Oxy cotton

Good morning ;P

Jani väckte mig ganska tidiigt idag, men det gör inget..kan vara skönt att ibland vakna tidigt också :) fast nuförtiden kan jag inte ens sova länge..har inte på länge sovit till 11 t.ex..vaknar alltid mellan 9-10 tiden :S ..det måste nog vara för att jani gör det så gör jag också det;p haha förut sov jag till 12-1 på dagen osv.

idag bär det av då!! vi åker från torne busstation 17:25 ..härligt ;D

ska ta bilder där borta så lägger in dom sen till bilddagboken & hit..som sagt har hon inge internet där då, men som att man endå orkar sitta när man är där.

Nåja nu kom Jani från duschen, dags för frukost ;) BYEBYE


Love you bejb :) <3

Get naked, i`ve got a plan

Tjabba

Sitter nu & fyller min mp3 jag köpte idag , haha köpte en för 199 kr på ica..en rosa ;D men behövde ju nu och har icke råd just nu att köpa en bra. Skulle egentligen fått låna av min vän ,men hon verkar vara ganska snål av sig ;P men whatever..inte orkar man precis börja tigga.
Så får ta och göra det sen när man tjänat lite pengar ;P asså köpa en nydå :) .

längtar som fan till Gävle, har aldrig varit där och sen så skönt å slippa happis, fast önskar man kunde vart längre..men har ju den där jävla praktiken så NEEEj .

Men ska ju till Stockholm också i sommar, så då ska jag iallafall stanna där längre än en vecka !!! ;P typ 3 :) .

Åh längtar så mycket till sommarlovet, är så lesslessless på skolan okej inte bara skolan här, utan folket också..fyfan!!!!..nåå tur som fan är det inte mkt kvar :)


Jeah :) Ja då blir det för mig att fira valborg i Gävle, ska nog dricka iaf fast jag planerade först att vara nykter..men ska nog ändå ta lite grann iaf =D

Trebol clan-Gata Fiera

i love my pejbi yepyep i love my man ;D <333333333333333333333333333333333333333333333333333


Hoppas vi kan flytta snart! ;D;DD;D;D;D;D





fredag!

Goddag eller godmorgon kanske man ska säga då ;D

Jess, idag är det inte varmt ute :( ingen sol heller..usch vad tråkigt!

Ja idag händer väl inget speciellt då, bara packa och sådant..sen kommer ju soffi & benjamin hit, ska bli kul och träffa dom också! :)dom är så söööta.

måste också vara och handla saker till imorn, låna mp3 av madde eftersom min jävla ipod gick sönder ;S dåligt!!! APPLE SUGER.

sen måste vi hämta bussbiljetterna, ta en promenad med robban och städa rummet..orkade inte igår hihi ;P

och ni aktar väl er för den här serievåldtäktsmannen? För jag hörde att han slår en medvetslös och sen våldtar,så gå inte ensamma här speciellt på kvällarna/ natten ..

Nåjesh! när jag är i Gävle så kommer jag inte ha tillgång till internet, så kommeri nte skriva på en vecka då.

FAst jag hinner skriva imorn också innan vi åker ;)

Pussssssssshejps

alla haparanda bor se upp!

fick höra på msn att det går en serievåldtäktsman lös tydligen? som heter Simo ruumensaari
Han hade synas till vid marielund & i torne vid någon skola.Så akta!

Han är tydligen vid 46 års åldern,Han kör en röd toyota och en blå volvo 240!


Här är en bild på honom ( enligt källor är han flitskallig nu,men detta är enda bilden man får tag på på nätet, eller iallfall jag)
image129 USCH!


Nåja, hoppas han drar härirån iaf ;P ..Idag har jag varit duktig, pluggat..höll på med den där upplysnings saken, fyfan vad jobbig den är, är inte helt färdig med den.Har kollat på The hills & Made idag.
Måste städa mitt rum också :o ..

och sen kommer honeybunny hit ;D

Nåjesh! nu vet ni om den där mannen..var bara tvungen och varna..

Hejpps

me love jani <3

fint väder!

är sjuk som sagt, men det är så fint väder så var tvungen och sitta där ute ett tag :)

måste städa mitt rum, det är inte stökigt, men måste bara dammsuga och torka hyllorna eftersom min mor ska sova här med min syster dotter Sofia & syster son Benjamin som kommer imorgon! , synd att jag bara hinner träffa dom en dag =/

Nåväl ..längtar till Gävle faktiskt, rätt skönt att slippa det här stället, fast det då bara är en vecka jag ska vara där men endå.

måste köpa en svart kjol därifrån till dansen när vi ska uppträda, skulle nog köpa en till Madeleine om jag då hittar någon bra..

sen måste jag köpa ett bra solbrillor, vet exakt hurdana jag vill ha bara jag hittar dom! ..sen behöver jag topppar,underkläder & en bikini iallafall :) ..är ju inte precis rik..ska försöka tigga lite pengar me mig av föräldrarna.

borde sätta igång städningen alltså..men känner mig nu också lite febrig..men jag orkar inte bara sitta still så ska försöka börja nu städa!

kuulan myöhemmin  c(=

Au revoir



torsdag!

Tjabba!

uscha känner mig sjuk igen ;/ fick i Tisdags jätte ont i halsen och öronen, och har fortfarande..tror jag hade feber också igår så var tvungen och ta en tablett,Ja så idag vart det ingen skola för mig då.

inte bra, jag som måste få ner min frånvaro så att den ligger under 20 % annars förlorar jag studiet..men sjuk får man ju iallfall vara ..imorn har jag ju prov i Nk, har inte läst och är ju sjuk så funderar på att skita i det provet..fast grejjen är det att imorn är det sista dagen jag kan lämna in svenska uppgifterna som jag nog ska göra imorn ändå.

måste bara skriva färdigt om upplysningen eller vad det nu var =) sen bokrecensionen får jag ta från nätet eller så bra skita i den.

fan jag och frida skulle ju idag fråga på cape east..damn! men vi får nog göra det imorn? om jag endå ska föra uppgifter till skolan så.

yes, börjar bli hungrig nu så ska nog käka snart,sen ska jag fråga om farsan kan hämta mig och jani så kör vi honom till arbetsförmedlingen & mig hem.


fan är så sugen på att gå en lång lång lång promenad !!! men känner mig inte så frisk =( ..får se om jag kanske går en liten sväng senare..beroende på hur jag mår, för vill verkligen inte bli mer sjuk när vi ska till Gävle!

Nationella

Hejsan svejsan..jag for redan från provet vid 20 i 10 tiden, orkade inte sitta kvar och skriva..jag var alldeles tom i huvudet..men jag skrev om mened.
eftersom jag nyligen skrivit om det ämnet så tog jag bara det, det blev 3 sidor..får nu se, man får alltid hoppas på ett G..

Jag läste om andra 17-åringar i sverige som har samma nationella idag, dom sitter fortfararande kvar..för dom var tvugna att sitta i 5 timmar :O ..jobbigt!
Nåja tur att vi fick sluta ;)

Snart kommer min bejbi hit också..weeeeeiii!!! :) har saknat honom.

Ja idag borde jag också plugga, har prov imorn eller ett förhör och på fredag är det Nk prov, OMGOMG!

usch vad jag fick ont i magen också av min baguett ;o ;s

kom just från duschen

Hojja vad jobbigt vi klippte robban och badade honom, det tog över en timme..och vi klippte inte ens mycket, vi borde beställa tid till en trimmare för hundar ;p han har så jättejätte tjock päls.

Jah, ska på ett tag dra till honey, klockan är rätt så mkt, men tänker då fan inte sova utan honoM!!!!!!!! :)

Jah, aja imorn nationella..wish me good luck. Adios


Jani , du är bäst!

..

Har just ätit köttbullar & makaroner här hos farsan med jani.
Innan vi kom hit var vi på en ganska lång promenad med Robban till stranden och runt i stan där ;p..

nu ska jag kolla desperate houswives för hann ej igåår .

Härligt väder

där ute måste jag säga! :) man kan ju snart gå med sommarkläder ;D ..fast inte riktigt änn, det blåser ganska kallt fortfarande och man blir då lätt sjuk.

Ja så äre i norrbotten! just nu kan man gå med kjol och linne i södra sverige =(

Ja, det sa iallafall Janis syster som bor där i Gävle. Dit jag är påväg nu på Lördag :) så jääävla sköönt..
jag hatar faktiskt haparanda.It sucks my nuts.

Jag får ju studiebidraget nästa vecka på onsdag, så ska nog ta och shoppa lite grann där iaf..fan att studiet är så lite..räcker knappt till nånting ;/ ..

Nå det blir nog ingen lule frida! :P kommer ändå slösa dom där borta säkert..


egentligen börjar praktiken nästa vecka,men jag ska söka från v.19 istället =) fast egentligen hade jag kunnat söka i Gävle så hade man kunnat vara där ganska länge..men vet inte om man ids störa hans syster ;P

Nämen jag och frida ska fråga på cape east..vi borde nog göra det imorn Frida? efter nationella..
ja, det också imorn fyfan! 5 timmar ..jag som suger på sånt dära, skriva uppsats eller referat eller vad det nu blir >.< måste säga till morsan att vi ska handla lite saker dit imorn, en baguett iaf och dricka kanske nå godis också..så man orkar sitta däran :)

sitter nu här och käkar fullkornsmacka med paprika ost MUMS! & sedan ett glas multivitamin.

funderar på att vila en timme eller en och en halv timma kanske så man orkar med dansen senare ikväll :) , sen tänkte jag ta och promenera efter att jag vilat..sen ska jag nog färga håret på min sötnos ;P han funderade på mörkblond..monne om han skulle passa idet? nåja man kan ju alltid testa, om han nu vågar ;p fast jag tycker han är sjukt fin i sitt svarta hår :) eller i bara brunt, men mörkblondt passar säkert skit bra det med.



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!idag gäller det..LYCKA TiLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu vila en stund. Adios!

<3 jani

aoou

Har suttit och tittat på blocket på en massa söta hundar! :)
Nu är det så att morsan vill sälja Robban :( eftersom vi inte har egentligen tid för honom nu när Jorma är sjuk..jag går skola , pernilla går skola, morsan jobbar..Men jag vill inte ge bort honom!!!!!!!!!!!! =( men får se hur det blir nu..


Hon snackade nånting om ett hem för hundar som dom tränar och blir lydiga hundar osv nog för att robban är helt okej lydig, men han skäller ganska mycket, fast nu har vi blivit lite hårdare mot honom så han har slutat skälla så mycket. MEn ibland får man ju såklart skälla ;p ..yes..

Men fan jag och Jani kommer ju flytta till lägenhet sen när han har skaffat jobb, antingen här i Haparanda eller söderut..det blir mest troligt söderut, får se får se..och då kan jag inte heller ta med Robban dit eftersom han är såvan att bo i hus och han är ju van att vara på gården också,

men vill skaffa en till hund faktiskt..så får nog göra det sen när jag bor i lägenhet...men vill verkligen inte ge bort Robban :(

nåja, nu måste jag börja plugga sej..imorn prov, onsdag nationella prov,torsdag prov i Hotell A,fredag Nk buuhuuu!!!! good luck tomyself..det här kommer icke gå bra, kommer säkert få gå om Svenska b nästa år..& jag är den enda i våran klass som ligger så efter i det ämnet..
fy skäms..

aja nu ska jag läsa lite..vi får väl hoppas jag får G imorn.

Gunatt! =) Jag älskar min Jani mest av allt ;) <3

måndag

Hejsan

kom hem för ett tag sedan från skolan.Vi fick sluta lite tidigare idag, härligt =)
Idag händer det väl inget spec, måste plugga iaf..har prov imorgon Renäsansen..och kan ingenting >.< eftersom jag är så smart och inte har öppnat boken.Sedan måste jag skriva färdigt min novell också..seriöst, skolan är ingenting för mig!! :( är så less..nåja inte länge kvar till sommarlovet :) skönt.

vi ska ju också till Åland med skolan innan sommarlovet, det ska nog bli roligt eftersom jag aldrig besökt stället + att jag hört att det finns en massa bra shopping och att det är billigt..så det låter kul ;)

Elin gjorde inbakad fläta på mig ihelg.


Där har vi elin då ;)
image124

Lilli idag ,käkar sin tisse bakelse som var väldigt platt ;D
image125

och jag åt en sån här donut, den går väl att äta, men man blir alldeles för mätt på en hel sådan..




" Ingen höjer ögonbrynet om du köper golfklubbor för 10 000 kr, men köper du en handväska för samma summa anses det svindlande. Ändra på det, genast!" / Martina Bonnier
Thats right. Om jag hade mycket pengar skulle jag kunna köpa en handväska för så mycket.


Gomorron!

Hej allihopa

jah i fredags så drack jag ju med Elin vi vart hos kimmo. Det var kul där fast blev lite tjaffs som vanligt, jani hade druckit sprit..och då blir han knäpp ;p

nåja det var iaf kul endå =)

Usch hade sån bakis igår :( kimmo sa att ja snott hans sprit hela tiden :D haha fan

Sen på lördan så åkte vi och hämtade frassemat NAM ;D sen for jag & jani till marielund och då blev det chill kväll..godis popcorn + film.

Idag händer väl inte heller så mkt, det är ju söndag =/ ..vi ska väl hem till mig & hämta robban och dra en lång promenad. Sen hem till farsan ;p

jeah, nu har jag inget mer att skriva..

HEjdå!

Älskar dig jani :)

trött

Hojja, har inte kunnat sova så bra..så fick sova nu på dagen en stund..

Idag har jag icke gjort nå spec, ätit kinamat haha ;) göttgött..

Elin ska ju komma hit, och hon ville väl dricka så det blir nog att dricka några öl, fast känner mig inte direkt på fest humör just nu..men får väl försöka bli  det ;)

aja inge mer å skriva , Hejps


Jani <3

när ska det sluta?

HELA TIDEN KIDNAPPAS BARN ;S när fan ska det sluta..jävla idioter

läste just om 5 årige oliver

image120

läs om det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2273064.ab

När jag var i Gran canaria i December, såg jag också hela tiden såna där lappar med bilder på kidnappade barn, hon den hära madeleine också..vafan ..sen det här med engla..det händer ju sjukt mycket sådant nu tycker jag..
stackars barn =(

peace

hoh

fick iallafall veta att Sofia lever..och inte fick nå svåra skador !! :) gu va bra det känns nu.

Jepp! , idag har jag inte gjort nå spec, bara skola då & sen vart på en timmes promenad med robban & frida =)


senare blir det att sola solarium, har inte gjort det på skit länge..tänkte att jag ska bara göra det en gång, sen får det bli att sola utomhus nu när det börjar bli så fint väder :) det vart ju 11+ idag !!!!!!!!!!!!! OH YEAH ;P

min handväska kommer först imorn =( buuhuu..nåja det är ju snart det, tur som fan att man  är ledig också !!

Behöver verkligen sovmorgon.

Pusshej / Ansa.

Jani jag älskar dig!!!!!!!!!! <3

Gimme gimme moooore

http://www.youtube.com/watch?v=3f20c07thws

trevligt eller inte så trevligt

mår ganska illa nu, fick höra om min systerdotter..det hände en olycka igår, hon hade ramlat och slagit sig illa i huvudet..det blödde från huvvet och munnen, min syster försökte väcka henne, men hon vakna inte till..det enda hon kunde göra var ju såklart att ringa ambulansen..

Fyfan vad rädd jag blev, mår illa när jag tänker på hur liten hon är..och sen föreställer jag mig en bild på henne när det kommer blod..jag är jätte känslig för sånt..

Soffi ligger på sjukhuset nu, får höra mer sen hur det går..fyfan jag är så jävla oroliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig :(:(( ..hoh..
hoppas verkligen det går braaaaaaaaaaaaaaaaa
försöker tänka på nå annat..men det går inte :(

asså usch..kan bara tänka på det..hur mår hon?!?!?!?!?!??!? ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skriver nog lite senare när jag vet...........

=(=(=(

image118

image119

världens finaste flicka.

haha

vilken nöt jag är ;p har skrivit hundra inlägg idag :)

men nu är det här sista, det enda jag ska göra ikväll är att kolla på topmodel & kanske plugga lite..om jag orkar!

Pusstjaaooo

JANI JAG ÄLsKAR DIG ! ;)

svensson?

Ditt efternamn slutar på -son: japp
Du känner någon som har samma förnamn som du: känner icke, men vet ;p
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du: jao
I din familj är ni 2 barn: nej, 3.
Du bor i villa: Ja
 Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla: Ja
Du har egen mobiltelefon: Ja
Dina föräldrar har gift sig: Ja
 Din mamma är yngre än din pappa: Ja
 Din pappa heter Lars: Nej
 Din mamma heter Anna: Nej
 Din familj har en Volvo: Nej
Din familj har en silvergrå eller röd bil: Ja
Du har tillgång till Internet hemma: Ja
 Du har ett eget rum: Ja
Du har varit utomlands minst 2 gånger: Ja
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna: gran canarias ja.
 Du har varit i Grekland:nej
 Du har varit på Öland minst 2 gånger: Nej
 Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger: Nej
Din familj har en husvagn: Nej
Ingen av dina föräldrar röker: nej
 Din pappa är lite lätt överviktig: Ja
Du idrottar flera dagar i veckan: nej
 Du har husdjur: Ja
 Du får månadspeng: Nej
 De flesta i din familj är blåögda: Nej
Du äter på Mc Donalds: Nej
 Du följer Melodifestivalen: Nej
Multiplicera antalet ja med 3 för att få fram hur många % Svensson du är. 14 x 3 = 45 Jag är 42 % Svensson !! Testa du också! :)

Chokladtårta

Chokladtårta Recept på en god tårta med chokladbottnar, fyllning med banan och grädde och chokladglasyr!

Klocka Tid: 1 timme 6-8 portioner Du behöver:
Tårtbottnar: * 1 dl kakao
* 1 dl strösocker
* 1 krm salt
* 2 dl mjölk
* 150 g margarin
* 1 dl strösocker
* 2 ägg
* 4 dl vetemjöl
* 1 ½ tsk bakpulver
* 1 msk vaniljsocker Glasyr:
* 60 g mörk blockchoklad
* 75 g margarin
* ½ dl strösocker
* 2 msk mjölk
Fyllning:
* 1 ½ dl vispgrädde
* 2 bananer
Garnering:
* chokladströssel
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C.
Rör ner kakao, socker och salt i mjölken i en kastrull och koka upp.
Låt chokladmjölken svalna.
Smörj och bröa en form ca 24 cm i diameter och med löstagbar kant.
Rör rumsvarmt margarin och socker poröst.
Tillsätt äggen under kraftig omrörning.
Häll sedan i chokladmjölken under omrörning.
Blanda vetemjöl med bakpulver och vaniljsocker.
Rör ner det försiktigt i smeten. Häll smeten i den bröade formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Låt kakan svalna med handduk över.
Dela kakan i två bottnar.
Gör glasyren genom att smälta chokladen på svag värme tillsammans med margarinet och sockret.
Tillsätt mjölken.
Ställ sedan glasyren kallt så att den blir lite mer tungrörd så att det blir lättare att bre på den på tårtan.
Lägg den ena botten på ett tårtfat. Vispa grädden.Mosa eller skär bananerna i skivor.
Bre lite av grädden på bottnen.
Lägg på bananerna och sedan resten av grädden.
Lägg sedan på den andra bottnen. Bred på glasyren och strö över chokladströssel. Låt tårtan stå kallt.
Servera med en klick vispgrädde och kanske lite vindruvor.

Sugen?

image117

kändisar utan smink

image114

image115

image116

jaaah, inte bara vi "vanliga" människor som ser slitna ut utan smink..

Tacospaj

TacosPaj recept 4 port. 6 pers.

500 g stekt köttfärs
1 påse tacos kryddor
1 burk krossade tomater
Blanda i 1 burk creme fraise och 200 g. Philadelphia ost ..
Häll först "såsen" ( osten & creme f ) i botten i en form och häll sedan ner köttfärsen.
Strö sedan över purjolök och massa riven ost!
Sätt in den i ugnen på 225 grader i ca 15 min ! Klart ! :)
servera gärna med sallad och tacoschips ! mums ;p

Beröm dig själv

Beröm dig själv när du:

1. Lyckas tänka minst en posetiv tanke om dig själv när du känner dig osäker (de gör att du i längden kommer bli självsäkrare)
2. Hinner äta frukost på morgonen (Hela dagen kommer bli lättare att ta sig igenom)
3. Går ut och går/springer när det regnar (Efteråt kommer du känna dig dubbelt så nöjd)
4. Försökt jobba på lektioner (Tänk hur mkt du antagligen ångrar dig senare i livet)
5. Skänker bort ngt (Känns bra i själen och personen som får saken lär glädjas)
6. stänger av datorn eller tv.n och istället går och lägger dig tidigt (Det är viktigt att få sin sömn)
7. står emot det extremt stora godis suget och istället äter en frukt (Du känner att du kommit ett steg längre)
8. sparar dina pengar några extra dagar (Du kommer att känna dig duktig)
9. Gör ngt som ingen förväntat sig eller trodde du skulle våga (Skön känsla att visa folk att DU verkligen klarar av det och är underskattad)
10. Lyckas vara nykter en kväll du verkligen inte vill vara det (Tänk egentligen vad skönt att du slipper nästa dags baksmälla)

få saker jag ..

Älskar :
Jani
Skor
Sola
Kläder
Handväskor
Smink
godis(Choklad mest!!)
Att vara glad
Sommaren
Shoppa
Festa
åka utomlands

Älskar mindre :
lakrits
fjortisar, Bitchiga tjejer ( avundsjuka? )
besserwissar
idioter
Stökigt i rummet
Folk som ljuger mkt
När alla däckar för tidigt
Sega lektioner
Haparanda

Snart sommar!!

Kul när solen skiner ;) fast kallt är det =( , Idag var jag inte i skolan..fast vaknade endå vid 8, för morsan och dom var så högljudda, sen försökte jag somna om men janiiiiiii började härja :)

Sen käka vi frukost & for ut med robban och gick..sen har jag städat mitt rum!!! ÄR STOLT ;D

Sen har vi vart och fikat på ett fik i torneå med  Farsan, jani,perra & kimmo ..eftersom farsan fyller år imorn :D

Yep, gissa vad jag gjorde igår? , jag beställde den där heta väskan :) wiii..så den kommer imorgon.
Fick låna pengar av farsan ;> ..

aja men nu ska jag hänga tvätt, sen drar jag till Marielund! 

XOXO / ansa

jani -v-

fyfan vad pissed

blir irriterad på bloggen! skrev faktiskt jävligt mkt nu också !!!!!!!!!!! sen sparade den inte ;S ..åh vafan..säkert för att dom håller på å flytta den, men endåå!

Ska berätta igen lite kort om denna dag, har ganska nyligen kommit från dansen, helt slut körd är man :) men kul vart det. Vi ska ju uppträda också sen, man är ju icke tvungen att vara med, men hon insisterade att jag och madde skulle vara med ;O måste ju nästan betyda att vi är bra ;) ? haha nämen jag är iaf inte bra..har ju bara dansat ett jätte litet tag. Men hoppas verkligen jag blir så bra som våran lärare. Vi skulle visst uppträda både i torne & kemi :O Men får se sen närmare ..blir säkert nån gång i maj =) vi kommer måsta träna lördagar, söndagar ..5 timmar i streck sa hon å det är jävligt mkt hoho.

Aja! idag har jag slutat skolan 10-11 tiden nånstans där emellan..gick hem..chillade ett tag sen for jag och frida på promenad där ute i slasket ;( uscha..hatar slask.Sen drog vi hem till fritzo och gjorde gissa vad? kladdkaka *MUUUUUUUUUMS ;) sen gick vi på en liten promenad igen, sen for frida hem till sig å jag hem till mig..efter ett tag däcka jag,sov i en timma..sen vart det dags för dansen :P och nu sitter jag bara härhemma och väntar på sötnosen! sen blir det väl duscha och får se! inte göra nå mkt iaf, är helt slut..

Btw, är det någon rik som skulle vela köpa den här friis & co bagen till mig? ;D I WANT IT SO BADLY!!!!!!!
So hot so hot :D

image113

Kostar ca 600 spänn..och har inga pengar alls just nu ;/ och ids inte tigga av farsan ..blää ...nåja får vänta ska iallafall ha den där ett som är säkert ;)

xoxo / Ansah.

Ansa ♥ Jani


DESPERATE HOUSEWIVES

HEEEEJ äntligen har det kommit en ny del ;)  har längtat som fasen..

Frida skickar den just nu till mig på msn, det tar ett litet tag,men inte sådär  jätte farligt :)

Funderar också på att ta en tupplur, är jävligt trött..fast ska nog först kolla den här delen har längtat så ;P

Sen tror jag att jag ska fråga fritzo fall hon vill promenixa med mig senare lr något =)

YEP! kanske skriver senare , Pusshejps

Tävling!

TÄVLING!
 (Tävlingen pågår mellan den 28 mars - 24 april och gäller endast vid minst 500 deltagare)

image111

Du kan vinna ett hemligt paket - till ett värde av 1000 kronor!!

För att vara med och tävla ska du kopiera följande text och lägga in på din blogg:

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor! Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Du ska även lägga in den här bilden i ditt blogginlägg om tävlingen:

image112

















Till sist ska du skriva en kommentar i det här inlägget om att du är med och tävlar och varför just DU ska vinna.

Lycka till!

Sunday!

Tjabbatjabba, Igår var det en väldigt trevlig kväll faktiskt :)

Jag började med Madde hemma hos mig, drack och så samtidigt tränade vi salsa steg osv.
Sen for vi förbi mika en sväng och sedan till kimmo och där satt vi i kanske 2 timmar?

Sen kom Jani och dom å hämta mig och madde for hem, Då for jag,jani,make,tiia och jari till festen i Mattila..

Där var det helt okej faktiskt, tyckte det var för lite folk >.< men det var ändå rätt okej, utom att det fanns en hora/bög som snodde saker därifrån..hur lågt får man sjunka? hoppas man får veta vem det är.

Idag har jag vart på skit bra humör, hade ingen bakis..bara pytteliten men det gick över fort så det var rätt skönt!

Har bara chillat (som vanligt på söndagar ) kollat film med jani å så mänkkat godis ofc! ;D blä tjockis :(..

Snart borde man kanske lägga sig..skola imorn ju <.<

Förresten Är det någon som är intresserad av en vespa? jag funderar stort på att sälja, eftersom jag har haft mina moppe år..så kommer icke använda den denna sommar..

Det är en Kymco super 9:a Röd. Ny motor sommar 07. Kört med den väldigt väldigt lite! kommer inte ihåg siffran nu, men ska kolla upp det och ifall någon är intresserad så kan ni ju höra av er..Hjälm följer med och brillor till dom..Här är en bild

image109

Tycker den är jävligt het alltså =) Inga fel alls på den heller.

image110

Hjälmen är också i bra skick. När jag köpte den som ny så var priset 23.000 kr..ALLTSÅ VESPAN DÅ! ;D, några bud ;)?

Aja får lägga in en annons till blocket också sen!..menmen nu 0ff. Byebye

Melövejani<3



Lördag ;>

Hejsan, idag äre fest ;)

2 fester faktiskt, vet inte riktigt ännu om jag ska festa idag..beror helt på om man får skjuts dit till sandra osvosv..
skulle faktiskt va kul och umgås med alla människor , det var så länge sen jag var på en fest också ;p

Är på bra humör också nu när det är så fint väder där ute, 5+ , lite småkyligt men inte så farligt.
Var nyss på promenad med robban & jani härligthärligt..

Nåja nu äre bara och vänta å se med frida å det här och gina vem jag ska börja dricka med och vars? , så får se!

Måste ta mkt bilder idag om man drar dit till festen.

Nåja nu har jag inge mer å säga. Adios

XOXO       Jani  ♥ ♥☺

lite frågor igen hihi ;D

namn: Ann-Sofie
 vad drack du senast: LÄsk
 vad gjorde du igår kväll: Umgicks med honey :)
 kan du gå ner i spagat: haha nää!
vad ska du göra i kväll: Duscha,sova.
vad ska du göra i morgon: kanske dra på en fest ;p
senaste inköp: 3 tröijor.
senaste film: Walkhard.
vad har du i ditt fönster: Såna där saker man kan ha ljus i haha och gardiner, persienner ;P
tycker du om att cykla: nja, varför inte..helt kul :P
vem pussade du på senast: antingen jani eller min hund ;D
vad ska du göra nu: svara på dom här frågorna.
vad ska du göra sen: duscha
skulle du vilja träffa nu: öh hm..skulle vela träffa mina vänner och umgås faktiskt =) men det får man ta imorn ;D
 sjunger du i duschen: Njaa, inte nuförtiden..då när jag var yngre brukade ja faktiskt
vem ringde dig senast: Gina
vem ringde du senast: Gina
hur länge sov du inatt: 6 timmar
 vad gjorde du för tre timmar sen: käka pizza ;D
vad skulle du vilja göra nu: hemligt ;P
vän du kan prata om allt med: MYMANMYBESTFRIEND jani såklart, gina,elin & frida kan man också prata med :)
 person du kan lite på till 100%: Jani
har du badat i år?: Hm nej faktiskt inte
 tidsfördriv: dunno
 syskon: 2
kär i någon just nu?: haha japp :)
morgontrött?: somfan
var bor du?: Haparanda..jävligt sick town
nuvarande hårfärg?: sönderbränntblondthår;) nämen ganska så ljust ;P
riktiga hårfärg?: typ mörkblond
ögonfärg?: Blå
vad läser du för bok nu?: Ingen, hatar att läsa böcker
 humör just nu?: trött
 vad har du för parfym idag?: ingen
 vill du ha barn?: i framtiden säkert.
 hur stort är ditt rum?:Inte så jätte stort och inte heller för litet
har du tv/dator i ditt rum?: Dator
 piercingar?: öra,ögonbryn
hur många converse allstarskor äger du?: inga
brukar du vara osminkad i skolan?: nej

Fredag ;p

Idag vart vi ju också lediga,härligt ;)

Vaknade typ vid 8 idag :( för jani skulle med pässi å wpe till arbetsförmedlingen så kunde inte somna om då.
Jah sen vart jag på stan med skånemadde  ..köpte 3 tröijor.

finns inte så mkt här =( , inte ens i lule hittar man nå...det är väl södra sverige som har allt, sthlm! =) där hittar man en massa iaf.

Japp, sen kom jag hem vid 15.00 tiden, käkade mat , sen kom jani hit, sen har jag också sminkat morsan, dom skulle dra ut, hon sa att dom kanske skulle till eden så blir kanske ensam imorn också..sköntskönt ;D

Frida ville att jag skulle med henne till Sandras 18 års fest imorgon, men får se..har som inga pengar & vill ej låna, så får se hur det blir! ..Gina skulle ringa också på nå tag ifall jag skulle med å åka epa en liten stund.Kan ju vara roligt att umgås ett tag ;p ..jag och jani funderar på att köpa öl hit hem och chilla & dricka bara vi 2.Kan ju va kul ;)

han hade bara 140 eller nå sånt..så vafan, jobbigt å va fattig..men man behöver ju inte ens dricka mkt :P

Nåja, har inte mkt mer att säga :D...Hejppa

JANIIIIIIIIHHHHH (L)
image105

image106Honey & me :)

image107Puss !!! <333 ;D

image108haha ;D

La lite bilder också =)

PUSSSSSSSHEEEJ

01:22

jah jag är inte ens trött..å jani håller på att somna, har inget att göra så borde nog också ta & sova..eller försöka iaf :)
här är lite bilder jag tagit idag

.image102image103image104Haha vet, mongiga bilder ;P

Men nu ska jag ta & försöka sova..kanske läsa cosmo politan ;)

Nattinatti!

Har ändå inget annat för mig just nu så ;p

VEM
Vem är i rummet med dej? nobody.
Vem fick du senast sms av? Perra.
 Vem tänker du på nu? hm faktiskt på ingen ;D
Pratade du senast i telefon med?en kärring från haparanda kommun.
 Vems hus var du senast i? mitt.
Sa du senast "jag älskar dej" till? Jani!
 Vem önskar du var med dej nu?JAni!
Vem är din favoritsläkting? hmm, vet inte..så många man inte har kontakt med, men typ marie & jenna =)
VAR
 Var är din telefon? här på mitt skrivbord..
Var är din mamma? i köket.
 Var sover du? antingen i min säng eller janis :)
 Var handlar du mest? coop faktiskt.
Var fick du tag i tröjan du har på dej? bikbok
Vart åkte du senast bil? till bacchus
Var i ditt rum är du? vid datorn
VAD
Vad åt du senast? popcorn
Vad drack du senast?cola
 Vad är det för färg på dina byxor? svart
Var är den närmaste saken som är blå? min musmatta
 Vad har du på fötterna? sockar ;p
Vad är din favorit färg? hallonrosa,svart osvosv.
 Vilken film såg du senast? walk hard
Vad hör du just nu? britney spears-break the ice.
HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter? jadåå ; P
 2. Sovit i en annan säng? jaos
 3. Hånglat på en bio? nope.
4. Hånglat i skogen? jao
 6. Sovit naken?jao
 7. Kört över hastighetsgränsen? jao, med vespa haha ;P
8. Målat om ditt rum? näee
9. Dansat framför en spegel? klart ;D
10. Fått hicka? hahaööh..daah
 11. Dumpat någon? joh
12. Stulit pengar från en kompis? ALDRIG,skulle aldrig falla mig in att göra något sådant, varför skulle jag ens? så fattig är jag inte och så lågt skulle jag aldrig sjunka ;p
 13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? jo..
14. Varit i slagsmål? Yep
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma? jo säkert när jag var yngre.
17. Hånglat med en främling? Joh haha.
 18. Älskar eller saknar du någon? Jepp, both! =)

Härligt att vara ledig :)

Här är lite bilder från PUllinki =)

image100

Haha gud hur jag ser ut på den bilden, men det behöver vi inte bry oss om ;p

Aja, nå idag har inte hänt så mkt, mest sovit & spytt! ;s drack inte ens många igår..jag har ingen aning om vad som hänt med mig..tål så jävla lite alkohol nuförtiden, nog för att det är bra ..billigare åså, men jobbigt när man är van att dricka en viss mängd och nu kan jag inte dricka så mkt så det händer ibland att jag dricker mig helt borta, fast nu har jag börjat bli van, dricker typ högst 8, sen tar jag det väldigt lugnt också! : )

Yessyess..snart ska jag göra slingor på min kära mor..sen kommer honey hit när han hjälpt sin farsa med nåt vad det nu var ;p

man borde ha varje vecka så att man inte har skola torsdagar & fredagar :) skulle vara najs.


Cheka-yo tengo el control

färgade mitt hår också igår eller när det nu var, i förrgår kanske..det blev ganska ljust fan, trodde jag skulle få helt oranget, men klarade det haha . Men vet inte riktigt vad jag gillar färgen , ser så onaturligt ut ..men efter några tvättar så kanske det jämnar ut sig eller nåt ..:D Nåja, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva hära, skriver senare när jag har något mera att säga.

xoxo , Jani <3

Pullinki osv..

Hallåå!

idag har det vart en jobbig dag, var i Pullinkiski med klassen, det vart kul! ;) åka lite slalom..ska köpa egna slalom nu när dom säljer billigt och sen träna nästa år som fan! ;>

har lite bilder också därifrån men jag orkar inte lägga in dom nu från mobilen eftersom jag inte vet vars den håller hus just nu ;o så ni får se dom nån annan dag.


Yes sen var vi framme typ 10 över fyra så jag hade bråttom till dansen, det var kul där lärde oss mer steg och så, hon vill ju att vi ska uppträda sen..men fyfan vad det är svårt ;O hon dansar jätte bra, hoppas jag kommer dansa så bra någon dag =D

och sen när vi väl slutade dansen så for jag och köpte hårfärg & godis som vanligt!

är helt slut efter denna dag..är ju sjuk fortfarande också så var kanske inte bra att dra till pullinki..men var så sugen på att åka ;p ..och kul hade man ju :) aja ikväll händer väl inget spec, färga håret och kolla en film med jani som han just nu skickar på msn till mig ;P

nånnii men nu ska jag sitta och lyssna på min turkmusik,

Adios amigos

Jani, i love you.

Söndag

Jess vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ju inte hänt så mycket :) igår chillade jag bara och kolla film, eftersom jag är sjuk så finns ju inte mkt annat å göra,

Men börjar känna mig lite bättre nu faktiskt..tänkte faktiskt ta och dammsuga rummet..nu fattar ni att jag är sjuk va?;D jag hatar annars å städa men fick lust nu faktiskt :P ..

Ikväll kommer flightplan på tv kl 21.00..det var länge sen jag såg den men kommer ihåg att den var rätt bra så ska nog checka den..det kommer ju också dukez of hazzard eller vad den nu heter..men den har man sett så många gånger så ;p

Jaja men vi höres!

Bajbaj                             Janiiiiiii <3333

sjuk..

åh idag vaknade jag med 39 graders feber..var varm som fan ! och höll på å svimma ;s helt sjukt..men sen tog jag tabletter så jag svettades bort febern så nu känns det bättre så man orkar sitta uppe ett tag.

Men det kommer väl snart tillbaks ;/ .

Aja men igår var jag å drack hos kimmo , det var helt chill..mådde som inte så bra så orkade inte riktigt festa..men det var ändå kul att umgås där utom att det vart lite tjaffs som vanligt...men det gick över sen ;)

ja så idag blir det väl att sovasovakollafilmsovasvettasfrysa..ingefär sådär när man är sjuk...käka halstabletter och panodiler..haha

åt nyss hamburgare från max..man har ju inte sådär jätte bra aptit när man är sjuk, men jag tryckte i mig den iaf var så hungrig.Sen har jag kollat So you think you can dance bara och ja nu sitter jag här :P

aja men vi höres !

Hejdåååooouuuu

Honey <3

Gomorron :)

eller ja har vaknat redan vid 9, somnade ganska tidigt igår..vi låg å kollade en skräckfilm som inte var så läskig..så somnade typ vid 23.00 tiden ,  därför vaknade jag så tidigt idag också..men det är skönt ibland att vara uppe tidigt.

det ser ut att vara fint väder ute =) ska dra och promenera med robban & frida, om nu frida vaknar snart, annars går ja väl ensam eller med honey ;P

idag vet jaginte heller vad man ska hitta på, kimmo & perra ville att jag och jani skulle komma dit en sväng och dricka några öl ikväll..men är inte alls taggad dessutom har jag inga pengar ..

men får se om Elin kommer, skulle vara med henne och Emmelie egentligen ;)

fast känner mig sjuk nu också när janis katt har sovit i samma rum, har svin ont i halsen ; / så får se vad man ska göra !

Nu äta lunch ..Pusshejppa

Jani <3

Torsdaaag =D

Godkväll ..

Idag har jag slutat skolan hm lite tidigare än vad vi brukar göra på torsdagar..hade nationella Högläsning..tror inte det gick så bra o) skrev allt på  morgonen...typiskt mig som lämnar allting i sista minuten.

Aja men sen kom jag hem...hade sån jävla mens verk !!! vilade en stund å kollade tv, men sov inte ;D ..

Drog istället till IKEA med honey :) köpte lampor till Kimmo som inflyttnings present.

Yep, sen har jag varit så duktig att jag och jani gick på 4 km lång promenad med robban !!  ,man borde göra det varje dag..då skulle man inte va så fet.hahaa.

får se vad man ska göra till helgen också..iallafall vara nykter :) ett som är säkert. Måste spara pengar och vara nyttig :P

Aja nu ska jag kolla något kul eller nåt sånt...Hejjdååå ;>


Love you pejjpi </3







tjabba

Idag har inte hänt så mycket, slutade skolan 20 över 12 , var duktig på samhäll  ;D gjorde första gången alla frågorna själv ;) hihi ..aja men sen for jag till farsan & hämtade mina grejjer och sen kom morsan och hämta å hon skjutsa hem mig.

Sedan satte jag mig framför datorn ett tag, sen städade jag mitt rum..sen har jag varit ute med Hunden & promenerat...sen hade jag bråttom hem för att göra färdigt min sån där vad man nu ska kalla det för..men måste redovisa, alltså nationella prov då. Aja men sen kan ni ju själva gissa att jag inte började göra den när jag kom hem :) , väntade på jani, gosade med han när han kom :D hihi ..sen försökte jag göra den där saken men uscha vad svårt..har fortfarande inte gjort färdigt, täntke att jag skulle försöka på morgonen  annars får det fan vara! ..

Sen hände inte mycket mera...kollade bara topmodel och nu äre väl dags att sova!

imorgon har jag utvecklings samtal också =( buhu...men innan det ska jag och honey på stan, vi tänkte köpa en inflyttningspresent till Kimmo =) får nu se vad man ska köpa :P ..

Aja nattinatti, synes å höres .

P0ssHejppPaa

Love you bejb <3

Äntligen

Skriver jag blogg haha, nämen har haft mycket att göra och sen så har inte blogg sidan funkat som ni kanske vet ;p eftersom dom har gjort nånting men jag vet inte vad.

Aja det vart ju idol också, min syster pernilla och jag,emmelie & skånemadde köade över 3 timmar..det var tufft stå ute så länge och när det var så jävla kallt =/ aja men ändå så kom Pernilla vidare !!!!!!! ;) ;) ;) hon är jätte bra på att sjunga seriöst.Ni ska höra henne! :) Haha tillskillnad från en avundsjuk fetto :) du om du läser detta, så kan du faktiskt dra åt hellvette, jag såg allt du skrev med Perra på msn, din fege fan, och duu ! du sjunger jävligt kasst. Hihi.Därför kom du inte vidare, om du inte har förstått det! :D

Jepp, sen igår Måndag..var det dags igen för alla som kom vidare i lördags att träffa hela juryn, för i lördags var bara tjejen med.

Men nu så kom inte Pernilla vidare =( , dom hade sagt att hon sjunger dåligt, men det var för hon var så nervös! för alla vi som hört henne, vet ju att det inte är sant. Aja men sånt är livet! men tjejen i juryn sa att pernilla sjunger bra, men det är bara för att hon vart så nervös som det gick inte nu.

Jep,så kommer vara med på tv också...blää =( .

aja vad har hänt mera då..Kimmo har ju fått en egen lägenhet, jävligt nice..en 2:a..Så i lördags var vi och drack där faktiskt. It was fun!

idag var det också sista dagen vi behöver börja kl. 07.00 på morgonen , härligt !

snart fyller jag också 18, längtarlängtarlängtar..för då är det sommar ;) ;) ;) YEAH. Partypartyveryhardy..aja ett tag kvar, 61 dagar kvar...över en månad.

vad ska man nu skriva om? har typ sagt allt jag kommer på nu va ;D ..Idag blir det bara att dansa och sen om ja inte är för slut så ska jag och frida dra och sola , eller om hon inte nu skulle med leppe. Så fåår seee då..

är på bra humör också idag :D har vart lite irriterad i skolan, men hade inga egna cigg så det vart jobbigt,fast fick ju av frida å madde. Thx girls for the cancer =)

Nånii..nu ska jag läkka in lite pilder..P0ssHÄj

där har vi Peter jidhe och nå folk ..vet icke om jag stava efternamnet rätt =)



Här har vi Pernilla & Emmelie <3
image89

Skånemadde<3 , usch lång väntan vi hade ;/
image90

Pernilla väntar på sin tur ;p

image94

fin & ful
Sen var det nå mongo som klätt sig i en hunddräkt....................................
image96


Aja nu får ni inte se fler bilder...Byebye =)

Jag älskar Jani mest av allt! <3
RSS 2.0