Godmorgon ;D

Har inte skrivit på några dagar , men ska berätta lite vad som hänt under dom här dagarna :D..

i tisdags var jag med madde , käkade på max och sen gick vi på ganska lång promenad med hunden.
Senare vart det ju dans,  vi dansa och sen for vi hem till mig.Senare for hon hem,  jag for med Heli till jani, å där var jani å pässi..å vi drack :) det var roligt att umgås med henne, för har inte gjort det på evigheter!

sen for ju heli med janne, då for jag med jani och pässi till annika..vi spelade yatziiii och drack och massa.
Det var helt okej =) sen igår gjorde jag inget spec..åt på max igen =(

sen var jag med honey hela dagen och kollade på chuck och lets dance på tv + att jag bakade en jävligt god kladdkaka, MUMS! ;) fan vad jag är fet =( ..måste sluta..men det går fan inte ;s

Men nu kolla fler delar av chuck ,

Tjao!

Jani <3

chuckiducki

Har börjat kolla chuck, den verkar ganska bra :)

image86

längtar tills desperate housewives börjar igen :) its so good!

image87

Aja, nu ska jag nog lägga mig i sängen och mysa lite och sen sova :) Nattinatti

no me dejes solo

Tjabbaaa ;p

Idag har jag vaknat vid 10 tiden och sen käkade jag å jani frukost, sen gick vi på promenad med robban på isen..fast orkade inte länge, för det var svinigt kallt, eller det skulle inte varit så kallt om det inte blåst så mycket =/ jävla skit väder..Nåja det blir varmare snart ! som tur är och då kan man börja motionera å sånt också :)

sitter nu hos min jani och tittar på The hills. ;)

får se också vad man ska hitta på i veckan :) imorgon är det iallafall salsa och sen ska jag också umgås med madde =)  och frida också någon dag och gina å dom här flicksen ;p .


Aja har inget mer att skriva för tillfället .. Ciao

Jani, jag älskar dig jätte mycket :) <3

God morgon ;D

sitter hos sötnosen just nu och tittar tv, och tänkte skriva ut idol blanketten Haha jag tänker inte vara med om ni trore ;D  Men min syrra! som har bra röst, och jag tror hon kan komma vidare iaf ;)

Hon kan bli något stort med sin röst.

Ja så det är bara å wish her good luck :) Yepyep.Jag ska nog följa med henne till luleå .

Aja men idag ska jag väl inte göra någe spec, morsan och jorma tänker åka till jyväskylä så blir ensam i några dagar , sköönt! :) ska väl bara chilla med honey typ.

Idag ska jag hm inte göra något spec, fara hem, laga god mat senare och kanske ta och öka risken för hudcancer i solariumet...i dunno, Elin tänkte kanske komma förbi :) nåja får se ! .

Hejpparalllaaa

Jänis <3

lördag ;p

Jesh så igår var man å drack igen..lite grann ;P eller okej det blev rätt mycket..men fan ville inte ens dricka egentligen men frida å gina å dom tjatade så tänkte att man kunde ta några å så , vi cruisade epa igen med toni, sen var jag hos mika sjöng karaoke osv! och sen var jag hos frida en sväng där det ocksåå var folk =)

Det var väl helt okej! men nu sitter jaghär med min bakis, fast den är inte så jobbig som den brukar vara, men lite ont i skallen har man ju & mår illa.

Japp, får se vad jag ska göra idag, mest troligt chilla.Har lust & sola också men orkar nog inte idag med bakis !

Får kanske ta & göra det imorn eller nån dag i veckan ;}

Så vi höres, Tjao

Love you bejb <3

Påsklov yeah! :)

Najsnajs nu äre lov igen!!!!!!

Aa så idag har jag varit i skolan 2 lektioner och sen när ja sluta så gick jag hem å sen for jag och honey och köpte en vin flaska och tårta till Janis morsa eftersom hon fyller år idag! :) Grattisgrattis! , sen köpte vi lite bacardi och öl till oss själva..

vilken mänkki dag igen det har varit ;o måste seriöst sluta med det här !! ..gissa vad vi gjorde just? BESTÄLLDE PIZZA =D mums !! längtar till den, är inte ens hungrig, bara jävligt sugen..namnam ..imorn blir det att käka smörgås tårta också ..farsan hade köpt så :D aja nu ska jag kolla på be c00l och vänta på min pizza :)

Adios amigo!

Godkväll ;p

Ja det har varit en trevligt eftermiddag/kväll hos Gina ;D

Tårtan som frida & madde gjort den var god som fan ;) ja en massa gott har man då ätit idag..

Vi kollade på Bring it on 4:an, den vart inte så bra..likadan som alla andra ..sen tyckte jag den var för töntig.

Aja snart ska jag gå och gosa med honey i sängen innan det är dags å sova :) så  imorn är det sista dagen och sen påsklov !!!!!!! YEAH ;)

image85

Jah och en mongis bild på mig då! ..Aja Godnatt alllihopa :)

Hejsvejs

J <3

Grattis Gina! :)

idag fyller Gina Spiik 18 år ;) jävligt mycket grattis ;p

Ska dit på nån timme å käka tårta , tänkte bara vänta på att linda eller madde ringer..

Ifall linda skulle med, hoppas ;)

ja där ska vi käka tacos och chokladtårta mums! sen kolla 2 filmer :) å snacka skit osv ;>

Det blir ska väl bli kul :)

Kan skriva senare när jag kommer hem vad som hänt där osvosv ;) ;)

PussHejssvejs!

I love you honey <3

Tisdag

Hejhallå ;P

fan vad tiden går fort ;o man hinner ju inte med dom här dagarna..

Idag var det chill i skolan faktiskt, inte så stressigt där i restaurangen som det brukar vara :)
Så det var kul på det sättet.

Ja idag är det då salsa igen :) om 2 & en halvtimme, tänkte kanske ta & vila en stund så jag inte är helt slut på kvällen å vill sova direkt..

Ikväll ska jag också orka med att slinga håret..får se nu hur det blir med det ;P

Ja inte finns det nåmer å skriva..ska nog ta och ringa honeybonneyyy ;D;P;P

Hejppahej ha en trevlig dag ;)

sometimes, its all you need to wear

image84

VILL HA! ;) buy it for me.

monday

Halåhalå

idag vart jag inte i skolan, har inte sovit bra inatt alls, vaknade och nyste och hade ont i halsen så då sket ja fanimej i skolan ! så jobbigt å börja kl 7 å vara hela dan när man inte sovit alls..aja det känns bättre nu iallafall och  imorgon ska jag till skolan.

Har ju tänkt bättra min närvaro så nu måste jag också göra det.

Det enda jag gjort idag är väl vaknat ..typ vid halv 10? tror jag det var..Jani väckte mig , sen käkade jag frukost & sedan tog ja å sminkade mig lite granna..sen hade jag tid till frissan.Hon tunnade jätte mycket av mitt hår, det känns som att jag är flintskallig nästan haha ;p

Har annars jätte tjockt hår. Nåja Jani tyckte min frilla blev snygg, och fråga inte mig för jag vettefan om jag diggar det eller inte ;D haha..Nåja , det var iallafall dags å klippa topparna som var sååååå slitna..

Ja nog snack om det, vad mer ska jag göra idag ? iallfall vänta tills jani kommer hit igen, han for en sväng till Sepa och träffa sepa å pässi. Kanske ska gå och umgås med släktingarna i köket om jag orkar..haha.

Nämen tror jag ska plocka undan lite skräp och glas och sådant i mitt rum , så det ser lite städat ut ;p

jag längtar jätte mycket till Gta kommer ut :) har förbokat det på internet, det ska komma snart, i April nångång..
inte för att jag är lika mycket intresserad av tvspel nåmer som förut, men ibland kan det ju vara kul :)

aja det får vara allt för nu, Hejdå!

Jani <3

sommar ge mig sommar nu

Såna här pirat braller måste jag köpa till sommarn, tkr dom är snygga :) men vet inte vilken färg jag vill ha..vit eller ljusrosa kanske ;p såna kan man hitta på www.fashionclub.se
image83

Goddag!

Idag har det vart jätte fint väder! och jag var med jani och robban (minhund) på isen och gick i en och en halvtimme typ.

sen kom vi hem och kollade på breaking bad,sen lagade vi mat och han for för ett tag sen med Sepa till jourlivs, sen när han kommer hit så ska vi dra och övningsköra..eller jag ska övningsköra å han ska åka med =D

fan nu är helgen över imorn börjar skolan =/ så skönt det har vart med helg!..fast snart lov igen! längtar ;p


2 mongis bilder på mig ;P
image81

Lördag ;) ;) ; ) ;)

Hejsan ;p

igår så drack jag som vanligt..haha nämen jag drack ju för vi skulle fira Gina,hon fyller ju 18 på onsdag..och nästa helg skulle hon på krogen så :) ..men jag drack fan inte mkt, ja drack 3 st 5.3 och lite sprit ;p ..jag hade bara 4 st 5.3 men sparade ena för jag vet inte, var inte riktigt sugen osv :) ..nog hade jag kul ändå fast jag inte var askalas ;D.

Jes! träffade min söta Emmelie också ;) <3

Jah, nå iallafall så åkte jag,gina och madde epa med Toni :) det var helt king, sjunga där och umgås osv :) sen kom ju frida också med weii ;) sen drog vi till Tomi en sväng, men min pojkvän hade snefylla..hoho han hade druckit en jack daniels..så undra på! aja men sen for vi hem till honom :) å då var han sur å bråkade ; D men sen lugna han ner sig & idag kommer han inte ihåg så mkt ;P.

Ja idag blir det nog att käka chips och godis sånt där fettigt :) har längtat till det haha ;P ...ska försöka göra så nu att jag inte äter så mkt på vardagar och sen kanske en gång i helg fredag eller lördag eller nå sånt ..äter annars varje dag :O

Jess men det ska bli mysigt att mysa med honey bunny ikväll :)

aja nu ska jag sitta här och vänta på maten!

skriver lite senare säkert.Pusshejs

Jani! <3

Helg! :)

Jag älskar helg! ..så jobbigt med skola å shit..

Får se vad som händer nu, skulle egentligen vara med honey..men det blir kanske å fara å dricka ikväll? eller imorgon? .

I dont know. Har lust och dra härifrån bara, less på allt skit i happis.BLÄÄ

Nåja, igår var ja med Frida & Linda också en sväng och solade..blev faktiskt lite brunare ;)  fast solade bara 15 minuter..

yes skriver kanske senare om jag inte är däckad i nåt dike i stockholm..Hejdå

MisirloU ;>

  • Shubre på er :)
Idag höll jag faktiskt på att försova mig haha ;p stängde av klockan hela tiden..det är så skönt å sova! ..men jag kom iallafall i tid till skolan,för morsan skjutsade mig.

Nåjeah efter skolan gick jag och frida hem, och sen gick jag hem och gjorde mat..hamburgare :( alltid onyttigt,
och just nu är jag såååå sugen på en muffins ;O ..funderar på att dra till coop å köpa en. Men man kanske borde avstå? JO! ska nog göra det..får försöka att dricka vatten istället haha ;Dnämen  får vänta till helgen insteaaad.

Ja men iallafall efter hamburgaren slocknade jag som vanligt..så trött efter skolan.Sedan vaknade jag och skulle baka muffins men det blev helt sjukt..fattar inte vad jag gjorde för fel, jag som är så king på å göra muffins haha ;) nämen jag kollade nåt annorlunda recept på nätet..nåja det var något konstigt iaf så slänge hela skiten.

sen har jag bara käkat mat, kollat tv med honey och sånt..man orkar inte göra nå mycket när man går i skolan ;P

Tänkte snart dra till Jani , vi ska hämta gratis spel från nätet till psen..så kanske finns nå ruuligt ;D

Jessjeesss, till helgen händer det ingenting speciellt..ska umgås med Jani!!!!!! ;););) och sen ska jag försöka gå ut å promenera så jag inte bara sitter innne å mänkkar bara för att det är helg.

Ja nå nu kommer jag inte på något annat att berätta => ..Så får väl skriva imorgon då eller kanske senare ikväll ifall jag har något att skriva.

Tjaoo                                       JANI <3

image80

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Bailabailaa

Hola!

fan vad jag är trött!! ..och less på skolan..hoppas den här veckan går fort..

Ja idag händer det väl inte så mycket förutom salsa då senare ;) det blir kul, men är så trött hoho, men ska nog vila ett tag innan man drar och shakar på röven ;D..

och nu måste jag seriöst sluta käka sånt där gott, har gjort det alldeles för mkt..

yes! får väl först se honey också efter dansen för han var med pässi nu :( ..

Aja nu ska jag göra nå käk sen vila lite ! :) Puss&hej.

Janihanibani ;) <3

Good evening

Hojja, idag har jag verkligen vart trött! ..höll på å somna flera gånger i skolan kändes det som..var tvungen å köpa bakelser så man håller sig vaken, men inte hjälper det ;) ..haha nämen sen när jag väl kom hem ,så satte jag mig framför datorn. Väntade på min sötnos, sen när han kom , käkade jag nån slags kyckling paj från findus eller vad det nu var, och jani gjorde hamburgare =) ..

sen satte vi oss framför tvn ..jag somnade vid 3 tiden och sov till 5.., när ja vakna så for jag till Jala för att köpa en puder, eftersom jag hade glömt min hos ollonballe.

Ja och då fanns inte den jag brukar köpa..så nu köpte jag 01:an som jag använt förut också, den är väl helt okej..men jatror man blir ganska orange eller så jävligt vit av den!! ..

sedan var jag och jani på en liten promenad runt granis med robert, sedan har jag bara farit och solat en svängelish.

SEN nu är jag här! och nu duscha. Sen film the forgotten kl 21.00 på 3:an ;)

Adios

Jani <3

Sunday

Då vart det slut på sportlovet ,imorgon börjar skolan..åfyfan vad jag är less, det har varit så skönt med lov! :) fast en sak är ju bra, om 3 veckor har vi lov igen, eller om det inte bara var 2 veckor kvar..det går fort! ;>

Jag har väl inte gjort så mycket under lovet faktiskt, umgåtts med frida , sen druckit med Gina och massa people, sen varit med honey =) ..tagit det mest lugnt, en dag var jag ju i kemi också å handlade lite.

fan vad jag längtar till sommaren det är helt sjukt..är jävligt less på det här kalla vädret =/
vill bara flytta bort härifrån, Stockholm skulle sitta så braaa ;) i love it..där har man allt utom lugn och ro, alla klagar påa tt det är så stressigt där men vafan bara för att andra stressar behöver man inte själv göra det ;D fast det kanske smittar av sig haha nämen dit ska jag flytta en vacker dag!

yeahyeah, nu ska jag sluta skuuma, har nog inget vettigt att säga ändå..ska hoppa i duschen och sen får man se vad jag hittar på.

"Learning to love yourself is the greatest love of all."                         

/ Änzääh   I Luuv u Jani <3

Bakisdag

Godkväll.

Sitter hos min sötnos, vi kom just hit.Fyfan vad bakis jag haft idag,jag fattar inte vad som häntmed mig..har börjat tåla jätte lite dricka ;s ..förut kunde jag dricka mycket och nu nästan ingenting så blir jag askalas haha :D

Aja det var väl helt okej faktiskt, åka epa å sjunga haha ;D fast sen blev jag ju aspackad å börja lipa..fick någon slags snefylla voivoi ;P

men nu blir det iallafall å vara nykter ett bra tag, fast Gina fyller ju år snart så då måste man kanske festa buuhuu :(
fan att alla fyller år så nära varann..

Yesh,jag fyller ju om 85 dagar..det låter mkt, men det är ju mindre än 3 månader och tiden går fort!
Jag har börjat tänka vad man skulle kunna hitta på då..och sen börja jag och jani snacka så kom vi på en bra ide!
Jag ska fanimej hyra en limousin ! :) och ha mina 7 närmsta vänner med såklart ;) eftersom det ryms bara 8 och det blir ju 8 med mig då ..eller jag tänkte att Jani får ta med en polare så han också har någon, eftersom att alla mina vänner är tjejer haha :P ..fast det är ganska dyrt, vare 1000 eller 1500 kr i timmen, men skit samma det äre väl värt ;> Ja man kanske kunde typ bjuda på nå god mat eller att man äter ute först :) dricker lite drinkar , sen åker man Limmo, sen krogen!..men det är synd för dom vännerna då som inte är 18 :( så kanske måste hyra riekkola? eller nåt..nåjaa det är ju ett tag dit så, men limousin skulle vara Hett ändå ;} hahah.18,20 & 50 är sånt man ska fira stort ;P yesyes..

image77
fan vad najs..kolla bara vill ha vill ha! ;P
image79


men får väl snacka med mina vänner också om dom har nå bra ider vad vi kan göra då..Frida och ni andra kanske har nå tips? ;)

...nu har jag nog inge mer å säga vettu, ikväll blire nog bara att chilla med honeybunny ;D

Pusujahejppa Jani-v-iloveu

Godmorgon

Sitter hos min älskling :) ska nog gå och sminka mig nuu.

Här kommer lite frågor ;)


HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[] Brunhårig - 400 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr
ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr [ ]
Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr
 LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr
 ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr
ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Fjädje barnet - 1500 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
 [ ] Mörkbrun - 8000 kr
 [ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[x] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

 ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?

 [x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
 [ ] Penna och papper - 20.000 kr
 [ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

35800 ;D

xoxo ;> love u honey

sexual eruption

Kom just från promenad med honey &rupert :D

Käka just dammsugare (punchrullare som det heter på riktigt) mums det är gött ;p

Jepp, idag borde jag städa mitt rum..det blir aldrig av, å det ser förjävligt ut !! ...skulle behöva hyra städerskor haha när ja själv är så lat.Nämen får väl ta och städa det idag :) och tvätta kläder måste jag iallafall ;p ..
på ett tag tänkte Jag och Jani dra till stan och göra business :)

vet inte om det blir och sova med honom inatt ;/ för tänkte kanske följa med Gina till Luleå imorgon, ådå så tänkte hon att jag kunde sova där. Men får se har inte alls pratat med henne idag så.

men nu har jag inget vettigt och berätta..som om jag nånsin har det ;P men aja Tjao!

image76

en helt vanlig 0nsdag

Godkväll

Idag har jag sovit ganska länge ändå..vaknade vid 12 tiden och var jävligt trött , var väl ganska länge vaken igår .:)
 Ja iallafall, vaknade hos honey..och vi kollade tv och gosade en stund, sen åt vi frukost ;>

sedan tog jag och sminkade mig, för skulle och övningsköra. Det gick faktiskt skit bra idag, men är inte så bra på köra men gick mycket bättre än sist haha ;p

sedan skjutsade far min hem mig..jag käkade lite lasagne och sen for jag,Gina & Frida till IKEA! där tog vi och fikade, jag köpte kladdkaka & fanta, Gina köpte en köttbullsmacka och cola tror jag, och frida tog en räkmacka och äppelsaft eller nå sådant ;p..sedan for Gina hem , då fortsatte jag å frida att springa runt där på ikea..det var rätt kul ;> ..vi var där typ i 2 timmar.

Sen skulle honey komma till mig så vi promenerade hem ,eller jag for hem & frida gick till Linda.

Yes!!! och jag är jätte glad hihu,haha just nu känns bara allt så bra ! ;) å det är väldigt skönt.

ni får veta sen ;)

Pusssbyeeeeeeeeeeeeeeeee gunatt.

Love my bejbi <3



shopping

Hej! kom alldeles nyss hem från Kemi, jag köpte en grå jacka och sedan en grå/svart scarf,tänkte har ju alltid svarta jackor så dags för en annan färg.Fast morsan tyckte jag var lite onödig,eftersom ja köpte skinnjacka också i fredags haha ;p , men vadå man kan ju switcha ibland :P..sen köpte jag bara ett svart vanligt linne, en svart övertröija där det står ONLY och sedan ett par jeans, thats it i think.

jeeh, idag blir det sola!, inte ute då ;} ..fan härligt att sola..var så länge sen..Gran canaria sist :( ..fan vill tillbaka!!!
fast nästa gång ska jag till Miami beach.Men får se när ;p

Ja nu har jag inte så mycket mera att skriva :) ska lägga in lite bilder från när jag och frida var på fika runda i fredags å kanske lite andra bilder  med :)

Titta nu vad söt frida på Hanna's cafe!
image70
Jag i min nya jacka och scarf haha..
image73


en bild från hannas cafe.        
                  Pernilla ,ikemipåenrestaurang. image74

& min kära mor =D
image75

Dådii, hejppa ;P

Love you honey bunny <3

fetdagen

Tjahallååå

Idag har jag först vaknat, käkat frukost...sen svammlat sen gjort plätttar haha ;D som blev brända.
Sen for jag och Jani å handlade mat och sånt skit.

sen har jag varit på en promenad med min björn till hund och min svammliga kompis fritzo =D
sen kom vi till mig ett tag, satt där osv, vi tänkte egentligen fa å bowla, men Gina kunde inte idag, så vi skippa å planera det till en annan dag.


Sen blev ja hungrig å då undra frida om vi kunde fa till frasses så for vi dit, vi köpte chicken sticks meny & 2 hamburgare, fyfan vilka mänkkisar! ;o mådde rätt illa efter det..

sen promenera vi till coop som inte ligger så långt borta men ja, sen till ica maxi..där köpte jag en ansiktsmask..

ja sen kom ju btw Tomi och då körde han frida till leppe och mig till honey :)

och nu sitter jag här och vet inte vad vi ska göra, kanske kolla på något ruligt ;)

aja orka skriva nu :P imorn "shoppa" kemi..haha inte för att det finns mkt, men man kanske hittar något :)

Pusshej!

love you bejb <3

Sportlooooooooooooooov! :)

Hejsan svejsan

Idag har jag fanimej vaknat klockan halv 8 ;o , steg inte upp då men vaknade och låg bara i sängen och läste cosmopolitan, jag somnade igår typ vid 10 haha..var så trött efter fredagen :) ..

Det var faktiskt kul hos Linda ;)

fan också min mobil laddare har gått sönder så kan inte ladda telefonen för ingen har sådan laddare här hemma, men Janis farsa kanske har..för han har en ganska ny nokia, så måste testa ifall den passar i min så jag kan få den igång!

Jeppjepp, skönt med sportlov också..är så jävla less på skolan så det är inte sant ;P ..
Jaa vad ska man hitta på under lovet..typ ta det lugnt bara, morsan lovade att vi skulle åka till Kemi eller Luleå någon dag och köpa lite kläder eller nåt, fast seriöst det finns inte nåt i lule eller kemi..borde typ åka till ume haha..nämen
dom borde fixa hit mer kläd affärer!!!!!!!!!!!!!!!!

det ska ju komma, men det tar så jädrans länge..

Aja, gu vad jag känner mig trött..har ju vaknat ganska tidigt.

skriver nog lite senare,
Pussbye

Älskar dig jani <3
RSS 2.0