Hòla! ;P

Grattis baby har fått körkort idag ;) Hihi <3what time does chinese people go to the dentist? , tooth hurty (2:30) HAHA!

Balle

Hallåååååå ;P sitter nu hemma med min babeeeyy ;) ..och ska snart kolla desperate housewives som vanligttt.
JA idag har jag inte gjort nåt spec..vart i skolan & jävligt kul vare på idrotten faktiskt, brukar tycka det är tråkigt..fast idag spelade vi bakset och det var kul ..vårat lag vann ju överlägset..fast det var mest p.ga Frida, tomi & mathias :) .
yeshyesh, sen när jag kom hem vilket tog länge..för jag å frida var helt slut hihi, båda har ganska dålig kondis..men jag har fan mkt sämre! =D har ju astma också, aja men efter idrotten drog vi till Ica och köpte festis och sen börja vi dra oss hemmååt :) .Sen när jag kom hem ringde jag min sötnos att han skulle komma till mig ;D ..sen kom han också då käkade vi lite mat, sen somnade jag..sov i 2 timmar.Helt sjukt va trött jag är nu när man går i skola hojja ;p ..aa sen har man läxor också fast pallar inte att göra dom =/ ..är redan less på skolan som fan, men vad ska man göra..vill ju ha ett bra jobb sen så måste väl fortsätta och plugga å skit.Aja men nu märkte jag att desperate housewives är klar så ska nog ta och kolla på det nu.
Tjao alla söta barn :)


Jag Älskar Dig Jani my Honey ;) hah ;P <3

Hellouu ;P

Hejsan , har inte nå speciellt att skriva today, så lägger in en bild på min sötnos istället =)
image2

Jag älskar dig babe! <3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0