
9. Har du några piercingar/tatueringar? japp,i ögonbrynet en piercing
FAVORITER
1. Filmen: hmm, vet inte riktigt.
2. Låtar? hiphop,rnb,tecno..REGGAETON
3. Årstider? Sommar!!
 4. Mat/dryck? vet inte, finns mycket gott :)
 5. Djur? HUND!
6.Färg? jadu, svart, rosa är fint :)
7. Parfym? Det finns många bra, t.ex
8. Tv-program?  Desperate Housewives, prisonbreak,oz bla.
9. Sysselsättning? Umgås med vänner och pojkän osv ;). DANSA ;>
 KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? svart höst jacka ,vill ha en vit !
2. Vad använder du just nu för skor? olika, just idag har jag mina bruna  låga skor, annars brukar ja ha mina fula svarta höga..elle så dom andra svarta med klack, fast dom är så hala att ha på vintern.
3. Favoritfärg på kläder? Svart, brunt :)
4. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Fest kläder faktiskt :) har beställt nyligen snygga jeans och en snygg tröija, men det är inte precis party det är ju vanliga..
 5. Favoritaffärer? utländska affärer= bäst!! ,Gina Tricot, manhattan,eva&adam, Topshop! bikbok går också..
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är ju olika, men när man shoppar på riktigt i en storstad kan det gå hur mycket som helst, i somras gick det 7000 kr för mig, lite mkt :(
 7. Vad har du för byxstorlek? 36
 8. Vad har du för tröjstorlek? s/m
BLANDAT
1. vad heter din morfar? Han Hette viljo.
 2. Vad har du i din jackficka just nu? cigg
3. Vad är du beroende av? smink ;P
 4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vad tror du på? mig själv :D
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? muslim
7. Vad köpte du senast?boxers ( till jani ) , bälte, strumpbyxor, godis
8. Har du nåt husdjur? Joh :) min björn, Svensk lapphund som heter Robban ;>
 9. Vad bor du i? ett jävligt fult hus i grankullen!
PRYLAR Plånbok: D&G , brun.
Tandborste: Rosa, colgate
Smycken: Hjärt halsband som jag fick från janis mor :) och sen har jag örhängen och sen piercingen i ögonbrynet.
Solglasögon: D&G vita och D&G svarta ..sen ett par rosa.


Alla <3 Dag !

Just nu sitter jag hemma hos min farsa, väntar på skånemadde , Grattis madde hon fyller 18 idag :) stor flicka!! ..
Vi ska snart till stan och köpa lite småsaker till våra pojkvänner eftersom det är alla hjärtans dag =) ..

Imorn kanske jag ska dricka lite med madde & madde :) ifall den här stora flickan inte skulle på krogen med sin mor ;D vi får se imorgon.

Kan skriva lite senare för nu kom madde :)


updating! , jah här är lite bilder från idag, vad jag köpte till bejbi osv ..

en röd påse passade på alla hjärtans dag, sen merci :)
<- 3 par boxers, som inte syns bra på bilden..men heta var dom ;)

på en av dom står det Mm..olutta ;)

sen ett bälte köpte jag, fast han har två på bilden men ett av dom köpte jag.

<--BEJB!! <333 <- ja köpte strumpbyxor till mig själv..

<- me at ikeas toilet =D

thats me, Änzäää

aja intresting not, nu harj ag iaf visat lite vad jag gjort idag :) ,,, Pusshejsvej , i loveu bejb <3

19.00

Tja!, just nu sitter jag här hos bejbi och käkar lite goda choklad aladdin hjärtan som jag fick av min far ;D , Jani sitter bara där och spelar guitar hero ;P ..klockan borde gå snabbare, vill se topmodel kl 21.00.Jess,idag har jag varit i skolan..var på två lektioner,pallade inte dra på sista nono..sen har jag bara farit hem och så gjorde jag slingor i håret,nu blire inte på många månader kan ja lova..det är inte bra å slingra / färga för ofta! nejjnejj, men iallafall sen kom Jani till mig , har inte hänt så mycket, bara tagit det lugnt hemma, kollat tv osv =) ..Men imorn äre ju alla hjärtans dag och då måste jag dra efter skolan och köpa en present till min sötnos, orkade inte idag så, men jag vet ändå vad jag ska köpa! ;D;D då blir det väl också att mysa med honom bara ;] ..Gissa vem som fyller 18 imorn!! SkåneBON förfan ;P..måste köpa nåt till henne också ;> ,Aja har ju inte mycket pengar just nu, måste pejja linda också skulden.Jess..fan det går inte att sluta käka dom här godisarna !! borde fan egentligen sluta helt med det här skitet, IDag har jag käkat pizza, hamburgare och choklad kan det bli värre? ;D;D .har blivit så tjock så borde nu sluta..ska göra det påfredag ..för imorn alla hjärtans dag måste man få mumsa i sig något ...... =D äsch nu orka skriva..Hejdåå


everything is going to be fine , Jag älskar dig sweetie! <3

trött!

Halllåå..Idag har jag börjat klockan 7 skolan, vi går ju i torne och är i restaurangen där så måste börja finsk tid.jag trivdes mycket bättre faktiskt än å vara i köket ;) , fast det var ganska stressigt vid lunchen när man ska passa hela tiden =) men man har iaf nå å göra.Aja, slutade typ efter 12 nångång, när ja kom hem så chillade jagf ett tag..skulle egentligen inte vila eller nåt, men fyfan var tvungen..vaknade nyss också! ;D ..försöker lyssna högt musik så jag ska vakna, ska ut och gå med Frida sen när hon ringer! hon vart också tvungen å gå och sova lite ;p ..men fan man blir helt slut när man vaknar så tidigt, och imorn har jag också dansen hojja..kommer va helt slut!.Jah,Måste ta och övningsköra också i veckan, har inte gjort det på ett tag..är ju 18 om 3 månader så :D:D:D:D.111 dagar kvar! låter mycket, men går fort faktiskt.Då måste jag nog hyra något ställe och ha fest, eftersom har många vänner som då är minderåriga..så ids inte dra till krogen kanske, kan ju dra nästa dag eller nångång, är ju inte så viktigt..viktigare att fira med alla mina vänner :) ..nåja det är ju ett tag kvar..111 dagar, fast det går fort..fan snart är man ju 30 ..då är det dags och göra självmord!, man är ju alldeles för gammal då ;> , då jag fyllde 17 vare inte så lyckad fest, eller jo före och efter vi var hos annastina för man var tvungen å dra helt plötsligt, och hon hade ju tjatat att man skulle komma dit så det var lite irriterande då, Yeahyeah..men det var ju då det! ska hyra eget så det inte blir nå tjaffs ;p måste ha nån portvakt också kanske ..så inte oinbjudna kommer :D hahhahahaahah , Skånemadde fyller ju fan år nu på torsdag..måste köpa något till henne när hon blir så stor flicka (: ..Linda fyller nästa vecka då ;] voivoi ,sen blir det Gina i mars :D ..fan vad det blir och köpa presenter!.Nå nu haka jag upp mig för mycket på det här med födelsedagar ..men som sagt är lite trött så skriver lite weirdoo..,Jahhhhhh färgade faktiskt aldrig mitt hår igår, var så trött..tror jag gör det imorgon istället.Juste, måste ju fa och köpa alla hjärtans dag present till sötnosen typ på onsdag? , inte pallar ja imorn , hinner nog inte heller för den delen..så det får bli onsdag, får skolka ;o ..inte bra inte bra ;D ..guu vad mycket jag har skrivit, brukar inte palla göra det..men ibland får man ju nå ryck.Undra när frida vaknar då, klockan är ju snart 5..men äsch inge bråttom..eller lite, vill till Honey nu ;) ..egentligen skulle jag inte orka gå ut och gå heller, men det är bra att vi far för har faktiskt ätit mycket fett ihelg och idag också, käkade nyss brownies, made bymyself :P haha, AjaaH ..måste ju btw fa ut och köra skoter i veckan, man kanske kan göra ihelg också, eftersom jag ska iaf vara nykter ;O ..så kan ju hitta på ngt sånt så man håller sig Nukter =) ..jesjes..nå får se,nu tror jag inte jag har något vettigt och skriva,så lägger bara en random bild på mig så, thats it..Tjaoooooooooooooooooo -v-

Jani,myhoney ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET! <3
image19

Lets just get that clear

Hallåhallå ;> I fredags vart jag ju ganska så jävla dålig, sjuk som fan =/ är lite fortfarande men blev faktiskt bättre när jag var å drack lite igår ;) , fast fan vad dött det var =( ..nåja man får ju andra tillfällen med fest osvosv,drack egentligen igår också för ifalld en där horan va härså skulle hon fått lite på käften ;) inte bara lite haha.Menmen Jani har ju sagt till henne nu att han vill fan inte ens se henne ;D om hon försöker igen nå så är hon död förfan. Jees..Min bejbi är och jobbar nu, han var nyss på lunch..vill att han kommer hem och myser eller nå ;D ..jaja..idag ska jag nog göra blonda slinger igen i håret ;p eller om ja orkar..får se får se : ), haha jani tycker det är onödigt med slingor .."varför inte bara färga hela håret" , han förstår inte attdet inte blir heller blondt direkt ;P och det blir skillnad om man slingar håret eller blonderar, det är snyggare när man slingrat håret blondt, faktiskt.YEsssss ..fan träffade ju simon igår också! =) , just när Frida och jag skiljdes åt på kalles..så där vi ikea så kom ett gäng, så kolla jag vafan det är ju simppa :D ..dom tänkte fa och spöa bighead =OOO fattar inte varför, men dom hade visst inte gjort det..orka bråka ;) ..Jeesjess..sen kom jani och skrek till dom, han hade tagit whisky hos sin bror därför han blir sådär ;P fast vem bliri nte av whisky egentligen.Nå jeee

Akon feat Brick and lace-Get that clear , ganska bra! =)


Buh imma tell you right now im not to mess with,
so lets just get that clear. ;>


Jani i fucking lööve youuu ;D <3

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

fucking fuck,igår när jag var med frida ute och käkade så mådde jag helt bra, sen for jag hem och sov några timmar å när jag vakna var jag helt sjuk :S ..konstigt..jag orkar inte sitta hemma bara å tråka.Jani kanske skulle ut med Sepa, fårse..eller så kommer han och har tråkigt med mig ;) Äsch vafan ska ja skrivaq Nepgf  ...hejsss


love you bejb <3

hemskt..

Idag slutade jag skolan kl 10..jag och frida började gå från Lappia skolan i torne mot sverige..men Esa våran lärare kom, så han plockade upp oss och skjutsade oss till Ica maxi..så vi köpte 2 meny 2 ;) Mums det är fan gott, och billigt där på ica äre !! ..jess..efter korven tog vi en rök sen promenixa vi till Frida , hon la på sig mer kläder , sen for vi ut med robban min hund :) och snackade som vanligt massa tjejsnack ;);) , sen for hon hem och jag for hem till mig..satte mig framför datorn ett tag & sen ringde skånemadde att hon var påväg till mig..så började laga Spaghetti & Köttfärssåås till oss och Pernilla..eller perra sa iaf att hon skulle ha men hon kom aldrig hem å  åt, men iaf..sen när maten var klar satte vi oss ner för att käka..då ringde det i min telefon.Det var min moster, hon berättade att morsan kan inte ringa nu för att dom var ju på sunderby sjukhus och man får inte ha på telefonen där överallt, ja men iallafall ..Jormas cancer hade spridit sig sa hon och att morsan var jätte lessen såklart..men fan att det aldrig går över..det har hållt på i två år, dom sa att den hade gått över för ett tag sen, men sen idag får han veta att den spridit sig :( Han måste göra om cellgiftningen som han gjorde för två år sedan,dom kan inte heller operera denna gång..så får se hur det här fan kommer att gå...hoppas det blir bra iaf.Jamen efter det då så for vi ju sen till Salsan ash ska på ett tag till jani ,men nu röka!! Pusstjaaaa

28 weeks later

Abooooooo ;P har just kollat på 28 weeks later med jani, fan asså filmen var ju annars helt bra..men slutet sög så jävla hårt :( .Har mänkkat chips och dipp också :D namnam ................... öh vet inte mer vad vi ska göra..eller jani vill kolla på superbowl , kommer säkert somna då =D ..




aja finns inge mer å skriva..ska röka nu , HEJDÅ


Jani du är sötast i hela världen <3

Tänkte lägga lite bilder från igår..


En bild på mig och elin.
image16


Jag ser helt mongo ut, typ drogad eller nåt och just då hade jag också bara tagit en öl haha ;P
image15


Här är en mongo bild på mig ;D

image18

Hemma då..skönt =)

Kom hem typ vid halv fyra tiden, inatt sov jag hos marie min kusin i luleå.Var å drack hos emmelie =) jag och elin tänkte dra på brass, men det var så ovärt 140 kr herreguud..alldeles too much! ;P , Har saknat min sötnos så jävla mycket! har inte ens träffat honom ännu, men ska göra det snart ;) I love him so much.Nu måste jag hjälpa Perra med sitt hår för hon ska visst dra och festa , ORKA ..är så less på det..det är inte ens kul när man göre varje helg, nu räcker det för mig..men fan att madde & Linda ska fylla 18 nu, då äre ju nästan ett måste å dricka :) ...fast vill vara nykter egentligen, men aja man behöver ju inte supa sig full precis.Gina ville att jag skulle komma och dricka med henne och Henna, men jag pallar fan inte ;p sen ville frida att jag skulle komma till Linda och umgås med dom, det skulle vara kul men ska till Jani snart, så vi får ta det någon annan gång :) Yesh, men nu kommer jag då fan inte på nå annat å skriva så Adios amigo ;>


JAG ÄLSKAR DIG JANI !!!!!!!!!!!!!! <3
RSS 2.0