öka ditt Självfötroende.

2010-02-14, 22:07:31 / Kategori: Öka ditt självförtroende

Klä dig snyggt - Alla kläder vi har på oss ger oss en speciell känsla. Kolla igenom din gardrob och fråga dig själv: Är det här kläder som får mig att känna mig bekväm med mig själv? Känner jag mig snygg i dem här? Får jag ökat självförtroende i dem här? Om ja - behåll. Om nej - släng!

 

Bra hållning - Många glömmer lätt bort det, men kroppsspråket är viktigt. Psyket och din kropp tillsammans sänder ut de vibbar du ger. Man kan se på folk hur de behandlar sig själva psykiskt. Respekterar du dig själv och tycker du själv att du är viktig? Var mer entuastisk och energisk i ditt kroppspråk och i din kropphållning. Tänk att du har en tråd rakt igenom dig och att någon står ovanför dig och drar i tråden så att du står rakt upp.

 

Tacksamhet - När du börjar fokusera på det du vill ha kommer du automatiskt få svaren ifrån dig själv om varför du inte kan få det. Det leder till att du får ett svagare tänkande och en fel inställning. Det bästa du kan göra att att börja visa tacksamhet för den du är och hur grym du är! Påminn dig själv om dina bra egenskaper och härliga minnen.

 

Sätt dig längst fram - I skolan, på jobbet eller andra evenemang vill folk helst sitta så långt bak som möjligt, just för att folk inte ska lägga märke till dom. Detta visar dåligt självförtroende. Genom att du bestämmer dig för att sitta längst fram bryter du mönstret och bygger upp ditt självförtroende utan att du egentligen gör så mycket. Du blir även mer synlig för viktigare människor.

 

Tala så att du hörs - När det är diskussioner i en grupp är folk oftast rädda för att andra ska döma dem för deras åsikter. Men oftast är folk mer öppna än vad man tror, och kanske är dom själva rädda för att säga samma sak som du själv tycker? Du kommer att bli mer bekväm med att prata med folk om du pratar mer, och du kommer lita mer på dig själv vilket leder till att din självkänsla ökar och du kommer att se livet på ett annat sätt. Även ditt självförtroende kommer att höjas!

 

Träna - Träning ger kroppen en massa hormoner och gör att man blir gladare och mår bättre vilket påverkar ens liv. När du väl börjar komma i form kommer du se skillnaden och känna dig mer bekväm med dig själv. Det bygger inte bara upp självförtroendet utan ger energi som kommer att hjälpa dig att påverka ditt självförtroende positivt.

The most important;

There's a lot of different people,we think different,we act different,we look different, we are different.
Remember that you are who you are,and will never be someone else..
make the best version of the only 'you'

The most important thing is to believe, belive in yourself!

Emma

okej.. jo självklart är luleå bättre änn happis. Haha ;)



2010-02-15, 15:21:29 URL: http://emmahjorth.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?