bakisdag.

Gokväll! har inte orkat skriva blogg idag ;P , sov ganska länge..eller ja till halv ett, kom ju hem vid fyra så var så jäkla trött och bakis.

Hade kul igår! men idag blev jag irriterad över brandsläckar saken, fick städa allt och halå jag fyller år? Men aja han kommer aldrig mer få komma till Kimmo.

Sen har jag umgåtts med Heli en swing också ;D ..Johanna & Jens & Soffi&Benjamin var ju å hälsade på idag, så söta ungar !!! dom sötaste som finns.

Yep, fick ju jätte fina saker igår av mina vänner !! vad söta dom är =) TACK ALLA !!!

ska visa bild på det här någon dag. Söta korgar fulla med godsaker & champagne glas + en vin flarra fick jag också ;) Chardonney.

och idag fick jag också en vin flaska av mina kusiner & mostrar TACK SÅ MKT! =)

ja sen har jag fått massa pengar också, jätte bra att ha så tack så mkt! ..sedan har jag fått Parfym Christina aguilera! owhyeah (;

Tänkte ju dra till krogen idag, men fan har ingen lust att kröka..ville bara mysa med bejbi och käka allt gött jag har fått av mina söta nära & kära ;) haha..

JAAH men snart ska vi kolla på en film som heter "the notebook", Pernilla sa att den var bra..så måste väl kolla på den, fast när jag läste på imdb så lät den ruuuuskig tråkig.Men ja den kan ju vara bra ;P ..

Yesh , har inget mer attt ttiiiilllääggga men ska lägga bilder från igår hit till bloggen.

Pusstjaos ;P

Janjih <3

snart

om en halvtimme ska jag övningsköra med Gunnar, lite nervöst första gången men ja det är ju inte precis uppkörning så ;)

Ja och sen idag blir det bailabaila!! och imorn med =))

sen på söndag då jag fyller år är jag säkert allmännt sliten...höhö..

nu fa pussheeej


Älskar dig honey!

oh god!

irriterad jag är på den här tiden..POLLEN , fyfan vad mina ögon kliar sen har jag jätte jobbigt i lungorna..men det är väl astman..och har ingen spray med mig heller..nåja ska snart hem och knarka allergi tabletter och seretide.

Härligt att dom lovat fint väder under helgen då jag fyller år :) då kan man ju vara ute också om det är varmt på kvällen/natten också d.vs ...mellan 18-20 grader har dom lovat! hoppas det håller då ;p

måste fa och promenera med hunden en sväng också :) ..sen vänta på att mami kommer hem så vi kan draoch handla, hon är i kalix nu med Jorma.

fan också att studiet kommer först på fredag..hade viljat gå och kolla om jag hittar nå nya kläder man kan ha, för har inget snyggt att ha när jag fyller år då man kanske vill va lite finklädd till krogen och såå.

men kanske kan låna pengar av morsan eller farsan och gå och kolla efter att jag övningskört imorgon =)

aja! men alla inbjudna , vi ses imorn ;)

<3Jani


niggas and bitches

sitter hos min bejbi nu och lyssnar på reggaeton ;D , han tittar på simpsons..orkarinte kolla på det så tänkte läsa lite bloggar och kolla kläder innan filmen börjar kl 9 på 6:an, jani sa att den var helt bra så vi tänkte titta på den.

Ja men iaf idag har jag och jani först lagade vi mat, sen promenerade vi hemifrån honom till jala och gjorde hål i öronen..eller Jani skulle göra ett hål bara så då sa han att jag kunde göra ett att han pejjar för ett hål kostar 100 kr och med 2 hål kostar det 140.Svinigt dyrt ändå..man kan ju göra själv! men tänkte att har inte såna där smycken så skit samma ;P

och efter det for vi hem till mig en sväng bara och jag snackade med morsan om på fredag vad jag ska bjussa mina kompisar på :) ..så hon tänkte att hon kunde göra taco paj..det är gott! så det får ni käka på fredag iaf! ..sen ska vi imorgon och handla lite gött, tårta osv.

aja nu ska jag kolla lite kläder på nätet..tips på nå bra sidor?





onsdag.

kom inte på nå annat som rubrik :D ..Men onsdag får väl stå eftersom detär onsdag idag så.

Har vaknat vid halv 11 tiden ..är faktiskt fortfarande trött ..har ingen aning om varför la ju mig vid 12-01 igår , men man har ju sina trötta dagar ;p

Känner mig rätt sliten idag usch! ..men jag tänkte promenera med Jani till stan från mlund (bra promenad) och göra hål i öronen på jala..man kan ju göra själv, men tänkte att lika när man får smycke med osv för har inte så många hemma.

Nu ska jag vara utan godis till fredag..haha OOH vad länge..nämen det är ju för att jag fyller år, eller jag fyller ju på söndag, men firar fredag och lördag.

Men jag vet fan inte vad man ska göra? , jag ska snacka med mor idag om dom kan dra till nån stuga eller något så man får vara i fred med sina vänner. Annars kan man bara käka & fika hos mig och sen kolla film, men många vill säkert kröka istället.

På lördag ska jag med Jani och käka kinamat, är sugen på det! :P ..och senare kanske krogen..

Juste på fredag ska jag övningsköra också..första gången med Gunnar då,fan det kommer ta länge innan jag har körkort =/ , men skit samma, bara jag får det nångång så är jag nöjd! iallafall innan vinternet ! =) ..

Har ju kört i stan och så med farsan men hoho har ännu inte lärt mig backa så som man ska.., ska nog boka teori provet snart som möjligt och göra bort det också.

Aa justja, morsan & Jorma kom ju från Bulgarien igår..morsan hade köpt 2 klänningar och 2 par sandaler..såklart ena klänningen och ett av paren sandaler var ju till Pernilla..trodde inte att morsan kunde !! men klänningen var skit fiiiin , den var svart och hade spets där nere och sen vitt prickigt..gulligt ;p

Ska visa bild sen men är inte hemma nu och vet inte om jag far hem alls idag..men annars ser ni väl den imorn på bild här :D

Pussbye

Beeejjjjb <3333




Goddag.

Äntligen funkar bloggen!..försökte skriva igår , men neeeejj..Ja det är väl för att dom hållt på att ändra massa shit ;p till publishme osv.

Ska börja med att berätta lite vad jag gjorde igår , Jag umgicks med Heli & vi var på skopunkten och blandannat ikea tittade runt lite, hittade ett par söta klackeskor med peeptoe från skopunkten..men hade inte råd ofc ;D ..kanske önskar dom när man fyller år =) ..

Sen vart vi lite hungriga så vi drog till coop och köpte baguett och loka, sedan vilade vi magarna ett tag och sen fikade vi på fiket där vid coop...kommer inte just nu på namnet men skit samma..

det var väldigt trevligt att vara med Heli vi har kännt varandra i flera år och har massa minnen osv..fast nu har vi glidit isär men nu börjar vi igen att umgås ! heli är en bra person ;) så henne vill man inte förlora.

Aja just nu sitter jag här och tar det lugnt ett tag, har städat hela dagen ! tänkte göra mor & Jorma glada när dom kommer från Bulgarien..dom är väl strax framme i Kallax..fast sen tar det ju en timme att köra hit också.

Får se vad dom har med sig för något :) kanske ger hon först ihelg om det är en födelsedagspresent till mig..aja vi får se.

Idag skulle våran dans lärare vara borta då det kommer en dansare som tydligen var en mycket bättre dansare än våran lärare..och då  måste hon vara suuuper bra, för våran lärare är ju i eliten osv ;) så måste vara koncentrerad så man lär sig av ett proffs idag.

aja nu ringer madde! Pussheeeej.

Älskar dig Jani <3

Gomorron ;D

sitter här och har pollen attack!!!..jobbigt..det är inte ens mycket nu här i norrbottten men man börjar ändå reagera..ögonen kliar som fan och rinner tårar och sen näsan är helt cp..

aja igår var det ju Eurovision...FAN VILKEN DÅLIG LÅT SOM VANN!
  Jävla russia :P

Jag tycker att Grekland eller Armenia skulle vunnit..eller Sverige såklart, fast Sverige hade sån där alldeles för vanlig likadan låt som alltid..tråkigt att ni inte kan gö musik ;P

Här är Greklands låt : http://www.youtube.com/watch?v=XL_sQty2IMA&feature=related

Armeniens : http://www.youtube.com/watch?v=QOn2QBqDZ4E

Spaniens låt var ganska rolig ;D

Nä nu ska jag ut med hunden , byebye

om 1 vecka prick

så är jag 18 ;) vill ha köööööörkooooooooooooooooort!!!!!!!!!!!!!! nåja får väl det FÖRHOPPNINGSVIS någon dag..

ska ju första gången köra med Gunnar next week.

Igår vart jag och drack..som vanligt..men vad annars gör man i haparanda? ..öh ingenting..super och super och bråkar typ..it really sucks.

Hadejag kul igår då, nå nja det vart kul när vi var hemma hos mig och så, och ett litet tag hade jag väl kul när vi vart på tjärhovet åså men det blir alltid nå jävla bråk så fatta less jag är på det här skitstället.

funderar på att åka utomlands nästa vecka på Söndag när jag fyller år..för jag tänkte ju fira fredag-lördag om jag har lust att dricka ens ;s har blivit så less bara.

tänkte kanske man skulle dra till Ibiza eller Dominikanska republiken lr någon liknande..men kanske ändå spanien eller nå sånt här billigare och kortare tripp..orkar nog inte sitta över 10 timmar på planet..

men skulle va härligt att komma långt härifrån.

Jaja! nu ska jag gå och gosa med min söta Älskling ;)

Jag tror icke det finns en sån bra kille som han är, i hela denna värld..seriöst! nästan alla killar är skit och sviker en och inte bryr sig om en..är otrogen osv! ...
But he`s PERFECT :D ..och det är jag glad för..Love you bejb <3

inte riktigt nöjd

Hej! ..jag blev faktiskt inte riktigt nöjd med min lugg..det var inte så jag ville ha det precis! alldeles för kort, nåja den växer ju ganska fort.

Fast jag märkte på Jani att han digga det som fan , weird..och alla andra som sett den tyckjte det var fint, men inte min stil..det ser ut som ja klippt vanlig lugg..det är för att det är så kort så det inte syns att det är lite längre på sidan, men om några veckor borde det nog se hyffsat bra ut ;D

här är 1 bild.
image154

Nästa helg fyller jag 18 också..guu vad tiden går fort.. ska fan ha hundra stycken smörgåstårtor..det är så gott, har lust att fa och köpa en nu ! ;)


Jeeeeeeeeessss..Idag händer väl inge spec, ska strax till ica och handla mat och lite nya hårstuff, typ hårspray osv.

luggen är faktiskt ur svår att fixa !!! kan inte få den sådär bra som frisören gjorde ;/ ..får väl gå runt och se ut som en tönt i några veckor! :P

ihelg vet jag inte ännu vad som händer utom attt imorn ska jag  umgås med Elin som kommer från Piteå och sen skulle nog Madde hänkka på ;P ..på lördag ska jag nog ta en myspys kvälll med honey.

Aja sköt om er allihopa HEJDÅ!

Jag älskar min sötnos ;) <3

Onsdagggg!!!

Bonjour

Ja idag var jag hos frissan tidigare,för att klippa snelugg då,...det blev mycket kort, men det förstår jag ändå eftersom att den växer så fort annars skulle jag ju måste klippa snart igen ;P ..jepp Men det tar ett tag att vänja sig..Jani tyckte iaf det var skit snygggt :) ska ta bilder sen och lägga hit.

Aja idag är det en slö dag ..hade ju frisörs tiden kl 08.00, sen när jag kom hem vid 10 eftersom Madde också klippte sig så tog det ju så länge..så kom jag hem och käkade mat sen la jag mig och vaknade vid 14.30,

sen har jag bara mögglat här framför datorn ;P ..och tvättat kläder..visst är jag duktig.

Jag ska städa mitt rum också.

Puss på alla söta.

P.S Latino musikäger!!! ;D eller som ni kallar det "turkmusik"


Janjih <3       

usch =/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2510368.ab

Goddag!

usch vad tråkigt väder ute, är så jävla less på regn och moln BLÄ.Är avundsjuk på morsan och dom som åkte nu till Bulgarien Sunny beach idag, vill också fa bort...tänk dig typ Miami beach ;) eller Thailand eller Brazilia ;)

Jesh ;P
så idag har jag varit på en lång promenad ensam då med Robban ..det regna så det var lite tråkigt men annars var det skönt att gå.

Sen när jag kom hem var jag jätte hungrig tänkte börja laga någon nyttigare mat, men neeej för kimmo & perra hade köpt familje pizza...Det var såklart gott..men äter alldeles för ofta sånt skräp =(..

Snart ska jag och Madde dra till dansen så borde göra mig i ordning för det .

Skriver kanske senare om jag har tråkigt eller något att berättta ;)

Pussis

J <3

DONT DRINK AND DRIVE!!!!!

Läste just Natachas blogg och kollade på en video hon lagt dit och tänkte att jag skulle visa er också som läser min blogg..och jag säger samma sak som hon skrev på sin blogg : KÖR INTE BIL NÄR NI DRUCKIT!!!

och kolla den här videon nu.

http://www.youtube.com/watch?v=x8TFBeB8egk

Gokväll ;)

Har just installerat massa grejjs på min nya bärbar :) den var faktiskt skit nice. Finare design än vad jag trodde också. Sen hade den en fjärrkotntroll, ganska coolt ;)

Jaja idag har jag bara vart ute med frida och hunden sen chillat hemma med sötnos och sen vart på möte i skolan, sen hämta jag min dator och sen städade jag skrivbordet och dammsugadet och torka så att det skulle bli rent, och sen har jag bara fixat datorn och så.

Vet inte vad man ska mer göra ikväll, typ sova? ..eller kolla något ruligt.


image153

Här är den HP Pavilion DV9762

Aja nu göra något annat. PUSSHEJPS

Jani <3

=)

http://www.youtube.com/watch?v=oZVLmlwVAZc 

http://www.youtube.com/watch?v=l8peSpQ5poY

http://www.youtube.com/watch?v=Nsji2gQTWF8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Nsji2gQTWF8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=40IuhkeVDz4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ly1So1ePZ80&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FFgWPnOaj7U

Reggaeton låtar :P

Så!

Nu har jag uppträdit för första gången framför 400 pers ! :) var ganska nervös..men det gick bättre än jag trodde att det skulle gå, för innan när vi tränade så glömde jag helt bort stegen för var så nervös!


Dom filmade ju oss också, så får dvdn senare..då lägger jag den hit på hemsidan så ni kan kolla och skratta ;)

Aja nu ska jag göra något annat,..Pusstja ;P

Jani bejbi <3

vad tycker ni?

Har bokat tid till att klippa snelugg, tror ni jag skulle passa? ..

image150


  
Haha nice ;P ..

Nåja ikväll ska jag ta och dricka lite öl med Madeleine,Mika och min pojkväN! dom ska kolla hockey och tydligen vi med, men det blir väl att jag och madde snackar skit istället ;)

fast det är ju tråkigt att bara sitta inne, så vill ut och träffa folk också , hoppas man träffar på Frida ikv! och Henna och dom skulle va hos Kimmo med Perra så dom kan man ju också träffa ;)

men vad t ycker ni? ska jag våga klippa snelugg? jag tror jag ska, man måste ju testa! :D

snartsnart

är det dags att uppträda..men när får ni inte veta av mig..kom inte och kolla! ;P

Ah vad härligt att laptopen äntligen kommer imorn..haaha fan vad nördig jag låter , det är bara en dator..men känns så skönt att bli av med den här skräphögen =)) och få en sån najsig liten söt sak ;P

Yeshyesh, idag har jag sovit ganska länge..typ till halv 11 :) Härligt! sen kom farsan & hämta mig och honey och vi for till co persson jani köpte ett örhänge då..sen hem till mig och spela gta ;P sen vart jag också en sväng med fritzo och promenera! =)
och sen körde mika och jani mig och madde till dansen ;>


Yepyep..nu ska jag färga håret på Pernilla och vänta på min sötnos..saknar han så jävla mycket..så det är sjukt, man kan inte vara länge utan honom så blir man galen! japp det är väl så när man är kär ;)
nu färga håret på perra, TJao!




Älskar dig Jani för alltid!!!! <333

fan vad bajs

Ja som sagt beställde jag ju en jävligt bra laptop förra veckan från datorbutiken, men guess what?!?!?!

SLUT SÅLD vafan varför ska alla idioter köpa just den jag vill ha?! ta nån annan fan..:D ville ha den men nu säljer dom den icke mer så beställde den på nytt igår från webhallen, men dock 1000 spänn dyrare. Men jag vinner på det ändå eftersom att ordinare pris är över 12000 kr så..

Men den kommer antingen imorgon eller på Måndag! längtarlängtar

what is the shit?

What is the shit.. ..
På TV: Desperate housewifes, vänner,topmodel,chuck,las vegas alla komedier typ!
radio: Thevoice, mix megapol,radio rock, inte vet ja ,lyssnar inte så ofta på radio ;p
Bok: nå läser inte böcker nuförtiden, men förut så var favoriten : Pojken som kallades det av dave pelzer.
Skiva: i dunno :O
Film: ingen aning,Grandmas boy,walkhard,ah det finns en massa som jag inte kommer på just nu!
Tidning:,Cosmopolitan,veckorevyn mfl.
Resmål: Gran canaria är ett bra resmål jag varit till ;) , I sommar blir det väl Stockholm och sådant,sen till hösten utomlands med Frida!! :)
Rätt: variation.. allt gott!
Glass: chokladchoklad ofc ;)
Plagg: jeans,tröija,linne,kjol,klackeskor :)
Fotbollspelare: alla suger ;D hatar fotboll
Lag: ehrm..? inget!
Bar: alla krogar ;D

Top model

Yep nu vart det slut, och hon jag hejjade på helt från början,hon vann!!!!! i knew it !!!

man såg från första början att hon hade allt det där extra som dom andra inte hade ;p

här är några bilder på  saleisha!

image144

image145

image146

Vinn playstation 3 och massa annat!

image141


http://www.smsquiz.se/?i=5


mums ;D

Jah jobbig kväll, dansat och vart på bio så man är ju helt trött nuuuu..
Var nyss och köpte godis och dammsugare( Punchrullare ) Mums vad gött.

träffade på min dans lärare också. JAJA men om några minuter så börjar en bra film enligt honey som heter???

vad hette den nuuu wag the d0g lr nå liknande.

nu har jag nå socker kick så det är därför jag skriver så cp :))) aj amen vi höres


Kisskissbyebye.<333333ilovemybejbbeee

yes

nu har jag tid den 30:nde maj ska jag köra kvart över 11 :)

Tjenare!

Läste just det här
Ny trojan har smittat en halv miljon datorer Mer än 500 000 datorer har drabbats av en ny trojan, som gömmer sig i filmer eller musik som användarna laddat ner på nätet.

fan jävla irriterande virus som ska komma, man tankar ju hela tiden så nu är det bara att vänta och se när man får den där trojanen.

Jaja, idag har jag varit och övningskört, det gick hyffsat bra..har kört istan och så, Men med farsan är det jobbigt för han är så stressig & rädd om sin bil :D haha,nåja ska alldeles strax ringa gunnar så man kan börja köra med honom.

Jani kommer hit snart och då ska vi fa ut och motionera, sen skulle nog Madde komma hit och sen har vi ju dansen :)

och sen var det bio ikväll & GRATIS, så kanske drar dit också, nåja får se!

nu ringa Gunnar, HEJDå

Jani i love you <3

image140

Jani käkar baguett i bussen påväg till Gävle :)

Gemini

TVILLINGARNA 22-MAJ-20 JUNI

Styrkor : Påhittig,vågad,livlig.

Svagheter: Ombytlig,opålitlig. <-- JASSÅ?! :O

Erotisk dragningskraft : En mix av oskyldig charm och djävulska små knep som killar tycker är sexigt.
Måste för 2008: Du är full av ideer,men har svårt att genomföra dem.Sätt upp mål för att hålla dig på banan under bestämda saturnus.

Sov på saken : Överväg dina val innan du engagerar dig i en ny hobby.

Sociala du: Du har alltid full fart,vilket är en del av din charm.Men akta dig så inte stressande merkurius tar över efter den 10:nde.Ge dig själv lite tid att vila.

Sexiga du: Sociala venus hjälper dig att träffa en hel hög nya snyggingar.

Singel?
: Din ganska så  softa flirtstil fångar en lovande kille.
Ihop? : Lekfulla jupiter säger åt dig att ha lite barnsligt kul,som att besöka en nöjes park eller bygga sandslott på stranden.

Tips: Vägvisaren saturnus ber dig att skicka ett peppande sms till någon som ser upp till dig kring den 21:a.


image134


monday =>

Irriterande fast man har sovmorgon så kan man inte sova länge =/ har haft i typ två veckor att jag drömmer mardrömmar varje natt och vaknar typ vid 7-8 på morgonen , sen har jag svårt att somna om ;s fast det går ju sen men då blire för sent och då sover man hela dagen osvosv ;P

Yesh fast i morse var det Henna som ringde och väckte mig vid 8 tiden  ;D

aja men iaf , steg upp vid halv 10..väckte Jani & käkade frukost sen..sen var jag och övningskörde, det gick bra nu faktiskt..körde till Kukkola & sedan någon skogsväg sen körde jag i stan också. Justja måste ringa Gunnar, ringer nog honom imorgon. Sedan vart jag på en promme med robban och nu kom Perra & Kimmo ska snacka med dom nu ;P

TJAAOOOO

Boring..

söndag, tråkig dag som vanligt , nåja..idag har jag inte gjort nå mkt..varit ute och gått med hunden bara, sen bakat muffins haha alltid baka ;P sen kolla jag en film som kom på tv :)

Tidigare vart det ju dåligt väder regn och så, men nu ser det ju finare ut! =) men fortfarande kallt :(

Hoppas det blir varma dagar nästa vecka ;p

Bläddra bland kontakterna på din mobil.
 - Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.

Hej, jag heter Anna,
Jag är jättekär i Elin,
men jag tycker att Emilia är snyggast.
 Den fulaste på hela jorden är farsan,
fast 149 är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Heli är helknäpp,
men idiootti är nog den mest korkade person jag vet.
 Hetast i universum är Jani,
och Sulan kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Laura!

HAHAH fan vaad cp :) men nice att jag fick Jani på hetast i universum, men inte konstigt det stämmer ju ;P


Barrington levy-here i come

en bra låt! :)

kom hit en sväng tänkte skriva en snabbis här i bloggen eftersom jag int ehunnit idag, har legat i bakis flera timmar och sen har jag bara itne orkat skriva.

Kollar just nu på Dreamcatcher på tv, har inte sett den förut..den verkar bra faktiskt.

Igår var jag och drack, det var helt ok!  men nu har jag nog ingenting mer att skriva här, så skriver  nog imorgon ;>

TJao!



Jani <3

Dancing

Japp idag blev det ingen praktik för mig då, skulle börja kl 15.00 men är tvungen att åka till Kemi och dansa så kan ej.

fan också att vi ska dansa så snart..kan ju fa inte :( , inte så bra som dom andra!
Får väl se ut som en tönt på scenen :)

Sitter & käkar flingor Med yoghurt är hungrig som fan men det fanns ingen mat :@ som det fan aldrig finns heller nuförtiden här hemma ;p nån äter som en häsT?!

Borde börja sminka mig och göra i ordning inför dansen, måste åka 15.15 så det är ca en timma kvar.


Reggaeton (även stavningen Reguetón förekommer på spanska) är en musikalisk genre som växte fram i Latinamerika under början av 90-talet. De musikaliska influenserna är reggae, dancehall, hip-hop, electronica tillsammans med de latinamerikanska musikstilarna bomba, plena, merengue, bachata, cumbia och mambo. Den karaktäristiska rytmen som kännetecknar genren kallas Dembow, och refererar till Shabba Ranks låt "Dem Bow" som först gjorde rytmen populär i tidigt 90-tal. Idag associeras genren oftast med Puerto Rico, eftersom det var här som den fick sitt starkaste fäste och då det är landet som en större del av genrens stjärnor kommer ifrån. Men Panama betraktas generellt som landet där reggaeton uppstod, även fast det finns en viss diskussion kring musikens rötter då det exprimenterades väldigt mycket i hela detta område under denna period. Det var för att särskilja den från all den spanska reggaen som då producerades, som genren fick sitt namn under mitten av 90-talet i Puerto Rico,men även Colombia sägs ha haft inflytande på dagens reggaeton.

image133

Pffffft

Tjabaaa ..har just vart ute med frida i ganska många timmar och flummat :) it was fun.

Vi har planerat något som jag tror kommer bli riktigt kul ;) nästa vecka.!!!!!

Längtar ;D haha.

jaja vad mer ska man skriva??????  i dunnooooooooooooo aja öh hejdå


Måste alltid skriva Att jag älskarm in bani . pusss <33333 ;DDDD

Ledig dag!

Tjabbba ;P

idag hade vi ledigt då från praktiken för det fanns ingenting att göra så ;P
Kom just från en promenad med robban & jani :) gick bara 3,3 i riekkola.

Aa sen har jag också beställt en bärbar dator i dag, eftersom min suger &  jag vill istället ha en bärbar.

Den beställde jag
http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=HPPAVDV9762

Ville egentligen ha en med speciell färg typ rosa elller nå , för tycker det är tråkigt alltid med svart eller silver :) men man kan inte få en sån bra bärbar för ett så bra pris med en rosa färg ..såå ja tog den där! ;D

Egentligen tror jag inte att jag hade behövt sådär bra, eftersom jag spelar inte och sånt med min data, kollar ju bara filmer och skriver, chattar osv..men Jani kan ju spela nu ;) haha.

Den var slut i lager nu & kommer först nästa vecka..så får väl den då någon gång.

sen vill jag bara säga till alla i Happis eller dom flesta som verkar ha tråkigt liv, MIND YOUR OWN BUISNESS!!!!!!!!!

I love you bejbe <3

cape east.

Tjabba!

jaa, idag vart det första dagen på praktiken för mig :) och ja vad tyckte jag om den platsen då, det var väl helt okej, lite slappt bara så det vart lite tråkigt ibland, men aa bättre än att jobba för mkt! ;) haha.

Aja jag började kl 08.00 och slutade vid 15.00 :)

sen for jag hem och så, men jag for inte till dansen, was not in the mood.............sen kom jani hit, ingenting speciellt har hänt, har bara tänkttänktochtänktochtänktochglott i väggen..sen kollade jag Desperate housewives del 13 s.4 eftersom jag missat när jag vart i Gävle, jag har ju en del kvar som ja måste se och den kom ju igår då, del 14.

Jag tyckte desperate housewives började bli segt osv, nu börjar det händra grejjer igen som tur är!


Japp! sen har jag vart godissugen hela dagen, men har som inte orkat gå till affärn och köpa något så jag bestämde mig för att göra choklad bollar..gott & enkelt..har dom just nu i kylen, måste vänta tills dom stelnar..annars blir dom ju inte goda ;<

Här är recept till : Chokladbollar

100 gram smör
1dl socker
1msk vaniljsocker
3 msk kakao
3dl havregryn
3 msk kallt starkt kaffe

Garnering: Pärlsocker,coccos eller någon annan garnering.

1.Smält smöret, låt svalna!
2.rör ihop allting, ställ i kylen
3. Ungefär en timme ska den stå i kylen och sen ska du forma dom till bollar, så vips har du chokladbollar haha :D

och BTW så bakade jag i Gävle när vi var hos Janis syster..fyfasen vad gott måste jag säga! och enkelt..tar snabbare än chokladbollar.

Havrerutor med nougat heter det!

Recept för Havrerutor med nougat:

100 gram smält smör eller margarin.
4,5 dl havregryn
1msk vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 dl socker
2 tsk vanilj socker
2 msk ljus sirap.

Garnering : 100 gram mjuk nougat (t.ex Odense )

1.sätt ugnen på 200 grader
2.smält fettet,blanda alla övriga ingredienser, häll sedan i smöret.Rör om!
3.Häll smeten i bakformar ,stoppa i ugnen
4.Grädda dem i ugnen ca 13 minuter


image132

Aja nu ska jag gå och titta om mina chokladbollar börjar bli klara sedan ska jag spela Gta som nu har kommit förra veckan! ;) jag kan säga att det spelet är skit bra gjort.

Hejdå! :)

Jag älskar min bejbi :)

Hemma nu!

Usch och fy vilket väder, var framme i Haparanda busstation halv nio , så det var inte för så länge sen 35 minuter sen =) ..Aa men ser en skillnad på söder och norra sverige..i södra sverige vart det blommor och gräääs och båtar i vattnet, så som det är på sommarn! det var härligt, men sen här finns det fortfarande lite snö :( ser jätte tråkigt ut och så regna det nu också när man kom hem.

Men det har ju vart fint väder här nu i några dagar, hoppas det kommer tillbaks! ;P

Ja när jag kom hem så var det bara
Robban hemma :D haha gu vad glad han blev, och jag med ofc..Har saknat min björn :)

Jag ska nog ta en promme med honom senare efter att jag vilat en stund..käkar frukost nu ;P

usch jag diggar inte alls buss, det där var nog den hundrande miljoende gången jag åkte, men sista! nu fick jag nog fan.

Ja shoppingen då, nå det blev inte så mkt :) hittade faktiskt inte heller sådär riktigt fina kläder som ja skulle velat ha..nu undrar ni väl att såklart i sthlm ska det ju finnas allt, men jag tror att det kommer in bättre/finare kläder snart till sommarn då.Sedan tänkte jag att jag ska spara pengar, för ska ju snart igen tillbaks till stockholm..och då behövs det för då ska jag shoppa på riktigt ;D

Jag kan lägga upp bilder sen på kläderna, för dom har jag fotat med Janis Digital kamera..så ni får se sen.

Stockholm i mitt hjärta ..sjunger dom & så äre!!
En vacker dag ska jag flytta till stockholm!!! vill bort härifrån fortfort , elller här finns ju mina vänner och så, men seriöst..man blir deppig av att bo i en sån här tråkig stad !!!

image130


Aja men nu ska jag sova lite grann! , men skriver senare & lägger bilder osv..

Pusssss

J <3




RSS 2.0